![]() |
Egyetért-e Ön azzal, hogy az Európai Uniónak benyújtott magyar "romastratégia" program keretén belül azon cigány családok, melyekben legalább az egyik szülő kereső tevékenységet folytat lakáshoz juthatnak?
|
Quote:
Nem írok már semmit, mert így indulatokkal telve nem igazán tudnék most semmi szalonképeset megfogalmazni.... |
magyar meg menjen a picsaba:mad:
|
Quote:
Hát bekaphatják... |
Quote:
Ez nem integráció... Csak még inkább ellenszenvesek lesznek egy átlag magyar polgár szemében, az idáig sem közkedvelt romák. Amúgy támogatom az ötletet, ha például a szabolcsban élő, reményvesztett, szegény magyarok is megkapnák a támogatást, akiknek szociális juttatás gyanánt, lelkes nyugdíjasok küldik a ruhákat és alapvető élelmiszereket. Ők is vannak olyan rossz helyzetben, mint a romák. Lehet nekik is panaszkodni és vádaskodni kellene, hogy felfigyeljenek rájuk... |
Quote:
Én jobban szeretem civilizációs zsákutcának hívni. Az USA-ban ezzel szemben nincs szociális segélyezés és a magántulajdonod fegyverrel megvédheted. És egyből nincs gond az ösztönzéssel meg az "élősködéssel" |
ha ez egyszer megvalósul (amit kétlek) bizakodom benne, hogy minden magyar fegyvert ragad és nem tűrjük tovább, hogy a mi pénzünkön élősködjenek.
|
"A terv bemutatásakor Balog Zoltán, a társadalmi integrációért felelős államtitkár arról beszélt, hogy a magyar állampolgárok többsége támogatja, hogy "a romák többségi társadalomba való integrálása megtörténjen. Úgy gondoljuk, hogy biztatók a jelek: az emberek jobban meg akarják ismerni a romákat" - fejtette ki az államtitkár."
Én erre kaptam fel a fejem. 100 emberből vajon mennyi szeretne szomszédjának egy cigány famíliát? 100 emberből vajon mennyi szeretne kollegájának egy cigányt, hogy az a hozzáállásával még inkább nehezítse a munkáját? 100 emberből vajon mennyi megy át az utca túloldalára vagy szaporázza meg lépteit, ha egy cigány mellett kell elmennie? Biztos ezen dolgok is azért vannak, mert a magyar társadalom kirekesztő és szélsőségesen rasszista. |
Kérdezem én, ez nem a magyarok ellen elkövetett negatív diszkrimináció?! Vagy ez nem számít? Mi az, hogy saját hazánkban a MI pénzünkön MÁS kap lakást, mert apuci vagy anyuci elmegy dolgozni? Azt hiszem Fefe szavai illenek most ide is:
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:44. |