![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
régen is volt kék száma, mikor átkerült anarchba... de zérostarttal egy teljesen uj oirt kapott csak a sorszáma és a neve maradt meg, mindene lenullázódott :-) csak ugy látszik, hogy a nagyon nagyon nagyon régi A-s játéka nem.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Persze nem egy nap alatt, de ezt nem is ígérték. A lényeg, hogy ha oda nem ír, akkor biztos, hogy nem lesz javítva, de következő lefordulásnál nullázódni kell a belépéseknek. |
Quote:
Aki ebben éli ki magát, hogy ügyfélszolgálatos kollégáinkat naponta többtucat levél írásával szórakoztatja, erősen eltévedt. A Hódító egy stratégiai játék. Ha valaki levelezőtársat keres, arra rengeteg más hely van a neten. |
Na ezentul nem érdekel.
Ati meg magyarázza. Ha igazat adtok neki akkor igaza van de én elenkezem. kilépek a klánbol akkor 1 % kellene leadni most ha kilépek 7% kell. Ez a Játékos hátráltatása, ez esetbe az én hátráltatásom. majd adok le azt majd valakin felütöm magam. enyi csak az zavar hogy mindenkinek igaza van csak az én véleményem és a Vilma véleményére szarik mindenki. És itt fejeztem be. |
Quote:
|
Quote:
Akkor le kell, hogy nullázódjon? Nem kell. Akkor helyes, hogy nem nullát kellett leadnod? Igen, helyes. Ha hasonló esetben másnak nem nullát kell leadnia, akkor veled kivételezzünk, és neked nullát kelljen? Ne. Ha minden helyesen működik, akkor van probléma? Nincs. Ennél egyszerűbben nem tudom megfogalmazni. |
All times are GMT +1. The time now is 11:10. |