![]() |
Quote:
Az se rossz. Olyat nem lehet, hogy legyen mindkét verzió?:) Osztályozható hsz-ek a "komolytalan" témákban és mondjuk a segítség meg a fejlesztés topicocban osztályozható felhasználók. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én most nem akarok veled személyeskedni, de talán neked a legfontosabb. Ha nem így lenne, nem ugrálnál állandóan. Ráadásul elég sokat gyűjtöttél is belőle, bár ha jól sejtem te avgy az egyetlen itt aki télleg megérdemli. És ki dönti el, ki az érdemtelen, és ki nem? |
Quote:
|
Quote:
Máris örühetnél. Állítsd be te is magadat szürkére;) Járj elől jó példával;):D:D:D |
Én sajnálom, hogy nem lesz ien ezután.
|
A zöld kocik már rég nem arról szólnak,hogy vki itt olyan nagyon ma....ha okos és korszakalkotó ötletei voltak......sztem átment haverságba:)
Ati! Csinálj nyilvános szavazást és szavazzuk meg,hogy kell vs nem kell,ebben a formában... Játszanak itt páran és sztem a többségnek így is jó..nemkell egy-két kökemény fórumdiktátor miatt vmit levenni az "étlapról"!? |
Quote:
|
Quote:
Ahogy írtad, átment haverságba. Ezt viszont "elismertségnek" hívják, nem "haverságnak", úgyhogy mint ilyen, teljesen hamis információt ad. A hamis információk pedig félrevezetőek. |
All times are GMT +1. The time now is 04:36. |