![]() |
Quote:
Gratulálok minden résztvevőjének mégha picit késve is de mindenképp szívből! |
2010-08-05 04:01:13 MiniGun (#3992) támadást indított Részeges veteránok klubja (#3026) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2157 hektár földet.
Gratula! A veteranoknak talan lassan ideje lenne visszavinni az uresuvegeket, mert igy csak konnyu celbalovoldozes tortent az uresuvegere.... :) |
Quote:
A felfele menekules racionalis dontes volt, es kb. varhato is volt. Gratula a gyors beugro keresesehez! :) (Persze csak akkor, ha a hegy belefaradt, hogy meg akarjak maszni, es harcolni mar nem volt kedve, ugye ;) ) |
Quote:
A hegymászóink zsebei viszont bontás és fokozás után is dugig voltak tömve és a piacon látott dolgok is az ő monogramjukkal voltak ellátva. Az kb ilyen menekülés amikor a kis sorozatlövő esik 35K pontot, hogy ne legyen túl közel a hegyimedvéhez miközben a bajuszát próbálja megcibálni. Lehet mondani, hogy menekülés, de talán stratégia... Hátha egyszer a Nagy fegyver "kinyílik" annyira, hogy elérjék a gyerekek és kiderüljön vajon tényleg annyira veszélyes-e ahogy apuék állítják? Szerintem a Nagyfegyver jólérzi magát a felső polcon... Pedig már lehetne miért lejönni. |
Quote:
Az utolso bekezdest kifejhetned szoviragok nelkul is. Ha klanraallasra gondolsz, amig ez a kidobalos kiskapus cucc van, nemhiszem, hogy lesz. Ha fordulasra, azt egyelore nem tervezzuk tudtommal. :) |
Quote:
|
Quote:
1 2038 Big Gun 8.597.666 2 2157 Pannonfölde 6.494.325 3 2823 Sarkvidéki LáMa Vadászok 5.755.273 4 2478 ***Furiánok*** 5.663.100 5 3543 Egyenlítői LáMa Vadászok 5.329.930 Bármelyik az alábbi klánok közül elérhető 2 max 3 ori távozásával 1%-ért. Jelenleg is ha jól látom 3 ori van távol az anyaklántól ergo ha ez nem gond hogy 3 ori kilép ütni az sem lehet ha 3 ori kilép, hogy 7 üssön. Persze akkor megszűnik a "távoltartó végzés" a "termelőszövetkezet"(Nagy fegyvernek hívtam feljebb) és az alattuk sorakozók között. Arra céloztam, ha a Biggun ennyire preferálja a harcokat másnál akkor mutasson példát! És mutassa meg esetleg, hogy a Mini puska akkor is tud lőni ha a Nagy fegyver is működik éppen. Van elég saját méretű célpont, lehetne presztízsfeladat pld a legnagyobb klánütés címe a legnagyobb klánnak is. Nem tudok szívemből gratulálni amikor azt látom, hogy 10 milla pontos klán a maga 10 milla pontos lehetőségeivel 2 millásokra vadászik és ünnepel, hogy mekkora harcosok és a többi milyen balfék. Annak ellenére, hogy elismerem a szépütéseket és a kivitelezés sem könnyű. |
Kérdés lehet az is, hogy megéri-e befektetni az időt, a pénzt és az energiát egy olyan bizonytalan kimenetelű klánütésbe, ahol a védő félnek a ráállás észrevételekor lehetősége van mindössze 9 gombnyomással egy 200 hekis ütés szintjére levinni a veszteségét?
|
Quote:
ahogy Ts is írta nem sok értelme van napokig tervezgetni és átépülni,meg persze tagokat kidobálni a nagy semmiért. |
Quote:
|
Quote:
De nézhetjük a másik oldalról is. Megéri e pénzt ölni egy kisebb klánba, fejleszteni, felfedezni egyéni csatázni ha bizonyos méret elérése után ugyis jön valami "kispuska", "kispék", "kissárkány" vagy mindegy mi a neve és 90% barakkal akár leszedi a földed. Ha ugy dönt ilyenkor valaki, hogy minimalizálja a veszteséget és kiteszi a klántagok egy részét akkor gyávaként kezeli az agresszor. Pedig ugyanaz a motivációja, mint a nagyklánnak amikor nem jön le harcolni mert lehethogy nem éri meg. De sztem nem is ez a fő ok. Az elérhetetlenség nagy kincs. Így lehet pénzt termelni. Ha a "termelőszakasz" is harci helyzetbe van az alapjáraton kiegyensúlyozza az esélyeket. Persze csak miután felélődik a felhalmozott készlet. A kisklán mindjárt mehet szabira mert ilyen méreteknél nem elég a cash 10 orinak. Szóval számomra akkor lesz igazán elismerésre méltó teljesítmény egyegy leütés amikor nem azt látom, hogy runák, elitek, védők és támadók cserélgetése lovasra és íjászra alapozza meg egy klán sikerét. Ez nem utalás valóban. Ez csak bartelüzlet anya és lánya között :D |
Az egész helyzet abból adódik, hogy kihelyezzük a csapásmérőket és a termelőegységet külön klánba. Ez kis méreteknél nem jelentős előny hiszen mindkettő elérhető így vigyázni kell mindkét klánnak.
Ez volt az egyik ok amiért anno kidolgoztam a részklános dolgot. Ott nem lehet ilyesmivel szórakozni. Együtt marad a termelés és a csapásmérés. A klán együtt kell, hogy kiegyensúlyozza az erőit. |
Quote:
A fenti kérdésedre: akármilyen taktikai s pénzügyi arzenállal rendelkezik is a támadó fél, ugyanúgy ott a visszatámadás, a védés lehetősége, mint ez a Ti esetetekben is megmutatkozott. Végigkövettem a ráállás utáni órátokat és nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, többet is kihozhattatok volna ebből az akcióból. Az, hogy annak a klánnak nem megfelelő a felépítése, nem harcképes, arról csakis annak szervezője tehet és a természetes kiválasztódás egy idő után eléri, még ha kisfegyver, kissárkány, kispék vagy kispista formájában is. |
Quote:
|
Quote:
Ha maradsz a nagyklánban akkor a fenti esetben 4-5 ori nem üt! Ezek a dolgok lavinákat indítanak el egészséges környezetben ahogy nincs 10-ből 9 orival mnt. |
Quote:
Azt hitték nagyon benyeltük azt a kis szedett-vedett sereget, de bőven volt idő lereagálni. Ja és Draginak köszönöm az sms-t. Kedves tőle, hogy gondolt rám. |
Quote:
Ők voltak 3-an ami max 12 milliárd. Nekünk 1milla íjászt kellett bevenni így maradt 4 milliárd cirka. 1500-as átlagos építőanyagár.... 35K val lejjebb lévő klán és a mienk tele íjásszal, mert tudtuk, hogy nem jöhet annyi ami elég. Szóval várom a megoldási javaslatodat hogyan kellett volna csinálni, hogy nyerjünk is vele? Hozzáteszem, hogy a piacon pedig az említett egységek és runa ott figyel. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
3000 üres terület 1500 -ért az agyag 2-4000-ért a fa 2000-ért a kö és mit nyerünk? Bemegyünk alulról esetleg de ha jobban indít mint mi akkor ők is alulról ütnek lehet többet mint mi mert az országnagyságok aránya jobb lesz. És maradt 4 milliárd cash beépíteni... Szemben ezzel a tudat, hogy meg lehet fogni... Hát én ennél komolyabb vagyok. |
Quote:
Az anyagi helyzeteteket pedig nem ismerem, nem tudtam, hogy nem éri meg 3k épületet lebontani pár ezer plusz hektárért. |
Quote:
Quote:
Jó kis éjszaka volt! |
Quote:
Előfordul olyan, hogy a közös ütésnél az alulról ütés többlete elvész. A nagyobb területből foglalt kevesebb és az első ütés következtében javuló orinagyság arányok miatt. Ezt tapasztaltuk már 2006-ban erre gondoltam csak rosszul kommentáltam. Olyan mintha mindkét klán alulról ütött volna. |
Quote:
Szóval volt már olyan harcos aki eredményesen küzdött a barakkupacok ellen, ha tükörbe nézel, Te is láthatsz ilyen embert Xeper szavaival élve a megoldás: "Ne hagyjuk otthon a golyóinkat a fiókban" |
Srácok, nagy élmény olvasni, hogy ki milyen gondolatok mentén cselekedett, hogyan érezte a helyzetet.
Nekem tetszett mind a támadás, mind a reakció. Mindenképpen elismerésre méltó, hogy odaálltak a csatatérre, és Ők voltak az első klán aki sereget indított a Minigun ellen! Már ezért jár egy nagy Gratuláció. A PÉNZRŐL. Fontosnak tartom ezt a kérdést. Szerintem minden klánnak van alsó hangon legalább annyiszor 15 milliárd vagyona, ahány millió ponton van. Ha nem így van akkor valamit szarul csinál a gazdaságban, de nagyon. Ha nem üresek az országok akkor ez azért elég széles lehetőségeket nyújt. "Kiképzőtisztünk, és Rabszolgahajcsárunk" véleménye az volt, hogy a védelem alatt álló országot 0-ra bontja az Olümposziak akarata, és egy Derékhadat küldenek szembe. Ha nem a Világ végén vagy mobillal a kezedben még ez is megtörténhetett volna.... |
Quote:
Ezért az ütésért ? ( kb a fél klán szabin volt ) akit támadtak .... Hát nem is tudom persze minden klánütés szép ami tiszta. Hiénás ütésben viszont szép volt mert megkeresték a leggyengébb célpotott :D Viszont kicsit olyan amikor a nagytőke a szegényembert sanyargatja , szerintem aki kicsit képben van az mindenki érti mire gondolok :D egyébként amióta ez történt 2010-08-01 06:01:20 Pannonfölde (#2157) támadást indított In memoriam Pééékek! (#3130) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 16831 hektár földet. Nekem úgy tünik mitha menekülnének felfelé de ez csak a személyes véleményem :D Grat annak a klánnak aki bátran és okosan szembe ment velük előtte :D Megnevezve őket Olümposz (#3735) Totya :D |
Quote:
Megjegyezném, hogy amelyik klántól a miniék ütni tudnak, abban van akkora ország, hogy már nem nevezném kicsinek. Ha se védeni, se keresztbe támadni nem tud egy ilyen klán, ott valami nincs rendjén. Quote:
Grat. mindenkinek aki ütött! :) |
Quote:
Nagyon nem vagy képben az látszik ebből a beírásból, de hogy még primitív, és bunkó is vagy az már biztos. Hol volt itt hiénás ütés? Milyen menekülésről beszélsz? Fejtsd ki mire gondolsz, vagy maradj csöndben. |
Quote:
A pekek ugyanezt tettek, csak raallaskor. Szerinted van ertelme tobb10ezer epuletet atepiteni, eplistazgatni, szamolgatni, tervezgetni, kirugni a fel klant, nagy kockazatot felvallalni, amikor a celpont klannak 99%ban az a reakcioja, hogy nevetve kidobalja a tagokat? Szep volt, amit a Pannon csinalt, de bevallom, kb 5% eselyuk volt, hogy ussenek is vmit a Pekeken. (lasd, szilveszter ejfelkor is kiszurtak a klansereget). Bejott, makjuk volt, kb. 2 outjuk volt a riveren. :) 2. Akkor ne gratulalj, senki nem kenyszerit ra. Amugy valoban, en a helyedben a vedelem alatt levo orszagot bontottam volna 0-ra (ugyse tudjak beverni amig vedelem alatt van) egyeniben, es szepen alulrol betoltam volna a kisklant, leven nektek rengeteg bontasi tartalekotok van. Innentol kezdve ne mondd, hogy nem volt taktikai lehetosegetek, mert rengeteg volt. (Persze az nem biztos, hogy ez igy zajlott volna le, de lehetosegnek lehetoseg, raadasul folddel kecsegteto lehetoseg, nem csak "talan vedjuk" lehetoseg) Az mar a ti bajotok, hogy nincs penz bontani, senkinek nem tiltott pl. nyers felhalmozasa. Nagy titkot viszont nem arulok el, hogy a kisklan nem vitt ki runat, igy nincs semmi utalasi lehetoseg runaban, mint ahogy eles szemuen eszrevetted. (Bar ezekszerint leginkabb rosszmajuan, nem elesszemuen) :) Totya: talan nem arulok el nagy titkot, ha elmondom, hogy az a "szembemenetel" az alapvedelmet sem utotte volna at, ergo ha csutkaures a klan, akkor is pattant volna. :) Penz ide, egyseg oda, en orulok, hogy az ifju nemzedek ilyen sikeresen harcol. Ti bajotok, ha irigykedtek. :) |
Quote:
Ez egy kicsit értelmetlen:) |
Quote:
|
Quote:
rövid |
Quote:
Nembaj Remy, majd idővel megtanulod a pókert is, nem olyan bonyolult:) Mint ahogy a floppon azt jelenti, a flopp már lent van. |
Quote:
Inkább fogalmazz helyesen, vagy onnan vegyél példát amit ismersz is. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Csak hogy ne vitazz, rakerestem a kedvedert) http://www.onlinepokerhu.com/poker/forum-4151 308-as beiras. :) ( de pl 307-es is) |
Quote:
Értelmezz. 2outja van riveren. Sor alakulhat riverig. Érzed a különbséget, az egyik értelmetlen. Ne okoskodj már mindig. Aztán vége is az offnak részemről, mielőtt Remy halálba magyarázza a hülyeségét... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:51. |