![]() |
Quote:
Mondjuk en be se jutottam, 50. lettem az elodonton a 170bol... 8kor hanyan voltak? :) Ja, es majdnem royal flushom volt, amikor kiestem. AK treff kezben, flop QJtreff es 8 pikk. Csak persze aki megadta az allinem JJ-je volt (preflop allin, megettek a vakok), es nem jott se treff, se 10es... :) Se treff tizes :) Pedig drukkolt mindenki :D |
Quote:
többek közt azért nem voltam agresszív, mert alapvetően agresszívekkel voltam körülvéve. engem is a vakok ettek meg;) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
örömmel mennék ha lenne a lehel téren. köszi kutyus h megszervezed, igazán lekötelezel. :)
|
Voltam ott vmelyik nap, ott egy pokerclub fog nyilni. Mivel meg gyerekcipoben jarnak, adnak asztalt is berbe. Pl 1 asztal 5 ora hosszara dealer nelkul, zsetonnal asszem 5k. Szerintem total nem eri meg. Discovery Poker Club a neve. Ennyi penzert tok sok sort lehet venni egy masik helyen. :)
|
Quote:
Amúgy időpontra mit szólnátok egy Dec22, vagy 29-hez, ez a karácsony ill. szilveszter elötti szombat? Játékrendre vmi olyasmit gondoltam (persze a jelentkezők számától függően), hogy több asztalon sorsolással játszanánk. nem sit&go vagy multi table. Hanem 3-4 forduló pontozással és a legjobb 6-8-10 jutna a végső asztalhoz. Persze a kiesettek emellett játszhatnának sit&go-t vagy Cash game-t is ha akarnak. Irjatok majd hogy jó-e az időpont és akkor megszervezem |
Amúgy ha tudok/tudunk zsetont szerezni, akkor szóba jöhet a Tátra sörgödör is (ex underworld) a jászainál, bármikor le tudom foglalni ott a hátsó részt. Nagy Asztalok, félig meddig elszeparált rész, elfogadható sör árak;)
|
amennyiben tenyleg ilyen nagy horderejut terveztek, az meg jobb lenne, de nem gondolom h arra is ilyen tavoli idopont kene. meg en oszinten szolva ketlem is h 15 embernel tobb eljon. mar ha ragaszkodunk a csak hodos johet el reszhez.
zsetont meg tudok szerezni. |
Quote:
Igazából az érdeklődéstől függ a dolog:D Egyelőre én úgy számolok, hogy a multkori bagázs jön, és az már 7-8. de még itt fórumon is irták páran hogy jöttek volna... |
All times are GMT +1. The time now is 05:16. |