![]() |
Quote:
|
Quote:
Nem az átütés csak a megzavarás volt a cél :) |
Quote:
Ebbol a temabol szamomra is eleg, ha Neked ennyi jott le az egesz beirasbol ebben a topicban, az igen szomoru. :) Ja, es a baratnod tessek becezgetni, ne engem. :) |
Quote:
viszont van ismerösöm aki pokerezik es jol megel belőle több tízmillióval cash gamezik nap, mint nap..de szerintem nem vagja a szabalyokat ilyen szinten.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És nem azért, mert olvasta valahol, hogy létezik ilyen kifejezés mint : OUT és megpróbálja valahol használni, ha már hallott róla:D (hátha ezáltal még okosabbnak tűnik) |
Quote:
Terjunk vissza az 1/A-s esemenyekhez, mielott szetoffolod az egeszet. Asszem van talan pokeres topic is. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ezek szerint beletaláltam , nem szeretnék vitát nyitni róla olyan emberekkel akik az alapvető tisztelettet sem képesek megadni másoknak és különböző jelzőkkel illetik őket .... Téged ilyennek neveltek ez van :D Totya :D |
Quote:
Minden irigykedést félretéve ( mi is emelt szintű harckészültségben voltunk ) Totya :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha a veteránok klán tagja vagy, akkor megértem, hogy fáj valami. Egyéb esetben nem értem a problémád. Vagy csak provokálni szeretnél? |
Quote:
|
Quote:
Csupán csak nem illetelek olyan jelzőkkel mint te engem ... Mert amit te írtál rólam az alapvető tiszteletlenség :S Gondolom a saját közegegedben ez a stílus a normális Ha nem tudsz Értelmesen válaszolni valamire akkor "lebunkózod" a másik embert ... Ne válaszolj rá :D Köszi Totya :D |
Quote:
|
Quote:
Te egy ilyen szmájli szájhős vagy úgy látom! |
Quote:
Egyébként ezt megkérdezheted itt fórumon is, hogy milyen vagyok valójában az életben. Elég sok fórumozóval találkoztam már. A te stílusodat nem minősítem inkább, te ilyen kötözködő kisgyerek lehetsz, aki mostanában fedezte fel a szmájlikat. |
Quote:
Van akinek megy van akinek nem . Kinek miből jutott több :D |
Quote:
|
Quote:
|
Udv! Latom senki sem reagalt tolunk az utesre gondoltam irok akkor en egy kicsit. Eloszor is gratulalok a Pannonnak szepet utottek. Igazabol regen nem vagyok mar jatekban, nem tudom mik tortentek, de amit lattam az az, hogy szegeny Morti agyalt egyedul es o mozgositott mindenkit mikor kellett, es ezt nem lehet sokaig csinalni, belefarad az ember, plane ha a tobbiek mar elvesztik a jatek iranti motivaciojukat, es nem tudjak mar miert harcolnak. Szerettuk volna elkerulni az elkerulhetetlent, nem sikerult :)
remeltem kibirja a klan mig teljes bedobassal tudok jatszani es nem 3 naponta belesni 10 percre, sajnos nem sikerult. Visszatamadas nem tudom miert nem volt, azt sem tudom egyaltalan volt-e tav, vagy latta-e valaki mi a helyzet. En buszke vagyok a klantasaimra mert sokat elertunk es sokszor kialltunk egymas mellett. Itt az ideje egy kis pihenonek :) Sok sikert a tobbieknek, es megegyszer gratulalok a szep nagy foglalashoz! Iron |
Quote:
|
Quote:
Amúgy meg marhára megtévesztő, hogy egy nagyon régi anarchos hódban használt nevét írod a mondandód alá. |
törölve
rövid |
Sziasztok !!!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a #8709 és a 8744 -es reagok között mi történt a fórumbejegyzésekkel ???? Mert addig még tudtam követbi az eseményeket a OLIMPOSZ vs. MINGUN ügyben de aztán egyszerüen eltüntek az 1/a események és utána valami dühöngö örület jött és egymás szapulása meg ocsárolása ment... Itt mindig ez várható ha mondjuk lesz egy normálisabb csata aqz A ban ???? Mert akkor szerintem inkább termeljen mindenki azt csak szimplán írja be az eseményeket valaki úgy mint eddig azt csak egy szimpla grat legyen... egyszerüen nevetséges és ovodás amit müveltek meglett felnött ember létetekre..:(:(:( |
Quote:
|
igen ez várható, persze lesz mikor ok és csata nélkül :) attól függően melyik szmájlihuszár van itt..:P
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
2010-08-05 00:23:30 A piacon eladtál 100.000 támadót 18.997 arany áron, ez összesen 1.899.700.000 arany bevételt jelent. 2010-08-05 00:22:43 A piacon eladtál 100.000 lovast 21.447 arany áron, ez összesen 2.144.700.000 arany bevételt jelent. 2010-08-05 04:01:13 MiniGun (#3992) támadást indított Részeges veteránok klubja (#3026) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2157 hektár földet. |
Quote:
Meg egy kerdes: ha 4-kor utottek be, es 3-kor alltak rajuk, miert ejfelkor vettek be a lovat? Hogy tobbet egyen? Valamint ha nem lett volna vmiert penzuk lovat venni, akkor miert a tamadot vettek meg kesobb a piacon? Gratulalok az osszeeskuveselmeletedhez, de ismet csodot mondott. Ne magadbol indulj ki, de tenyleg. Ahhoz mondjuk igazan semmi kozod, hogy a kis klan mit visz ki, es ez nem is szabalytalan. A runas beszolast sem ertem, gondolod Ok fognak nekunk utalni, vagy mi a turo? A klancsataban pedig nem Oket erzem vesztesnek. Megusztatok, maradjunk ennyiben. Ha en valaha klanvezer leszek, igyekszem majd ugy felepiteni, es managelni a klant, hogy oromtuzeket gyujtsunk, ha rankall vki, es ne menekuljunk. Persze ez lehet nem fog menni, de megfogom probalni, es egy sima vedest es felfele menekulest nem fogok elkonyvelni sohasem gyozelemnek. (De azt elismerem, hogy esetleg nagyobb lehet a mozgasteruk, mint a Te klanodnak. DE mindenfele szabalytalansag nelkul) |
Quote:
Meg egy bátor, kemény visszatámadás, ami még üres országokat sem üt át, és még azt is sikerült jó pár másodperccel körváltás előtt kiküldeni, nehogy gondot okozzon... Az egy dolog, hogy kihoztátok a helyzetetekből a legjobbat, és számítottunk arra, hogy esetleg az Olümposz majd trükközik és kemény ellenállást tanúsít, ezért nem lőjük ki az összes golyót a tárunkból, így megeshetett az is, hogy nem ütünk be. De nem kéne ekkora feneket keríteni neki. Ütöttünk 5 másikat, mind sikeres volt, jött 10.000 hektár eddig, azokról miért nem esik szó? |
Quote:
Én a Gun vezéreként nem tudok semmiféle bartelről, kartellről (kivéve Gangsta Zoole zenekara) szindikátusról, vagy Kelet Indiai társaságról. Gondolom, ha lenne tudnék róla... Hacsak nem Pool nepperkedik velük, mert az lehet előttem rejtve :) |
Ez lemaradt :)
Grat Xepi! Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten: 2010-08-04 23:01:08 Sanctuary (#554978) elfoglalt 840 hektárt The Forest (#328692) országától. |
Quote:
1. Lovasvásárlás... Gondolom az időpontok közelségéből, hogy azt felszedte valamelyik de elfogyott a lé. Elkezd hangosan imádkozni hátha valaki támadókkal szeretne támadni ;) 2.Támadó vásárlás.... Természetesen az vette aki segít a Minigunnak. Ne részletezzük ki az. Miért? Azért mert ahogy mondtad a kicsik nem vittek runát hanem támadót vittek ezek szerint. Valaki szemét módon alájuktesz és kénytelen vagy felszedni, hogy tudjanak lovast venni. 3. Időpont... - Talán nem ő a vezér és lefekszik, de elötte feltölti magát... - Talán a saját lovasait akarja visszavenni, de közben alátett valaki - Talán nem akar az uj nap piacaiból elcseszni reggel 3kor... - Talán valami tökmás oka van rá kit érdekel? Ugyhogy nagyon szégyellem, hogy tényleg ennyire mellé lőttem az elméletemmel elnézést mindenkitől, amiért nehezen tudom elképzelni, hogy 12 milliárd aranyból 3napig (vagy tovább nem számolom) üt valaki akinek nincs egyetlen tanyája sem. Benntartja a seregeit, lefokoz klánráállásokkor és alábont 16-20 körökre és egy kör mulva ujraépít 1500-as átlagos építőanyagáron. De nem is ez a legdurvább egy klán segítség egymást rendben... Nem ezért hoztam fel ezt a témát itt! Az zavar, hogy egyértelmű dolgokat tagadtok le és nézitek idiótának az embereket. Sértő megjegyzéseket kioktatásokat kell elolvasnom olyan embertől aki benne sincs abban a klánban amiről beszélünk! Hát Remykém ez a stílus az ami miatt ez idekerült. |
Quote:
|
Quote:
Tudom, hogy régen milyen szellemben ment a játék. Tudom, hogy nehezen tudsz elvonatkoztatni attól, mert abban éltél abba nőttél bele. Ismersz bizonyos helyzetekre 1 megoldási lehetőséget, és nem is engedi a múlt tapasztalása, hogy más lehetőség felé is megnyisd a gondolataidat. Olyan ez, hogy baromi nehezen hiszed el egy kis ázsiai 60 kilós fazonról, hogy 30 perc alatt megeszik 30 hot dogot. Pedig vazze megette! És nem úgy, hogy közben rendszeresen kiadta magából. Monro! Az, hogy valamit nem értünk, nem jelenti azt, hogy nincs is, nem is működhet. Gondolj csak bele! Hány gyógyítót, tudóst, újítót megégettek a középkorban??? Az ajánlatom! -Telefonon elmondom, hogyan történt a hadműveletek finanszírozása. -Ezután Te itt a topikban elnézést kérsz a gyanúsításokért. -Vállalod, hogy nem élsz vissza az információval. ÁLL AZ ALKU? Továbbá kérem a Gunos játékosokat, hogy ezután semmilyen gyanúsítás elleni verbális harcba, vitába, védekezésbe ne fogjanak bele, mert nincs rá okunk. |
Quote:
A földnek örültem, a helyzetnek nem. De azért köszi! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:27. |