- Doktor úr, állandóan azt képzelem, hogy egy macska vagyok.
- És mióta képzeli ezt? - Már kiscica korom óta. |
A gyóntatófülkében egy öregember ezt mondja a papnak:
- 92 éves vagyok. Csodás feleségem van, aki 70 éves. Gyerekeim, unokáim, dédunokáim vannak. Tegnap három stoppos tinédzserlányt vittem az autómmal, megálltunk egy motelnél, és mind a hárommal közösültem. - És megbántad ezt a bűnt, fiam? - Miféle bűnt? - Hát milyen katolikus vagy te? - Nem vagyok én katolikus. - Akkor miért mondod ezt el nekem? - Mindenkinek elmondom. |
Nyuszika ül a fa tövében és írogat. Arra megy a róka és megkérdi:
- Mit írsz nyuszika? - Szakdolgozatot arról, hogy a kis állatok hogyan tudják megvédeni magukat a nagyvadaktól! - Ez hülyeség! Gyere a bokorba és mutasd meg! A róka csupa véresen jön ki, de a nyuszikának semmi baja! Arra jár a farkas is és ő is megkérdi a nyuszikát: - Mit írsz nyuszika? - Szakdolgozatot arról, hogy a kis állatok hogyan tudják megvédeni magukat a nagyvadaktól! - Ez hülyeség! Gyere a bokorba és mutasd meg! A farkas csupa véresen jön ki, de a nyuszikának semmi baja! Arra jár a medve! Megkérdi: - Mit írsz nyuszika? - Szakdolgozatot arról, hogy a kis állatok hogyan tudják megvédeni magukat a nagyvadaktól! - Ez hülyeség! Gyere a bokorba és mutasd meg! A medve csupa véresen jön ki, de a nyuszikának semmi baja! Kijön utána az oroszlán és így szól: - Látod nyuszika, nem az számít, hogy miről írsz szakdolgozatot, hanem az, hogy ki a konzulensed! |
|
TÖRLÉS:
retyóajtó és wécekefe és fos (#525290) Indoklás: Nem elfogadható országnév Admin (#0) [5/W] , 2008-03-24 22:10:02 :D |
Quote:
|
Quote:
reméljük miután kilábalsz a betegségből, utána még nevetni is támad kedved :p |
Hazugságversenyt tartanak a faluban. A tavalyi bajnok következik épp:
- Egyszer felmentem a Niagara vízesésen a vízen lépkedve. Mindenki ájuldozik, hogy mekkorát hazudott. Erre jön a cigány: - Én láttam is! |
Két roma beszélget:
- Mikó' vótá' legutóbb könyvtárba? - Két éve. - Oszt' mit hoztá' ki? - A fénymásolót meg a videjót! |
Este van. A cigány éjjeli őrségben dolgozik. Az anyja meglátogatja a műszakban, és visz neki egy kis pörköltet. Hallja a cigány, hogy valaki jön.
- Állj, ki vagy?! - kiált nagyot. - Anyád! - hangzik a válasz. A cigány fogja a puskát, és lelövi: - A tiéd! |
All times are GMT +1. The time now is 08:24. |