Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Harcosok 11-03-2006 08:56

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 40478)
Tudod, azert kozben valtozik az elet is :) Tervezgetek, de nem minden jon ugy ossze,ahogy szeretnem :)

Tegnap este még azt mondtad ha jó a neted ma párbajozol velem
Na gondolom akkor még tegnap 6elött(akkro állításod szerint még jó volt a neted)is ezt gondoltad még.Akkor miért is nem szervezted már akkor meg a párbajt?:)Még 6elött nem tudhattad,hogy 6után rossz lesz a neted....

Szecsa 11-03-2006 08:58

Igen, tegnap kb. 5ig voltam gep elott :)
Aztan elmentem baratnomhoz, majd hazajottem este.
Ejszaka sms-eztunk es eldontottuk, ma hazamegyunk, ennyi.

Harcosok 11-03-2006 09:00

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 40483)
Igen, tegnap kb. 5ig voltam gep elott :)
Aztan elmentem baratnomhoz, majd hazajottem este.
Ejszaka sms-eztunk es eldontottuk, ma hazamegyunk, ennyi.

Jójó de még mindig nem érted amit kérdezek:)
Már kedden megmondtam mehet a párbaj akkor 5elött miért nem rendezted már meg a párbajt akkor még a barátnöddel sem beszéltél:D

Harcosok 11-03-2006 09:01

Jack gyere már ide itt beszéljünk:)
Amugy gondolom te nem 200hekin maxolsz be hanem egyböl 600-on kezded első nap:DVagy hány hekin szoktál maxolni?:)

Steve 11-03-2006 09:04

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 40486)
Jójó de még mindig nem érted amit kérdezek:)
Már kedden megmondtam mehet a párbaj akkor 5elött miért nem rendezted már meg a párbajt akkor még a barátnöddel sem beszéltél:D

Neked nem mindegy? Szecsa most nem ér rá;) Neki ezt többen elnézik, mert alapvetően jóhiszeműen és kedvesen áll az emberekhez;)

Harcosok 11-03-2006 09:05

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 40488)
Neked nem mindegy? Szecsa most nem ér rá;) Neki ezt többen elnézik, mert alapvetően jóhiszeműen és kedvesen áll az emberekhez;)

DE akkor mondja meg nem akar velem párbajozni:)
Ne ferdítse a dolgokat:)Egyszerübb volna nem??
Az is már elég egy idegesítő dolog volt Szecsa részéröl,hogy direkt adoztatos párbajra hiv holot tudja abbol 1-et mentem össz:)

Remedy 11-03-2006 09:07

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 40492)
DE akkor mondja meg nem akar velem párbajozni:)
Ne ferdítse a dolgokat:)Egyszerübb volna nem??
Az is már elég egy idegesítő dolog volt Szecsa részéröl,hogy direkt adoztatos párbajra hiv holot tudja abbol 1-et mentem össz:)

Ne keverd a dolgokat. Egyszeruen nem er ra. Ne magadbol indulj ki, o nem keres kifogasokat. Te igen. Ez a kulonbseg. O akar veled parbajozni, ha neha hajlando leszel, fogtok is. Csak rajtad all. Ne strapald magad, mi ismerjuk Szecsat. Tudjuk hogy nem kifogasokat keres.

BeeLord 11-03-2006 09:08

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 40474)
Nem tok ott lenni kész én ma értem rá mivel ma nem volt itthol a tesom meg tanulni is kellene....
Meg,hogy te nem leszel ott pont veled akartam játszani de mind1:PJa meg ugy emléxem te hivtál engem,hogy menjek és nem más ellen hivtál...

Ezekből lassan egy kisebb gyűjteményt is megérné összeállítani.

Illetve tudom az én mániám, de: az itthon és otthon szavak azért vannak kitalálva, hogy használjuk őket. Nem tudom, hogy ez csak Pest megyében van-e így, illetve a helyi nyelvjárásnak köszönhető-e, de engem momentán idegesít az "itthol" és "otthol", pedig vidéken lakok.

Remedy 11-03-2006 09:09

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 40495)
Ezekből lassan egy kisebb gyűjteményt is megérné összeállítani.

Illetve tudom az én mániám, de: az itthon és otthon szavak azért vannak kitalálva, hogy használjuk őket. Nem tudom, hogy ez csak Pest megyében van-e így, illetve a helyi nyelvjárásnak köszönhető-e, de engem momentán idegesít az "itthol" és "otthol", pedig vidéken lakok.

Itt hol idegesit? ;)

Harcosok 11-03-2006 09:11

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 40493)
Ne keverd a dolgokat. Egyszeruen nem er ra. Ne magadbol indulj ki, o nem keres kifogasokat. Te igen. Ez a kulonbseg. O akar veled parbajozni, ha neha hajlando leszel, fogtok is. Csak rajtad all. Ne strapald magad, mi ismerjuk Szecsat. Tudjuk hogy nem kifogasokat keres.

Rajtam áll?:)
Mondtam neki 2 alkalmat amikor párbajozhattunk volna mind2-t elfogadta aztán meg egyiket se rendezte meg.
Ja és nem ér rá??Este még azt irta jön párbajt aztán mégse rendezte meg
De pls had véggye meg magát ő:)Az azért elég hihetetlen, hogy majd reggel akarta megrendezni a párbajt holot megbeszéltük priviben még kedden,hogy nem 1vs1-et akarunk hanem sok embert
Meg olyan időre rendezi a párbajt most is amikor nem lesz?? Én ha mással akarok játszani jelentkezek egy normál párbajra és kész....

Steve 11-03-2006 09:13

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 40498)
De pls had véggye meg magát ő:)

Vannak neki barátai itt akik akkor is védik amikor nem ér rá. Ez a különbség közte és közted;)

Szecsa 11-03-2006 09:14

Ehh, kösz hogy védetek.
Harcosok, kedden nem merem megszervezni a parbajt, mivel félő, hogy nem erek ra.
Igazad van abban, hogy tegnap megszervezhettem volna, de nem tettem, bocs.
Szervezem a parbajokat, nem erdekel a vip-bukas, aztan ha egyikre raersz, eljossz.
Adoztatos parbajt az elejen kikotottem, mivel a masikban mindenfele nehezseg nelkul tudsz artozni, ebben kevésbé.

Harcosok 11-03-2006 09:15

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 40499)
Vannak neki barátai itt akik akkor is védik amikor nem ér rá. Ez a különbség közte és közted;)

Ha nem ér rá honna is tudod,hogy mi az indoka:D
Majd ő leirja én annak hiszek mivel ti csak ezt gondoljátok,hogy ez van az van:)

Steve 11-03-2006 09:16

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 40501)
Ha nem ér rá honna is tudod,hogy mi az indoka:D
Majd ő leirja én annak hiszek mivel ti csak ezt gondoljátok,hogy ez van az van:)

hogy honna? onna!

Harcosok 11-03-2006 09:19

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 40500)
Ehh, kösz hogy védetek.
Harcosok, kedden nem merem megszervezni a parbajt, mivel félő, hogy nem erek ra.
Igazad van abban, hogy tegnap megszervezhettem volna, de nem tettem, bocs.
Szervezem a parbajokat, nem erdekel a vip-bukas, aztan ha egyikre raersz, eljossz.
Adoztatos parbajt az elejen kikotottem, mivel a masikban mindenfele nehezseg nelkul tudsz artozni, ebben kevésbé.

Jójó egyszer ugyis ráérek majd:)Ugyis összefutunk még csak csak:D
Hát de te is tudod az adoztatosban kezdő vaok de én abba is elmerek menni:P
Ja és ártozással mi a baj?:)Az is egy funkciója a játéknak...Akkor már szinte semmit nem eleht használni ha kevesen vaunka tolvajlás kiesik ártozni megint nem lehet mivel akkor nem lesz nép(rossza morál azaz nem jön nép) akkor egy ütögető show mind1 akkor ha orkkal vagyunk és ijjat nem lehet gyártani:D
Engem csak az zavar ha én nem értem volna rá akkor egyböl happogtatok volna tudom:)Már tegnap is amikor irtam,hogy itt leszek ha jó a gépem+a netem már akkor is ment a kényeskedés....

Dragi 11-03-2006 09:31

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 40458)
Mondhatod mondhatod:)
Nem én hiányzom ugy látom:)
Ha szecsa annyira megakarta volna rendezni már tegnap megrendezi 6elött amikor még jó volt a nete vagy már kedden:)
Az hihető dolog,hogy valakinek nem jó a nete de az nem ,hogy valakinek nem jó a gépe??????
Ugyhogy itt már teljesen csak a kényeskedés megy a részetekről:)

Én Szecsát egyáltalán nem úgy ismerem hogy nem szavahihető ember úgy hogy fogd be!!!!!

Harcosok 11-03-2006 09:33

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 40508)
Én Szecsát egyáltalán nem úgy ismerem hogy nem szavahihető ember úgy hogy fogd be!!!!!

Jobb lenne elolvasnál mindent :)
Amig nem olvastad végig a témát fogd be!
Kiderül én leszek a hibás mert szecsa nem méltoztatott eljönni.És én még megmerem kérdezni,hogy miért is hitegetett azzal már 3napja,hogy jön?:)

Dragi 11-03-2006 09:38

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 40509)
Jobb lenne elolvasnál mindent :)
Amig nem olvastad végig a témát fogd be!
Kiderül én leszek a hibás mert szecsa nem méltoztatott eljönni.És én még megmerem kérdezni,hogy miért is hitegetett azzal már 3napja,hogy jön?:)

elolvastam és nekiestél Szecsának amiért az életét nem úgy szervezi ahogy neked azt kényed kedved kívánja :mad: :mad: :mad:

Harcosok 11-03-2006 09:41

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 40511)
elolvastam és nekiestél Szecsának amiért az életét nem úgy szervezi ahogy neked azt kényed kedved kívánja :mad: :mad: :mad:

OLvasd el mégegyszer akkor :D
De látom nem fogod fel miröl is szolt ezért leirom:
Figyelj kedd ota irja,hogy jön jön stb:)
Ma éjj még irta,hogy jön jön jön stb:)
És amikor én ezt irtam addig semmiféle magyarázatot nem adott,hogy miért is nem jött....

Ha így se érted meg akkor már bocsi de máshogy nem lehet elmondani akkor ujrzád le magad az első osztályba:D

Dragi 11-03-2006 09:43

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 40513)
OLvasd el mégegyszer akkor :D
De látom nem fogod fel miröl is szolt ezért leirom:
Figyelj kedd ota irja,hogy jön jön stb:)
Ma éjj még irta,hogy jön jön jön stb:)
És amikor én ezt irtam addig semmiféle magyarázatot nem adott,hogy miért is nem jött....

Ha így se érted meg akkor már bocsi de máshogy nem lehet elmondani akkor ujrzád le magad az első osztályba:D

Nem nekem vannak szövegértési problémáim hanem neked és azt se érted meg hogy ő nem 14 éves kisgyerek mint te neki már kötelezettségei is vannak bár te ezt nem érted! Most már télleg felkéne nőnöd és vedd észre hogy nem mindenkinek a Hódító körül forog az élete. Tudod az ajtón kivül van a VALÓ VILÁG ! És nyugodtan mondhatod így újrázás úgy újrázás nem tudsz érdekelni :)

De rájöttem inkább elhúzok innen mert nincs szükségem az okoskodásaidra :)

Harcosok 11-03-2006 09:52

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 40514)
Nem nekem vannak szövegértési problémáim hanem neked és azt se érted meg hogy ő nem 14 éves kisgyerek mint te neki már kötelezettségei is vannak bár te ezt nem érted! Most már télleg felkéne nőnöd és vedd észre hogy nem mindenkinek a Hódító körül forog az élete. Tudod az ajtón kivül van a VALÓ VILÁG ! És nyugodtan mondhatod így újrázás úgy újrázás nem tudsz érdekelni :)

Bármit is irsz az van,hogy ha valamit már igérget 3napja és aztán mégse teszi ezt megkell magyaráznia miért is nem tette:PFöleg ha még pár orával elötte is állítja,hogy lesz párbaj lesz:)
Vagy lehet te olyan világba élsz,hogy valamit megigérsz utána nem teszed meg és nem is magyarázol semmit csak nem és kész.....

Harcosok 11-03-2006 09:53

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 40514)
De rájöttem inkább elhúzok innen mert nincs szükségem az okoskodásaidra :)

Nem én hivtalak én megvagyok nélküled is:)

Dragi 11-03-2006 09:53

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 40516)
Bármit is irsz az van,hogy ha valamit már igérget 3napja és aztán mégse teszi ezt megkell magyaráznia miért is nem tette:PFöleg ha még pár orával elötte is állítja,hogy lesz párbaj lesz:)
Vagy lehet te olyan világba élsz,hogy valamit megigérsz utána nem teszed meg és nem is magyarázol semmit csak nem és kész.....

véletlenül nem gondoltál arra hogy esetleg nincs közöd hozzá ?:confused:

Szecsa 11-03-2006 09:53

Harcosok, leirtam: megyek haza a 12 45-s Gyularol Gyomara indulo vonattal, meglatogatni anyukamat es az eladando lakasban levo ingosagok tulajdonsagait osszeirni.

Ati 11-03-2006 09:56

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 40519)
ingosagok tulajdonsagait osszeirni.

Ha már úgyis összeírod, akkor légyszi külön rublikát: Harcosoknak tetszene? Igen/Nem

:D

Harcosok 11-03-2006 09:56

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 40518)
véletlenül nem gondoltál arra hogy esetleg nincs közöd hozzá ?:confused:

Azt is meglehet irni:)De azt is normálisan szokás pl így:
Hidd el nyomos okom volt arra,hogy nem jöttem és már bocs de ez magánügy:)
Nekem szecsával semmi bajom a magyarázattal sem. Csak te nem birsz lepattanni erörl a témáról meg lett beszélve kész mit kell ezen ragozni te nem birod felfogni,hogy kész ennyi meglett mondva a dolog:)

Dragi 11-03-2006 09:58

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 40523)
Azt is meglehet irni:)De azt is normálisan szokás pl így:
Hidd el nyomos okom volt arra,hogy nem jöttem és már bocs de ez magánügy:)
Nekem szecsával semmi bajom a magyarázattal sem. Csak te nem birsz lepattanni erörl a témáról meg lett beszélve kész mit kell ezen ragozni te nem birod felfogni,hogy kész ennyi meglett mondva a dolog:)

igen 2 oldalon keresztül én firtattam hogy Szecsa így nem jön úgy nem megy párbajozni :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: vicces :D

Harcosok 11-03-2006 09:59

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 40526)
igen 2 oldalon keresztül én firtattam hogy Szecsa így nem jön úgy nem megy párbajozni :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: vicces :D

De 2oldal után meglett oldva de ugylátom te is jársz már lassan 2 oldalnál:)

Szecsa 11-03-2006 10:07

Ati, ööö, jo :)
Harcosok, kielegito a valasz? :) Esetleg eljohetsz, megnezheted, ott leszek. Sőt, nem is egyedul leszek, hanem baratnommel.
S hidd el: van vilag a pc-n kivul is.

Harcosok 11-03-2006 10:11

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 40528)
Ati, ööö, jo :)
Harcosok, kielegito a valasz? :) Esetleg eljohetsz, megnezheted, ott leszek. Sőt, nem is egyedul leszek, hanem baratnommel.
S hidd el: van vilag a pc-n kivul is.

Én nem is kételketdem a szavadban:)
Csak megkérdeztem azt is,hogy amikor még nem tudtad ,hogy programod lesz mára addig miért nem szervezted meg a párbajt?erre is választ kaptam
én nem is firtattam utána már a témát :)
Nem kell nekem tanusítgatni,hogy itt leszek ott leszek én hiszek a szavadban

Dragi 11-03-2006 10:12

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 40529)
Én nem is kételketdem a szavadban:)
Csak megkérdeztem azt is,hogy amikor még nem tudtad ,hogy programod lesz mára addig miért nem szervezted meg a párbajt?erre is választ kaptam
én nem is firtattam utána már a témát :)
Nem kell nekem tanusítgatni,hogy itt leszek ott leszek én hiszek a szavadban

ööööööö na jó inkább hagyjuk :D:D:D

Szecsa 11-03-2006 10:12

Ámen :)
Megoldodott akkor minden. S vasarnapra ott a parbaj. Fuggetlenul, hogy LEHET azon sem leszek ott, de ELORELATHATOLAG jo az idopont.

Harcosok 11-03-2006 10:14

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 40532)
Ámen :)
Megoldodott akkor minden. S vasarnapra ott a parbaj. Fuggetlenul, hogy LEHET azon sem leszek ott, de ELORELATHATOLAG jo az idopont.

:)
Nekem meg 90%,hogy nem jó az idöpont mivel az elejétöl a végéig szinte biztos,hogy nem érek rá:( de amugy egyszerü az oka:teso,tanulás ebéd ilyenek:P

jack herrer 11-03-2006 10:19

sztem csak gyava vagy:D
ha egyszer bekerulnel elmegyogyintezetbe tuti hogy soha tobbet nem mehetnel haza:D
meg hetvegere sem :D:D:D

Harcosok 11-03-2006 10:21

Quote:

Originally Posted by jack herrer (Post 40535)
sztem csak gyava vagy:D
ha egyszer bekerulnel elmegyogyintezetbe tuti hogy soha tobbet nem mehetnel haza:D
meg hetvegere sem :D:D:D

Olvasd el a témát pls:)
Én vagyok gyáva?:)Hát ha elolvastad a témát akkor neked van az elmegyogyintezetbe a helyed:D
Mint már elöttem más is irta:Nem csak a hod körül forog a világ:)
Ha gyáva volnék akkor nem eröltettem volna a témát szecsával a párbajról:)

jack herrer 11-03-2006 10:25

aham te :D

Harcosok 11-03-2006 10:30

Quote:

Originally Posted by jack herrer (Post 40538)
aham te :D

Párbaj ügyileg pls maradj csendben az arénához is értelmeset szoltál ugyhogy azon a téren is+a lassu csopi ügyben is
De csak addig amig nem tapasztaltad ezeket a dolgokat

jack herrer 11-03-2006 10:40

2 kerdest tettem fol a lassuval kapcsolatban es maris okoskodsz:D
a masik 2 temahoz meg elore odairtam azt amin azota is lovagolsz :D
egyszer majd szivesen osszefutnek veleg egy hodtalin nagyon okosnak tunsz lehet tudnak tanulni toled? :D:D:D

jack herrer 11-03-2006 10:41

de lehet gumit fostolnek inkabb a buksidon :D:D:D

Harcosok 11-03-2006 10:42

Quote:

Originally Posted by jack herrer (Post 40545)
de lehet gumit fostolnek inkabb a buksidon :D:D:D

Menjél anarozni bocs de nem érek rád:)

All times are GMT +1. The time now is 13:27.