![]() |
Quote:
Na gondolom akkor még tegnap 6elött(akkro állításod szerint még jó volt a neted)is ezt gondoltad még.Akkor miért is nem szervezted már akkor meg a párbajt?:)Még 6elött nem tudhattad,hogy 6után rossz lesz a neted.... |
Igen, tegnap kb. 5ig voltam gep elott :)
Aztan elmentem baratnomhoz, majd hazajottem este. Ejszaka sms-eztunk es eldontottuk, ma hazamegyunk, ennyi. |
Quote:
Már kedden megmondtam mehet a párbaj akkor 5elött miért nem rendezted már meg a párbajt akkor még a barátnöddel sem beszéltél:D |
Jack gyere már ide itt beszéljünk:)
Amugy gondolom te nem 200hekin maxolsz be hanem egyböl 600-on kezded első nap:DVagy hány hekin szoktál maxolni?:) |
Quote:
|
Quote:
Ne ferdítse a dolgokat:)Egyszerübb volna nem?? Az is már elég egy idegesítő dolog volt Szecsa részéröl,hogy direkt adoztatos párbajra hiv holot tudja abbol 1-et mentem össz:) |
Quote:
|
Quote:
Illetve tudom az én mániám, de: az itthon és otthon szavak azért vannak kitalálva, hogy használjuk őket. Nem tudom, hogy ez csak Pest megyében van-e így, illetve a helyi nyelvjárásnak köszönhető-e, de engem momentán idegesít az "itthol" és "otthol", pedig vidéken lakok. |
Quote:
|
Quote:
Mondtam neki 2 alkalmat amikor párbajozhattunk volna mind2-t elfogadta aztán meg egyiket se rendezte meg. Ja és nem ér rá??Este még azt irta jön párbajt aztán mégse rendezte meg De pls had véggye meg magát ő:)Az azért elég hihetetlen, hogy majd reggel akarta megrendezni a párbajt holot megbeszéltük priviben még kedden,hogy nem 1vs1-et akarunk hanem sok embert Meg olyan időre rendezi a párbajt most is amikor nem lesz?? Én ha mással akarok játszani jelentkezek egy normál párbajra és kész.... |
Quote:
|
Ehh, kösz hogy védetek.
Harcosok, kedden nem merem megszervezni a parbajt, mivel félő, hogy nem erek ra. Igazad van abban, hogy tegnap megszervezhettem volna, de nem tettem, bocs. Szervezem a parbajokat, nem erdekel a vip-bukas, aztan ha egyikre raersz, eljossz. Adoztatos parbajt az elejen kikotottem, mivel a masikban mindenfele nehezseg nelkul tudsz artozni, ebben kevésbé. |
Quote:
Majd ő leirja én annak hiszek mivel ti csak ezt gondoljátok,hogy ez van az van:) |
Quote:
|
Quote:
Hát de te is tudod az adoztatosban kezdő vaok de én abba is elmerek menni:P Ja és ártozással mi a baj?:)Az is egy funkciója a játéknak...Akkor már szinte semmit nem eleht használni ha kevesen vaunka tolvajlás kiesik ártozni megint nem lehet mivel akkor nem lesz nép(rossza morál azaz nem jön nép) akkor egy ütögető show mind1 akkor ha orkkal vagyunk és ijjat nem lehet gyártani:D Engem csak az zavar ha én nem értem volna rá akkor egyböl happogtatok volna tudom:)Már tegnap is amikor irtam,hogy itt leszek ha jó a gépem+a netem már akkor is ment a kényeskedés.... |
Quote:
|
Quote:
Amig nem olvastad végig a témát fogd be! Kiderül én leszek a hibás mert szecsa nem méltoztatott eljönni.És én még megmerem kérdezni,hogy miért is hitegetett azzal már 3napja,hogy jön?:) |
Quote:
|
Quote:
De látom nem fogod fel miröl is szolt ezért leirom: Figyelj kedd ota irja,hogy jön jön stb:) Ma éjj még irta,hogy jön jön jön stb:) És amikor én ezt irtam addig semmiféle magyarázatot nem adott,hogy miért is nem jött.... Ha így se érted meg akkor már bocsi de máshogy nem lehet elmondani akkor ujrzád le magad az első osztályba:D |
Quote:
Nem nekem vannak szövegértési problémáim hanem neked és azt se érted meg hogy ő nem 14 éves kisgyerek mint te neki már kötelezettségei is vannak bár te ezt nem érted! Most már télleg felkéne nőnöd és vedd észre hogy nem mindenkinek a Hódító körül forog az élete. Tudod az ajtón kivül van a VALÓ VILÁG ! És nyugodtan mondhatod így újrázás úgy újrázás nem tudsz érdekelni :) De rájöttem inkább elhúzok innen mert nincs szükségem az okoskodásaidra :) |
Quote:
Vagy lehet te olyan világba élsz,hogy valamit megigérsz utána nem teszed meg és nem is magyarázol semmit csak nem és kész..... |
Quote:
|
Quote:
|
Harcosok, leirtam: megyek haza a 12 45-s Gyularol Gyomara indulo vonattal, meglatogatni anyukamat es az eladando lakasban levo ingosagok tulajdonsagait osszeirni.
|
Quote:
:D |
Quote:
Hidd el nyomos okom volt arra,hogy nem jöttem és már bocs de ez magánügy:) Nekem szecsával semmi bajom a magyarázattal sem. Csak te nem birsz lepattanni erörl a témáról meg lett beszélve kész mit kell ezen ragozni te nem birod felfogni,hogy kész ennyi meglett mondva a dolog:) |
Quote:
|
Quote:
|
Ati, ööö, jo :)
Harcosok, kielegito a valasz? :) Esetleg eljohetsz, megnezheted, ott leszek. Sőt, nem is egyedul leszek, hanem baratnommel. S hidd el: van vilag a pc-n kivul is. |
Quote:
Csak megkérdeztem azt is,hogy amikor még nem tudtad ,hogy programod lesz mára addig miért nem szervezted meg a párbajt?erre is választ kaptam én nem is firtattam utána már a témát :) Nem kell nekem tanusítgatni,hogy itt leszek ott leszek én hiszek a szavadban |
Quote:
|
Ámen :)
Megoldodott akkor minden. S vasarnapra ott a parbaj. Fuggetlenul, hogy LEHET azon sem leszek ott, de ELORELATHATOLAG jo az idopont. |
Quote:
Nekem meg 90%,hogy nem jó az idöpont mivel az elejétöl a végéig szinte biztos,hogy nem érek rá:( de amugy egyszerü az oka:teso,tanulás ebéd ilyenek:P |
sztem csak gyava vagy:D
ha egyszer bekerulnel elmegyogyintezetbe tuti hogy soha tobbet nem mehetnel haza:D meg hetvegere sem :D:D:D |
Quote:
Én vagyok gyáva?:)Hát ha elolvastad a témát akkor neked van az elmegyogyintezetbe a helyed:D Mint már elöttem más is irta:Nem csak a hod körül forog a világ:) Ha gyáva volnék akkor nem eröltettem volna a témát szecsával a párbajról:) |
aham te :D
|
Quote:
De csak addig amig nem tapasztaltad ezeket a dolgokat |
2 kerdest tettem fol a lassuval kapcsolatban es maris okoskodsz:D
a masik 2 temahoz meg elore odairtam azt amin azota is lovagolsz :D egyszer majd szivesen osszefutnek veleg egy hodtalin nagyon okosnak tunsz lehet tudnak tanulni toled? :D:D:D |
de lehet gumit fostolnek inkabb a buksidon :D:D:D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:27. |