![]() |
Quote:
kb 4 éve voltam ezzel az orival az 1/A ba. azota volt anarhiába is és ugy csináltam kék 2 eset. Most 6 majd 7-8 .. és igy tovább ?? Nem vágom ha felépek akkor minek kell leadni földet. esetleg töröljem ? |
Ati ez egy anarchiából zéróstartolt ori...
ez a kik kék kettes uj Satinak nem egy régi szerzeménye.... |
ráadásul sehol sem olvastam a súgóban, hogy a régi az ori akármilyen oknál fogva akkor le kell adnia földet....
mert ha igy gondold irjátok bele.... |
Ati:
Zérostartoltam az országot ez olyan mintha uj országot inditottam volna vagy nem ? rendbe hogy volt az 1/A ba de elötte 1 személyiséggel voltam és mikor volt kék 2 esem az orival akkor raktak át anarba majd zéro start. Tehát ujra keztem és lehet elvileg voltam az orival az 1/A ba de mivel zéro ujj ország. Ne hüits már ezzel akkor feleslegessen vipelem az orim ha kilépek akkor meg leszek netalántán 10k hekin akkor meg agyak le 7 % az már 800 heki és csak 2 x léptem be... |
ez épp olyan mint ha az uj adórendszer csak az uj vállalkozókra vonatkozna és a régiekre nem...
habár halkan megjegyzem a régiek örülnének ennek :-))) |
Ezzel te akadájoztatod a játékomat ezért nem jár kitiltás :D
|
Quote:
|
Quote:
Azt hiszem mindent elmondtam, amit ezzel kapcsolatban el lehetett, többet ezügyben nem tudok segíteni. Ha klánba szeretnél lépni ezzel az országgal, akkor le kell adnod annyi földet, amennyit kér. Nem, nem fogok kivételezni veled, és megengedni, hogy másokkal ellentétben neked ne kelljen leadni. Ha fordulsz az országgal, akkor legközelebb már te is nulláról indulsz. |
Quote:
és ez hol van leirva??? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:04. |