![]() |
Quote:
|
Quote:
Ebben van valami:) Nem tehetek róla, hogy én még G-ben vagyok, és épp 2 körre tőlem ott figyel Remy:) |
Quote:
|
Itt tényleg nagyon jó fej mindenki....
Nem is tudom miért nem nyit mindenki sajátmagának egy külön topicot hisz ez nem erre lett asszem megnyitva..bár már mind1----- Synkel!! Nem vagyok valami nagy ász ,de eljutottam B-ig.Lassúból indúltam és már nem sok kell ,hogy A-ba legyek.... A lényeg,hogy nem akarok fölös háborút a szövimnek!!! A másik fele meg ,hogy mi közöd van ahoz,hogy Draggal mi megakartunk mérkőzni(csak ő még sajna lejebb van egy csopival)...:.Semmi közöd!!!:D Ha pl. olyan kemény vagy akkor gyere egy sörözős párbajra!!Arra szakítok időt és ,ha kell megszervezem!! 16 fő 2006.12.02-én (a helyet kell fixálni) 16 korsó sör és mondjuk 6 órás párbaj!!! Most nehogy valaki beírja ,hogy alkesz vagyok vagy piás vagy részeges...;) Várom a jelentkezőket és a helyszínre vonatkozó ajánlatokat!! |
Ma nem volt valami sok hsz:(:rolleyes:
Harcosok nem nagyon járt bent.... |
16 korso sör?
Nem sok az egy picit, kérdezem én :) Én esetleg 16 db 1:1-s boroskolaval bevallalnam, de ugyis nagyon kesz lennek a vegere :( |
Quote:
|
Holnap lesz az újabb nagy párbaj? És ha jól látom ezúttal még a múlt hetinél is hosszabb? :D
Tessék még jelentkezni rá, és persze az élő közvetítés se maradjon ám el majd! :))))) |
Fogalmam sincs mi az a cel :)
Azert ennyire alkesz nem vagyok :D |
Szerveztem egy parbajt ma delutanra, egy 2 orasat.
Igyekeztem minel alacsonyabb nevezesi dijjal, ha esetleg vki akarna gyakorolni az elso 2 oraban zajlo dolgokat, esetleg a kezdest, az nezzen el :) Vagy ha kell vkinek vmi tanacs a holnapi parbajjal kapcs., hogy miket erdemes, hogy erdemes csinalni, az kerdezzen nyugodtan, segitek itt is, akar privibe vagy akarhol :) |
All times are GMT +1. The time now is 00:14. |