Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Dragi 06-21-2008 09:30

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 181206)
a smsküldés után próbaképpen felhívtam valakit... máködik a teló, és nem kell rá pénz, előfizus... :S

akkor az a baj hogy előfizus és nincs rajta vásárlási keret vagy mi a fity fene :) igazából nekem is ez a problémám csak nekem a Pannonos telóról :) bár mostanában nem nagyon van gondom vippelésre :D:D:D

Ati 06-21-2008 09:37

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 181245)
akkor az a baj hogy előfizus és nincs rajta vásárlási keret vagy mi a fity fene :) igazából nekem is ez a problémám csak nekem a Pannonos telóról :) bár mostanában nem nagyon van gondom vippelésre :D:D:D

Aki ugye kapott egy csomót a kézikönyvért. :D

Itt jegyzem meg, hogy Gee is kapott volna, csak még nem igazán reagált a levélre.

Dragi 06-21-2008 09:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 181246)

Aki ugye szabin volt vagy 3 hónapig :D:D:D:D

[HTPA]GeeForce 06-21-2008 10:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 181246)

Itt jegyzem meg, hogy Gee is kapott volna, csak még nem igazán reagált a levélre.

LOL !!! :O

De én megnéztem minden e-mail címemet.... Még itt, a külső fórumon is hangoztattam, hogy nem is mertem gondolni arra, hogy kapok vip-et, és hogy nem is kaptam, és hogy gratulálok azoknak, akik kaptak.... :O

Uramég... Aztán szóbakerült, hogy spam meg ilyen helyeken nézzünk körül... De nálam semmilyen ilyen helyen nem volt hódiítós levél.

:(:(:(:(
Akkor meg aztán tripla-dupla giga dühöngök... :'( :mad:

Redback 06-21-2008 10:53

én itt belsőn kaptam levelet...

Ati 06-21-2008 10:55

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 181251)
LOL !!! :O

De én megnéztem minden e-mail címemet.... Még itt, a külső fórumon is hangoztattam, hogy nem is mertem gondolni arra, hogy kapok vip-et, és hogy nem is kaptam, és hogy gratulálok azoknak, akik kaptak.... :O

Uramég... Aztán szóbakerült, hogy spam meg ilyen helyeken nézzünk körül... De nálam semmilyen ilyen helyen nem volt hódiítós levél.

:(:(:(:(
Akkor meg aztán tripla-dupla giga dühöngök... :'( :mad:

Aki ugye valami miatt több nickkel fórumozik (miért is?!), az így járt. :) Majd ha legközelebb szavazás lesz, és előveszed a másik nickedet, hogy azzal is szavazhass, akkor előkerül a levél is. ;)

Pax Hungaricum 06-21-2008 11:04

Uramég... És tényleg. :O Szülinapi meglepetés :)
Ez frenetikus :D

Pax Hungaricum 06-21-2008 11:04

A munka legjava hátravan... Most jön az, hogy összekapcsoljak 300 országot. :D

Ati 06-21-2008 11:05

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 181254)
Uramég... És tényleg. :O Szülinapi meglepetés :)
Ez frenetikus :D

Most már csak arra kellene valami épeszű magyarázatot találni, hogy miért is fórumozol két különböző néven... A legtöbb embernek egy is elég általában...

Redback 06-21-2008 11:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 181256)
Most már csak arra kellene valami épeszű magyarázatot találni, hogy miért is fórumozol két különböző néven... A legtöbb embernek egy is elég általában...

biztos skrizofrén, de már meggyógyultak XD

All times are GMT +1. The time now is 14:45.