Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Párbaj (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2497)

Ildee 10-28-2010 16:10

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 268986)
Gömböket nem mentettem, csak azt, hogy ki mivel volt...
Voltak érdekes orik :)
De majd legközelebb jobban fog menni...

mondd, hogy nyertel te elffel?

Járkál a farkas 10-28-2010 16:10

Jó fajt választottam.. éreztem, h itt elf tudna csak nyerni... meg is lett volna, ha nem bénázom el a kezést :D :D

Pool 10-28-2010 16:20

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 268989)
mondd, hogy nyertel te elffel?

Quote:

Originally Posted by Járkál a farkas (Post 268990)
Jó fajt választottam.. éreztem, h itt elf tudna csak nyerni... meg is lett volna, ha nem bénázom el a kezést :D :D

Első körben csináltam 200 tolvajt és 50 varit + 100 alapkatonát.
Lopni akartam rakit, de pont két olyan ori közé kerültem, aminek lenullázódott a rakija, így nem jött be.
A 100 katonából lett 100 vari + megint jött alapkatona, mentem varinak, megint alapkatona.
18ra lett 120 körüli támadó+alapkatona
mentem földelni G-hez, oda fértem vele.
Volt 228 alapkatonám, semmi más otthon + tornyom se.
Ezért mondtam ,hogy gondolkozzatok, amikor láttam a sereget jönni, ment ijjas és torony, mivel 1 kör alatt elkészültek és volt védelem, mire kellett...
Végére lett 350 körüli vari, 130 tolvaj, 160 ijjas és vagy 150 támadó. Nem is képeztem 45-től alapkatonát.

Jakal írására:Ezt meg lehetett volna sztem hulla kivételével bármelyik fajjal nyerni,persze nem biztos, hogy úgy, ahogy én csináltam,

Ildee 10-29-2010 09:55

hölgyek-urak hétvégére szerveznék egy 2 órás rendhagyó párbajt. KIérem az időpontigényéket.
Ezt a párbajt magasabb hektárszámmal szeretném, ezzel kapcsolatban kérdezem Atit, hogy itt hogy kell számo9lni a körtávokkal. Ez azért fontos, hogy tudjuk érdemes e vándor szemmel lenni.

Dragi 10-29-2010 09:56

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 269127)
hölgyek-urak hétvégére szerveznék egy 2 órás rendhagyó párbajt. KIérem az időpontigényéket.
Ezt a párbajt magasabb hektárszámmal szeretném, ezzel kapcsolatban kérdezem Atit, hogy itt hogy kell számo9lni a körtávokkal. Ez azért fontos, hogy tudjuk érdemes e vándor szemmel lenni.

Mi lesz ma a vacsora ?

Ildee 10-29-2010 09:58

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 269128)
Mi lesz ma a vacsora ?

töltött káposzta :p:p:p:p de hogy jön ez ide? :D

Ildee 10-29-2010 12:27

A párbajt elindítottuk. A teljes nevezési díjat országodtól levontuk, ahogy a párbaj jelentkezőit elfogadod, úgy kapod vissza tőlük az ő nevezési díjukat. A párbaj oldalon mostantól a szerveződő párbaj menedzselését végezheted. Kérünk, hogy az indulás előtt mindenképpen nézz el az oldalra, hogy a jelentkezőket elfogadd! Sok sikert!

Szombat 2 óra, remélem sokan leszünk :)

Ati 10-29-2010 12:28

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 269153)
A párbajt elindítottuk. A teljes nevezési díjat országodtól levontuk, ahogy a párbaj jelentkezőit elfogadod, úgy kapod vissza tőlük az ő nevezési díjukat. A párbaj oldalon mostantól a szerveződő párbaj menedzselését végezheted. Kérünk, hogy az indulás előtt mindenképpen nézz el az oldalra, hogy a jelentkezőket elfogadd! Sok sikert!

Szombat 2 óra, remélem sokan leszünk :)

El ne menj szabira a szervező országgal!

Ati 10-29-2010 12:30

Aki Ildi mai párbajára jelentkezne, az a következő percekben tegye, mondjuk maximum 14 óráig, mert nemsokára senki nem fogja tudni már elfogadni a jelentkezéseket!

Ildee 10-29-2010 12:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 269154)
El ne menj szabira a szervező országgal!

nem tervezem :)

Ééééééés megvan az 1000dik hsz
mit kapok érte?

All times are GMT +1. The time now is 15:08.