![]() |
Quote:
De olyan meg nem nagyon van akinek szeretnék csak azért adni, hogy tudjak adni olyannak is akinek szeretnék:D No mindegy, majd megoldom. Legfeljebb osztok pár pirost:D:D:D |
Quote:
|
Kicsit mintha megnőtt volna a zöld téglák növekedése üteme.
Nem tudom, hogy ez természetes, mert akik eddig is folyamatosan osztották a zöldeket, azok nem változtattak jó szokásukon, csak mostmár minden egyes zöldjük többet ér. Vagy "természet ellenes", és mostmár minden hülyeségre dobálják jópáran a zöldeket. Inkább utóbbira tippelnék, mivel látom, én mikre kaptam. nagyon elinflálódtak ezek a téglák, úgyhogy én ezentúl maradok a pirosak osztogatásánál ;) |
Az elismertségi szavazatod 9 pontot ér
Phúú hát ez szép:D Belas és Synkel elbújhat ezután mögöttem:p:D |
Az elismertségi szavazatod 5 pontot ér
Én már ennek is örülök :o |
Quote:
|
Quote:
Azért az kár lenne. Olyat nem lehet, hogy csak bizonyos helyeken lehessen elismertséget adni, illetve kapni? Mondjuk a Megbeszélésekben, esetleg a Segítség új játékosok rovatban? Mer lenne ennek értelme, csak nem úgy használjuk ahogy kéne. |
Quote:
Világosan látszik, hogy nem arra van használva ez a funkció, amire való, úgyhogy mint ilyen, kikapcsolásra kerül. Egyébként ez nem egyedi jelenség, sőt igazából egész meglepő, hogy másfél évig kb meg se jelentek az ilyen kéregetések. A legtöbb fórumon igen hamar megszüntetésre kerül ez a funkció. Mi is követjük ezek példáját. Majd legfeljebb keresek valami modult, ami hasonló ugyan, de nincs ilyen jellegű gyakorlati haszna, mint ennek. |
Egyébként hol van ez leírva,hogy mire kell használni?
|
Vagy pedig mindenki le lesz nullázva és tilos kéregetni :)
|
All times are GMT +1. The time now is 03:31. |