![]() |
Quote:
|
Jó fajt választottam.. éreztem, h itt elf tudna csak nyerni... meg is lett volna, ha nem bénázom el a kezést :D :D
|
Quote:
Quote:
Első körben csináltam 200 tolvajt és 50 varit + 100 alapkatonát. Lopni akartam rakit, de pont két olyan ori közé kerültem, aminek lenullázódott a rakija, így nem jött be. A 100 katonából lett 100 vari + megint jött alapkatona, mentem varinak, megint alapkatona. 18ra lett 120 körüli támadó+alapkatona mentem földelni G-hez, oda fértem vele. Volt 228 alapkatonám, semmi más otthon + tornyom se. Ezért mondtam ,hogy gondolkozzatok, amikor láttam a sereget jönni, ment ijjas és torony, mivel 1 kör alatt elkészültek és volt védelem, mire kellett... Végére lett 350 körüli vari, 130 tolvaj, 160 ijjas és vagy 150 támadó. Nem is képeztem 45-től alapkatonát. Jakal írására:Ezt meg lehetett volna sztem hulla kivételével bármelyik fajjal nyerni,persze nem biztos, hogy úgy, ahogy én csináltam, |
hölgyek-urak hétvégére szerveznék egy 2 órás rendhagyó párbajt. KIérem az időpontigényéket.
Ezt a párbajt magasabb hektárszámmal szeretném, ezzel kapcsolatban kérdezem Atit, hogy itt hogy kell számo9lni a körtávokkal. Ez azért fontos, hogy tudjuk érdemes e vándor szemmel lenni. |
Quote:
|
Quote:
|
A párbajt elindítottuk. A teljes nevezési díjat országodtól levontuk, ahogy a párbaj jelentkezőit elfogadod, úgy kapod vissza tőlük az ő nevezési díjukat. A párbaj oldalon mostantól a szerveződő párbaj menedzselését végezheted. Kérünk, hogy az indulás előtt mindenképpen nézz el az oldalra, hogy a jelentkezőket elfogadd! Sok sikert!
Szombat 2 óra, remélem sokan leszünk :) |
Quote:
|
Aki Ildi mai párbajára jelentkezne, az a következő percekben tegye, mondjuk maximum 14 óráig, mert nemsokára senki nem fogja tudni már elfogadni a jelentkezéseket!
|
Quote:
Ééééééés megvan az 1000dik hsz mit kapok érte? |
All times are GMT +1. The time now is 15:08. |