![]() |
Quote:
|
Quote:
Vannak nagyon jó kis modulok, amik egy-egy beírásra adnak elismertséget. Így láthatóvá válik az is, hogy XY a "Jó reggelt!" beírást tartja a világ legcsodálatosabb beírásának, és mint ilyen, igen hamar mehat a mellőzött felhasználók közé. :D |
Cass: érthető amit modasz:) Ez végülis közösségi fórum is, ezért lett az elismertségből népszerűség többnyire.
De nem utolsó sorban a játékhoz tartozik, érthető ha vkinek a játék a fontos elsősorban és nem a viccek... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Olyan is akad aki keveri a privát üzivel... Kérdés, te mit tudsz tenni? :) Csak megszüntetni? Szűrni? Kizárni az általános témákat? Szűrni a havernak adógatókat, kunyerálókat? |
Ennyire véresen komolyan veszitek a zöld téglát?:eek:
Ha beírnak egy jó viccet, arra ne legyen adható? Pedig megérdemli, ugyanakkor valljuk meg őszintén nem egy építő jellegű hsz. egy vicc:D:D De ugye nem kifli pirosítása miatt gondolkodtok? |
Quote:
Goldy, igen ez egy közösségi fórum. És annak is kell kezelni, az hogy a játékhoz tartozik más dolog. Kaptam hódos témákban is pontot, nem egyet, és nem mindig ugyanattól a 20 embertől... És adni is általában olyanoknak adtam, akik megérdemlik, pirosat zöldet egyaránt és nem nagyon válogattam, ha valakit amúgy bírtam, de olyat írt vagy tett, ami nem tetszett, akkor ugyanúgy megkapta a pirosát. Ugyanúgy a hódos témákban, mint azon kívülis. Megjegyzem Remy emlegette Csokibácsit (Bocsi, hogy én is vele jövök), szerintetek, ha hódos témában lehetne csak pontot szerezni neki mennyi lenne? Na ezaz... Remy értelmezésében akkor Ő is érdemtelenül kapta a pontjai legjavát...:o (Vagy ha ő kiérdemelte azzal, hogy segített másoknak, vagy poénos linkeket osztott meg velünk, akkor az miért ne érdemelhetné meg, aki megmosolyogtat vagy épp alkot valamit?) |
Atinak igaza van. A félrevezetés valóban égető probléma egy közösségi fórumon. Ha benéz az ÁNTSZ vagy a vámhivatal,mit fog látni? Bele sem merek gondolni.
És persze az sem elhanyagolható tény,hogy az Admin pontja 5-t ér,valakié pedig 8-t. Ez így nem mehet tovább,lássuk be ;) |
Quote:
Régen sokat írtam oda, kaptam is sok pontot szépen. Sőt, régen oda írtam többet, nem az általánosba. Viszont jó hosszú ideje nem írtam már oda semmit, se időm, se kedvem, se energiám. Meg egyébként is, az aktivításom drasztikusan lecsökkent :) Van még véleményem a témában, azt megtartom magamnak :) |
All times are GMT +1. The time now is 11:04. |