![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Aki dumcsizni jár ide, nem fog fejlesztésekben értekezni. Az viszont biztos, hogy a haverjait mindenki előnyben fogja részesíteni, de jóval kevesebb zöld repkedne. |
Quote:
Úgy van, ilyesmire gondoltam én is. |
Quote:
|
Quote:
Nem szeretném, hogy megszűnjön az elismertség és nem érdekel hányaknak van, vagy lesz több kockájuk mint nekem. Viszont számomra az elismertség nem vesztette még el a funkcióját. Én azt nem értem miért baj az, ha valaki nem a hódítóval kapcsolatos okosságai miatt kap pontot? Miért ne kaphatna valaki viccekre, vagy pl mert betesz egy mesét, vagy mittudomén. Az nem "tetszhet"? A kunyerálás más tészta, de most ezért megszüntetni? És ha megszünik a régi "pontjaim" attól még fogom látni a hozzászólásomnál? Mert nekem spec volt egy-két emlékezetes, amit néha a mai napig meg-meg lesek. Nem tartom magam kunyerálósnak, szerintem sose kértem, de lehet rosszul emlékszem. És nem érzem úgy, hogy érdemtelenül kaptam volna ennyi pontot, csak mert nem akarom a hódítós témák között megváltani folyton a világot. Kapott: Hódítós tali Tatabányán 03-01-2008 09:43 Verselő kedvű... 02-29-2008 04:48 Hódítós tali Tatabányán 02-23-2008 11:03 Verselő kedvű... 02-18-2008 10:25 Verselő kedvű... 02-18-2008 00:44 Ebből szerintem egy volt "érdemtelen", vagy értelmetlen. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:54. |