![]() |
Quote:
Ami a tartalmi részt illeti, vannak akik tanítani sztnének másokat, olyanok is akik tanulni sztnének másoktól és megint olyanok akik játszani akarnak. Hadd legyen már mki szuverén joga, hogy ezeket milyen arányban vegyíti. :rolleyes: |
Quote:
De az biztos hogy nem ellenszenv íratta velem az előző hszt. Csak a puszta "nemértem". A tartalmi részről: nekem kifejezetten szimpatikus az ha valaki bevállalja hogy tanítja a kezdőket, nekem sajnos nincs hozzá elég időm, türelmem és kompetenciám (meg tudásom se biztos :] ), de én is igyekszem segíteni nekik, ha tudok.:] de itt egy másik, ez is tetszik: zzzzzzzzz (#xxxxx) 2008-04-24 09:11:21 Helyezés: 72 Érték: 32713 Már csak 1hadis-varis óriásnak van hely kiadó.. Feltételek: -18 életévét betöltött játékos. -Humoros és kellően laza,csapatjáték orientált. -min 40% barakk, többi templom. -Naponta min 3-4szeri aktív jelenlét. Vip előny. Fizetés napi rendszerességgel 20-25 millió+bónuszok:) Jelentkezés nálam ha magadra ismertél.. Bank account : 11.060.513.058 arany Férőhelyek : 1 Üdv mindenkinek : yxcvbnm szeretnék ilyen fizetést én is :] |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De már le lettem hurrogva, szóval innentől meg se mukkanok :]] Rossz napom van, biztos én veszek ma rosszabbul mindent. Bocs mindenki. Amúgy 4. szintű. Nekem is fura, főleg mert a fél csopi szabin, a másik fele meg .... na mindegy, ő tudja :] |
Ezekhez annyit tennék hozzá, hogy régebben beléptem egy szövibe, amelyik úgy hírdetett, hogy erős, és hozzájuk hasonlóan tapasztalt játékost keresnek, na hát ugye 1 év tapasztalattal (önbizalom volt bőven:D:D) beléptem, és mi fogadott....., a vezér (hadi) barakjai félig üresek, tartalék semmi, és kimegy földért, ráadásul azt se tudta kiszámolni, hogy mennyit fog foglalni és a legjobb az volt mikor kibökte, hogy 3 v 4 éve játszik.....:eek::eek:
24 órával ezután már külön utakon jártunk... Tehát van, aki azt hiszi, h mert játszik 2-3 éve úgy, h néha belép meg haladgat, attól ő nagyon jó játékos és hírdeti is (sajnos), de láttam én már fél éve aktívan játszó embert is olyan orival szaladgálni, h csak na.... |
Quote:
hú bocs, de én nem emlékszem rád :D |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 05:01. |