![]() |
Többiek? Két ember marad a végére? :)
|
Nekem ezek az időpontok jók:
H-Cs: 18-tól 21-ig (a kezdés) P: 22 órai kezdés Szo-V: 21-től 23-ig (a kezdés) |
Quote:
H-Cs: 20-21 kezdés P:jó a 22 Szo-V:jó a 21-23 |
Nekem ez a késő este kezdés nem biztos, hogy jó lesz hétvégén :(
Jó volna délutánig lenyomni. |
Quote:
De ne hozzám igazítsátok a párbaj időpontját, hanem azokhoz akik még versenyben vannak a dobogóért: Tuvalu, Numer@, Pool, Bob bá, Terra, ELFeledett vidék, Kornélia, száműzött, Principia |
Quote:
Vasárnap délelőtti kezdés? 9-10-11 körül? |
Quote:
|
Egyelőre sajnos nem túl sokan jeleztek igényeket. Maradjunk a hétköznapi kezdésnél, hátha addigra többen visszarázódnak a nyár utáni menetrendbe.
Tehát akkor a szeptember 6-ih héten, hétköznap kezdünk, az időpontigények arra a hétre jöjjenek. Az eddigi hétköznapi igények remélem arra vonatkoztak. Hétvégiből így is meglesz a 3 darab, legfeljebb most nem lesz olyan nagyon gyorsan lezavarva ez a szeptemberi forduló. :) |
Quote:
Kedd:14-17 óra közötti vagy este 21 óra utáni kezdés Szerda: 13-16 vagy 14-17 óra közötti párbaj vagy este 21 óra utáni kezdés Csütörtök: Este 20 óra utáni kezdés Péntek: Este 21 óra utáni kezdés |
Akkor én szabira is rakom az orit, ah nem gond :)
Nekem hétvégén szombat nem nagyon jó, max csak késő délután, de ez majd kiderül a mostani héten. Hétköznap, meg majd úgyis megbeszéljük. De elvileg, vagy 22 kor kezdődjön, vagy addig legyen vége! Ergo 20-21 órás kezdések nekem nem túl jók. |
All times are GMT +1. The time now is 03:44. |