Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

[HTPA]GeeForce 06-18-2008 13:58

pukk pukk :D

de hogy mér van megint ilyen rohadt fülledt meleg... rühellem a nyarat. :mad::(

Dragi 06-18-2008 15:43

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 180461)

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you with their experience. :)

magyarul jobban hangzik :)

Pepa 06-18-2008 18:45

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 180461)
Te erted egyaltalan, hogy mit beszelsz? Inkabb probald ertelmezni, hogy mit irtam, mielott irsz egy ujabb ertelmetlenseget, koszi :)

ps: nekem innentol elegem is van, hogy egy egyszeru logikai ellentmondast sem latsz meg, hanem elkezdesz tok mast magyarazni utana :)

ismered ezt a mondast?

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you with their experience. :)

Immáron velem szemben is elkezdesz személyeskedni? Kérlek tilts le engem is, mert így mindkettönknek jobb lesz.;)

Egyébként egy magyar fórumon, ahol nem mindenki beszél angolul, angol aforizmákat bemásolni etikus?

A kiemelt rész, mert akarod: Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesülyesztenek a szintjükre és a rutinjukkal\ tapasztalatukkal legyőznek.

Dragi 06-18-2008 19:10

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 180552)
Immáron velem szemben is elkezdesz személyeskedni? Kérlek tilts le engem is, mert így mindkettönknek jobb lesz.;)

Egyébként egy magyar fórumon, ahol nem mindenki beszél angolul, angol aforizmákat bemásolni etikus?

A kiemelt rész, mert akarod: Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesülyesztenek a szintjükre és a rutinjukkal\ tapasztalatukkal legyőznek.

nem akarok kötekedni de a fordítás nem helyes, az nem hülyékkel hanem idiótákkal :)

Tsobi 06-18-2008 19:11

Pepáról most már le lehet szállni,srácok!

Fefe013 06-18-2008 19:15

Nem sok időm volt a fórumra mostanság, de itt csak mindenki a másik vérét szívja......
Kicsit már unalmas......:mad::(

Ati 06-18-2008 19:16

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 180556)
Nem sok időm volt a fórumra mostanság, de itt csak mindenki a másik vérét szívja......

Valamiért ez lett a divat ezekben a hetekben. :(

Pepa 06-18-2008 19:16

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 180553)
nem akarok kötekedni de a fordítás nem helyes, az nem hülyékkel hanem idiótákkal :)

Igen, tudom értelmezni, az "idiot" szót, de én, az általan írt szóval ismerem.

Dragi 06-18-2008 19:20

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 180558)
Igen, tudom értelmezni, az "idiot" szót, de én, az általan írt szóval ismerem.

rendben ez csak egy szó ezen nem akadunk fent a lényeg ugyanaz :)

Remedy 06-18-2008 19:25

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 180556)

Engem sikerult meggyozniuk tobbeknek, hogy ezentul inkabb ne irkaljak a forumra :) Effektive mindegy mit irok, 3-an 4-en ugranak :)

All times are GMT +1. The time now is 22:16.