![]() |
hali
egy szövetségest keresönk legaláb két köre legyen tölem ha lehet (hadis legyen)(msn-van) Én még ilyet nem is láttam, pedig az az igazán jó szövi, ami nagyon közel van egymáshoz, mondjuk 0 v 1 kör már tényleg túlzás lenne:D:D:D a helyesírás sem a legjobb.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
:p |
Hosszú időre szövetségest keresek!
Elvárásaim: 1.A faj Elf vagy Törpe legyen! 2.A távolság max.8 3.Az érték min.7000 max.10500 4.Országod inkább békében fejleszd, ne háborúzz sokat és látogasd minden nap! 5.A személyiség lehet:gazdálkodó, túlélő, varázsló, vándor és kereskedő. Várom a szövetségeseket, szükségem lenne rájuk! Ma mindenbe bele kell kötnöm:D kicsit sokallom azt a 8 kört....? ha nem kell sokat háborúzni, akkor miért jó a vándor....? látogatás, mintha kórházban lenne az orija.... Amúgy egész korrekt /nincs helyesírási hiba, tagolt, könnyen áttekintehő/ sztem, de ez egy ilyen nap....:D |
Quote:
túlélő elf?:confused: varázsló törpe?:confused: |
Sajnos feloszlott a szövim uh. sürgősen új szövit keresek.Akinek kell egy varis íjj+ló felállással az jelezzen!(8k ló+íjj)
További jó hódítást! Üdv:...... Csak nekem fura??? |
Quote:
|
Quote:
Helyezés: 943 Érték: 9426 Nagy magányomban vándoroltam pusztákon hegyeken völgyeken át!Tűnődve a rég múlt titkain! Olykor eszembe ötlöttek azok a mesék melyeket még Olam bhomn főpapja mesélt nekem: Az óriások kik varázslatos erejükkel tartják a világ sarkait, az orkokról kik erejükkel meghódítják jahr'amal világát és a és a súrranó félszülöttekről kik mindent tudnak... ekkor ütötte meg fülem a magány bús sikolya és tudtam, h a szövetség jóslata, a legenda újá fog születni!! Hisz nem adom fel!! Keresem kik még élik a háborúk és és ha néha egy-egy olyan termtmény üti is fel fejét ki sanyargatja népem, elárúl!!! Tudom h az árnyak nincsenek egyedül!!! jöjj hát!! várlak Ez nekem tetszik! :) |
All times are GMT +1. The time now is 07:19. |