![]() |
Quote:
:D |
Quote:
Sziasztok Hódítósók! Szeretnék a környékünkről egy hadis országot. Légy elitt-íly felosztásban,vip szükséges,légy segítőkész a társaiddal szemben. Mindegy hogy milyen fajjal vagy!!!! Jelentkezésetek várom. További jó játékot kivánok: |
Quote:
Nyelvtan: 1 :) |
Quote:
|
Érték: 4872887
Üdv!Teki író szöviben hely kiadó vipért,részletek zöldben 5/Y, először csak néztem, hogy miért kér vipet, aztán megláttam az értéket:D |
Quote:
|
Quote:
Tesztelek éppen vmit és regeltem néhány orit....:) |
hali varist és tolist keresünk előny a ló/íj felállás...
üdvözlettel:**** Elég érdekes...Mostmár a varisok, meg a tolisok is íjj/lóban fognak szaladgálni. Elég furán hangzik: Beütött az ellen tolisa XDXD :D |
Quote:
amúgy meg, normális szövivel megoldható, hogy a ti tolisotok beüssön:D mondjuk az már gonosz dolog:p |
vérprofi gamer hirdetése (#00006)
2008-04-22 06:29:57 Helyezés: 126 Érték: 28229 Szervusz N :) Keresnénk két önkéntes kamikazét, kik hasonló anyagi helyzettel rendelkeznek, mint mi. Bank acc: -1,15 db arany. Pénzünk kanyi, agydaganat ready, várunk mindenkit, aki legalább 3-4szer benéz havonta, és szereti az almás palacsintát. :) Felállás pónilovas, fordítottnyeregben ülő huszárok, de akinek hintalova van, az is megfelel. Szeretettel várunk minden érdeklődőt :)) Seldon |
All times are GMT +1. The time now is 01:21. |