Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   elismertség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=803)

Synkel 03-02-2008 10:00

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 162286)
Mert először másoknak kell, és utána tudsz adni azoknak újból akiknek szeretnél:-)
Ezért kell szórni:-)
Mellékelj szöveget:Te azért kapsz,hogy tudjak annak is adni, akinek szeretnék:-)))))

De olyan meg nem nagyon van akinek szeretnék csak azért adni, hogy tudjak adni olyannak is akinek szeretnék:D
No mindegy, majd megoldom. Legfeljebb osztok pár pirost:D:D:D

Rebellis 03-02-2008 10:01

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 162294)
De olyan meg nem nagyon van akinek szeretnék csak azért adni, hogy tudjak adni olyannak is akinek szeretnék:D
No mindegy, majd megoldom. Legfeljebb osztok pár pirost:D:D:D

Ez jó ötlet:-)

Valezius 03-02-2008 11:18

Kicsit mintha megnőtt volna a zöld téglák növekedése üteme.

Nem tudom, hogy ez természetes, mert akik eddig is folyamatosan osztották a zöldeket, azok nem változtattak jó szokásukon, csak mostmár minden egyes zöldjük többet ér.

Vagy "természet ellenes", és mostmár minden hülyeségre dobálják jópáran a zöldeket.

Inkább utóbbira tippelnék, mivel látom, én mikre kaptam.
nagyon elinflálódtak ezek a téglák, úgyhogy én ezentúl maradok a pirosak osztogatásánál ;)

J.Ati 03-02-2008 11:18

Az elismertségi szavazatod 9 pontot ér

Phúú hát ez szép:D

Belas és Synkel elbújhat ezután mögöttem:p:D

Tsobi 03-02-2008 11:20

Az elismertségi szavazatod 5 pontot ér

Én már ennek is örülök :o

Ati 03-02-2008 11:23

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 162317)
Vagy "természet ellenes", és mostmár minden hülyeségre dobálják jópáran a zöldeket.

Természetesen ez a verzió a valóság, úgyhogy az új fórumverzióval az elismertség, mint funkció ki lesz kapcsolva.

Synkel 03-02-2008 11:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 162324)
Természetesen ez a verzió a valóság, úgyhogy az új fórumverzióval az elismertség, mint funkció ki lesz kapcsolva.

Azért az kár lenne. Olyat nem lehet, hogy csak bizonyos helyeken lehessen elismertséget adni, illetve kapni? Mondjuk a Megbeszélésekben, esetleg a Segítség új játékosok rovatban? Mer lenne ennek értelme, csak nem úgy használjuk ahogy kéne.

Ati 03-02-2008 11:30

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 162326)
Azért az kár lenne. Olyat nem lehet, hogy csak bizonyos helyeken lehessen elismertséget adni, illetve kapni? Mondjuk a Megbeszélésekben, esetleg a Segítség új játékosok rovatban? Mer lenne ennek értelme, csak nem úgy használjuk ahogy kéne.

Kár lenne? Ne viccelj, amikor itt egy topic, hogy naaaa, adjatok már zöldet, naaaaaaaaaaaaaaa, légyszi, légyszi. És ezt sokan meg is teszik.

Világosan látszik, hogy nem arra van használva ez a funkció, amire való, úgyhogy mint ilyen, kikapcsolásra kerül.

Egyébként ez nem egyedi jelenség, sőt igazából egész meglepő, hogy másfél évig kb meg se jelentek az ilyen kéregetések. A legtöbb fórumon igen hamar megszüntetésre kerül ez a funkció. Mi is követjük ezek példáját.

Majd legfeljebb keresek valami modult, ami hasonló ugyan, de nincs ilyen jellegű gyakorlati haszna, mint ennek.

Tsobi 03-02-2008 11:32

Egyébként hol van ez leírva,hogy mire kell használni?

Phoenix 03-02-2008 11:33

Vagy pedig mindenki le lesz nullázva és tilos kéregetni :)

All times are GMT +1. The time now is 03:31.