![]() |
nem akarok okoskodni, de az A súgójában van kiemelve a dolog. ha nem csak A-ban lenne ez, akkkor nem lenne ott kiemelve. (hisz pl. azt se emelik ki az A súgóban hogy lehet lopni, mert ugye mindenhol lehet.)
|
OFFOff
20k érték Sziasztok Szövetségest keresünk lehetőleg hadist élőhalottak kíméljenek!!! min. 1500 lovas és 2000 íjász ! Más érdeklődőt is szivesen várunk ez nem vicces, csak legyen valami Dipis szösszenet is :) a sereg létszáma azért nevetséges, ha nagyon humort keresünk, de igazából semmi kül..én is jól vagyok, köszi :) on off |
Quote:
|
Quote:
Sanyit, Bélát és Dezsőt is jópáran ismerik, mindenki tudja hogy nem én vagyok ők :] Mint ahogy azt is tudják, hogy nemcsak hogy nem egy gépről, de nem is egy városból, sőt nem is egy megyéből, de egyikünk még csak nem is egy országból játszik velünk :]] Tehát: nem. |
Quote:
kiváncsi lennék egy beton orira:D 20k ló 1k íj:p |
Quote:
|
Lehet, hogy azért mondta magát hadisnak, mert ebből volt a legtöbb, mármint seregből :D
|
de legalább végig tudta nyomni R-t :)
aza lényeg |
Quote:
|
Dekódolná ezt nekem valaki? :confused:
Oooooo (#000000) 2008-04-xx 04:xx:xx Helyezés: 7xx Érték: 31xxx Gnóm birit keres! Előre is köszi! :) UI: Az én gnóm orimnak éppen trunyvóra lenne szüksége. Fel tudok ajánlani érte 25 bála titikót és 40 ezer rög bumbulit. :D |
All times are GMT +1. The time now is 11:39. |