Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   elismertség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=803)

Dragi 12-17-2007 02:52

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 143800)
persze adminként könnyen beszélsz ennyi zöld téglával:P
De egyetértek legyen mindenki szürke. elösször jöjjenek a világosszürkék... (ahogy Hofi mondaná:D)
Miért baj az ha valaki népszerü???
Dragi, Dit ha nem kapcsoljátok vissza a kijelzést akkor nagyon morci leszek és azt nem akarhatjátok ti sem!!!

Miért kell elrejteni hogy titeket szeretnek???
Én úgy érzem, hogy ez a játék elsősorban nem arról szól, hogy ki a legjobb, vagy ki a legokosabb, vagy ki maga a nagy Remy, hanem a kapcsolatokról, a társaságról, a jó hangulatról. Sztem ettől lehet ilyen sikeres ez a játék. És vhogy úgyérzem itt külsőn az elismertség is erről szól. egy játékban aminek a motorját a társaság adja, miért kéne máshogy müködnie egy fórumnak??? A külső fórum 85%-a az ökörködésről szól, van kb 10% normális beszélgetős téma, és a maradék 5% a megbeszélések.

(Azért is adtam Remynek zöldet, hogy ne csak az okosságai miatt legyen neki:D:D)

nem kapcsolom mer gyerekes vagyok!!!! :D:D:D

belas 12-17-2007 06:46

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 143777)
Te jó ég, egyszerűen hihetetlenek vagytok... egy ilyen kis semmi dolgon így marni egymást és megsértődni? Öt oldalon keresztül szidni a másikat, ráadásul egy olyan dologért, ami igazából nem is egy emberen múlik? Mert azt mindenki beláthatja, hogy az elismertségi rendszer a felhasználóktól lett olyan amilyen.
Miért zavar az másokat, hogy ha valakinek örömet okoz zöldet kapni, esetleg adni? Baj, ha ettől jobban érzi magát?
Na meg miért kell beleszólni abba, hogy ki mire ad zöldet? Az már megint vicces, hogy a 'felháborodottak' vannak jelentős kisebbségben... Akkor a közösség szemszögéből kiben is kell keresni a hibát? :rolleyes: (Mondom ezt én, aki általában igyekszik eltérni másoktól :D:D)
Igen, én is szoktam néhány viccekre zöldet adni... nekem az például jó érzés, mert tudom, hogy az illetőnek jól esik (lehet, hogy 1-2 kivételtől eltekintve :p). Arról nem is beszélve, hogy azzal, hogy megnevettetett, ő is örömet szerzett nekem.

Teljesen egyet értek veled! És mégvalami, zöldet csak az ad,aki akar is adni,tehát mkinek annyi van,amennyit megérdemelt ill adtak neki! Se több,se kevesebb:) Teljesen mindegy sztem,hogy miért kapta...vicc/jó topick,esetleg más...

Goldy 12-17-2007 07:48

Kutyuleee: továbbra is az a kérdésem, hogy nem hót mind1 kinek mennyi van? Ez népszerűséget mutat nem azt kinek mekkora az IQ-ja vagy mennyire nagy okosságokat mond. Egy közösségben nem is biztos hogy a legokosabb a legnépszerűbb, a közösségek már csak így működnek :)

Remy: én csak irigylem a problémáid :)

Kubbi 12-17-2007 08:00

Látom itt már minenki a fekete pontokat gyüjti...
Lássuk, kinek jön elösször össze a kis fekete 2es. :D

laci 12-17-2007 08:09

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 143722)
Ez így igaz! Ez az elismertség valóban nem mutat reális képet, nem vagyunk tőle sem jobbak, sem rosszabbak.

Ehhez képest itt van egy külön topic, ahol egyesek zöldet kérnek, mások meg gratulálnak a megszerzett zöldekhez ;) Ha ennyire nem számít, akkor mi értelme ennek a témának?

(amúgy bocs, Ditke, hogy pont téged idéztelek, többen is leírták ugyanazt amit te, de amikor visszakerestem, ez volt az első ilyen értelmű hsz amit megtaláltam :) )

Goldy 12-17-2007 08:19

Quote:

Originally Posted by laci (Post 143852)
Ehhez képest itt van egy külön topic, ahol egyesek zöldet kérnek, mások meg gratulálnak a megszerzett zöldekhez ;) Ha ennyire nem számít, akkor mi értelme ennek a témának?

Szerinted hol számít? Jobb jegyet kap miatta a suliban? esetleg fizetés emelést?
Még csak a H-ban se számít sehová se, még itt a külsőn sincs semmi se ehhez az értékhez kötve...

Erősen kétlem hogy reggel felkelve vki ezt mondaná a tükörbe: igen, újabb zöld téglát szereztem, van értelme az életemnek...

Mennyi értelme van a topicnak? Amennyit a bele írók adnak neki :)

[HTPA]GeeForce 12-17-2007 08:42

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 143853)
Erősen kétlem hogy reggel felkelve vki ezt mondaná a tükörbe: igen, újabb zöld téglát szereztem, van értelme az életemnek...

Van értelme az életemnek....

:DDDDDD

J.Ati 12-17-2007 10:16

Quote:

Ez nagyon ott volt:D:D

Én pl. marha jó kedvű leszek ,ha dobálják felém a zöldeket:)

Ez olyan ,mint egy sikeres ütés:p:Dés amikor valaki ad egy zöldet azt nagyon megkedvelem:)

A tükör előtt meg nem is merem elmondani ,hogy mit csinálok:D

J.Ati 12-17-2007 10:20

Na most Goldyt nagyon megkedveltem és szóhoz se jutok:)
Nemrég ébredtem fel és az ébredésemet szebbé tette ez a zöld!

Még1szer köszi és a tükröst meg nem félre érteni;)

Goldy 12-17-2007 10:58

Attila: légyszives ne rombold már a... ööö... mimet is ?:)
Szóval ne! :)

Zsáni 12-17-2007 11:18

Quote:

Kikérem magamnak, én szoktam :p
:D
sőtttt..még Gyulának is elmondom, mikor kitől kapok zöldet, és miért :p

[HTPA]GeeForce 12-17-2007 16:02

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 143876)
Kikérem magamnak, én szoktam :p
sőtttt..még Gyulának is elmondom, mikor kitől kapok zöldet, és miért :p

Na ezt kipróbljuk. :D

Gyula 12-17-2007 16:30

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 143806)
Kedves Synkel.
Ki kell abranditsalak, nem egy buszon lakom. Bevallom, nem hoditosokkal amikor beszelek, nem talallak emlitesre meltonak. Sot, igazabol hoditosokkal is csak ritkan vagy tema. Pl most monronal, amikor volt Rolad szo, egy szo sem hagyta el a szamat Veled kapcsolatban.
Kicsit tulertekeled magad, nem gondolod? :)
Ahogy a muvelt francia mondania: Couldn't care less... :)

Pirosat en azt hiszem, egyszer adtam Neked, akkor is azert, mert egy hozzam kozel allo embert sertegettel miattam, amit nem talaltam tulzottan szimpatikusnak. Viszont igen hamar siettel visszaadni egy beirasomra, azt hiszem, ez sem engem minosit... :)
Ha valaki igazan, Csokibacsi megerdemli a sok zoldet, vele nem kellene peldaloznod... :)

Igen, nem kedvellek, egyaltalan, foleg a mentalitasod miatt, szerencsere csak feluletesen ismerlek, de ez epp eleg, hogy ne akarjalak jobban. Hogy miert, azt regebben zoldben irtam meg. Neked erre a valaszod vmi olyasmi volt, hogy kicsinyes hulye vagyok. Nos, ahogy erzed....
De ha nem zavar, hogy utallak, ne irkalj ilyeneket, mert ez epp az ellenkezojet bizonyitja... :)

Igen, Synk papátol már én is megkaptam, hogy hülye vagyok, szerencsére nem tartozik azon emberek közé akinek a véleménye számomra mérvadó lenne.

Kubbi 12-17-2007 16:59

Nem akartam beírni, de már a hányinger kerülget tőletek. Nézzük amit eddig beírtatok. Átnéztem, Synkel a közel lapokon 1 hsz-t se produkált. Erre jött Remy.
Nézzétek:
Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 143708)
Nekem egy olyan apro kerdesem lenne, hogy ebbol mennyi elismertseget kaptal a viccekre? Mert hogy soha egy beirasod nem lattam megfontolas alatt allo temakban, az tuti.... :)

Jön, beleköt Ditkébe...
Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 143726)
Ebben teljesen igazad van. Miota Synkel 3 kockas lett, teljesen kiabrandultam ebbol a rendszerbol....

Szoval sokkal inkabb Ditke 4 kockas, mint Synkel akar ket kockas is.... :)

Raadasul Te legalabb vicces vagy, es nem irsz butasagokat, okossagnak alcazva... :)

Draginak: nem szurja a szemem, hidd el :)

Majd folytatja...

Syinkel egyetlen válasza:
Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 143772)
Remy, elárulok neked valamit. Mostanra Csokibácsit is rég beelőztem volna elismertség tekintetében, ha nem lenne komoly "rajongótáborom" akik minden alkalmat megragadnak, hogy pirosat adjanak:) Könnyű neki, csak zöldet kap:P

Veled meg egészen addig egyetértettem, míg bele nem kevertél engem is. Mondd csak, a környezeted nem unja még, hogy otthon pl ülsz a buszon és elkezdesz arról regélni, milyen egy senkiházi is ez a Synkel? Vagy ilyenekkel csak a hódosokat traktálod? És mielőtt félremagyaráznád, tudom, hogy utálsz, nem is zavar, de már kezd fárasztó lenni, hogy olyan ügyekbe is belekavarsz erőnek erejével amiből addig kimaradtam.

Remy örül, hogy felvették a kesztyűt...
Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 143806)
Kedves Synkel.
Ki kell abranditsalak, nem egy buszon lakom. Bevallom, nem hoditosokkal amikor beszelek, nem talallak emlitesre meltonak. Sot, igazabol hoditosokkal is csak ritkan vagy tema. Pl most monronal, amikor volt Rolad szo, egy szo sem hagyta el a szamat Veled kapcsolatban.
Kicsit tulertekeled magad, nem gondolod? :)
Ahogy a muvelt francia mondania: Couldn't care less... :)

Pirosat en azt hiszem, egyszer adtam Neked, akkor is azert, mert egy hozzam kozel allo embert sertegettel miattam, amit nem talaltam tulzottan szimpatikusnak. Viszont igen hamar siettel visszaadni egy beirasomra, azt hiszem, ez sem engem minosit... :)
Ha valaki igazan, Csokibacsi megerdemli a sok zoldet, vele nem kellene peldaloznod... :)

Igen, nem kedvellek, egyaltalan, foleg a mentalitasod miatt, szerencsere csak feluletesen ismerlek, de ez epp eleg, hogy ne akarjalak jobban. Hogy miert, azt regebben zoldben irtam meg. Neked erre a valaszod vmi olyasmi volt, hogy kicsinyes hulye vagyok. Nos, ahogy erzed....
De ha nem zavar, hogy utallak, ne irkalj ilyeneket, mert ez epp az ellenkezojet bizonyitja... :)

Remy nem érti... :D Vajon miért zavarja Goldyt is???
Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 143807)
Goldy mostanaban szokasosan kedves vagy velem szemben... Kezdem megszokni :P

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 143929)
Igen, Synk papátol már én is megkaptam, hogy hülye vagyok, szerencsére nem tartozik azon emberek közé akinek a véleménye számomra mérvadó lenne.

Gyula te meg adod alá a lovat...

Hát ez alapján, egyértelműen Ti vagytok az agresszorok, kedves Gyula, és Remy. És marhára szánalmas amit műveltek. Rendezzétek le privátban, jöjjetek össze, és verjétek szét egymást. Nem tudom mit csinált Synkel a múltban, de nem is érdekel. Ha majd propaganda érdekel, bekapcsolom a tv-t. ;)

Dragi 12-17-2007 17:21

Nos én Kubbi beírására adtam egy zöldet! :) megfogalmazta amit én is gondolok :)

Gyula 12-17-2007 17:25

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 143933)
Hát ez alapján, egyértelműen Ti vagytok az agresszorok, kedves Gyula, és Remy. És marhára szánalmas amit műveltek. Rendezzétek le privátban, jöjjetek össze, és verjétek szét egymást. Nem tudom mit csinált Synkel a múltban, de nem is érdekel. Ha majd propaganda érdekel, bekapcsolom a tv-t. ;)

Kubbi: Igazán gratulálok ehez a fantasztikus gyüjtő munkához. :) Látszik, hogy nem sajnáltad rá az időt és az energiát. Kár, hogy már az elején téves következtetést vontál le.
Remy nem kötött bele Ditkébe, csak a tőle megszokott nyers stílusban megjegyzett valamit. Ebböl kerekedett ki ez a fantasztikus mű amit alkottál.

Megkérlek nekem meg engedd meg, hogy véleményt nyilvánitsak, ha jónak látom, mégha te szánalmasnak is tartod.

Végül csak annyit, nem azt kell nézni, hogy mit mond, hanem hogy ki mondja ;)

Gyula 12-17-2007 17:26

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 143936)
Nos én Kubbi beírására adtam egy zöldet! :) megfogalmazta amit én is gondolok :)

Dragi, csak aztán nehogy az legyen, hogy bagoly mondja verébnek ;)

Dragi 12-17-2007 17:27

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 143939)

ez ugye csak rossz vicc volt ?!

Dragi 12-17-2007 17:31

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 143940)
Dragi, csak aztán nehogy az legyen, hogy bagoly mondja verébnek ;)

sajnos Baglyot nem ismerem :) de egy Verebet ismerek :) majd megkérdem őket ismerik-e egymást :)

Synkel 12-17-2007 17:33

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 143939)

Ezzel maximálisan egyetértek. Ezért van az, hogy téged pl ignoráltalak. Ha záros határidőn belül nem javul valamit a helyzet, Remyt is fogom, pedig őt nem szívesen, mert amikor épp nem velem foglalkozik értelmeseket is szokott írni.
Kezdésnek az elismertségemet letiltottam, nehogy megbántsam vele...
Ha belegondolok, a veled való kapcsolatom is ugrásszerűen javult mióta nem látom a beírásaidat csak ha valaki beidézi.

Cassandra 12-17-2007 17:36

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 143943)
sajnos Baglyot nem ismerem :) de egy Verebet ismerek :)

Verebet én is.:p

A "témához"... Itt az volt a baj, hogy elő lett ráncigálva Synk... Gyula egyet mondj nekem, te indokoltnak láttad, hogy Remy ezt meglépje? MErt én nem.

Amúgy a zöldekről meg... nem mindegy ki mire kapja? Én kifejezetten azokra a beírásokra szoktam adni, ami megmozgat bennem valamit... Ami jókedvre derít (spec asszem Ditkének sose a vicceire adtam), vagy adott esetben megríkat (Volt ilyen is, akár hiszitek, akár nem.) vagy egyszerüen csak valamiért tetszik... nagyon kevés "okos" beírásra kaptak eddig tőlem zöldet és nem is ál szándékomban ezen a jövőben változtatni.

Cassandra 12-17-2007 17:39

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 143944)
Kezdésnek az elismertségemet letiltottam...

Egyelőre csatlakozom!

Kutyuleee 12-17-2007 17:42

Lol még páran letiltják, és én leszek a fórum legelismertebb tagja:D:D:D

Dragi 12-17-2007 17:42

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 143946)
Egyelőre csatlakozom!

dettó, és ahogy észrevettem még jó páran letiltották :)

belas 12-17-2007 17:46

Látom a lerágott csonton,találtatok még használható darabokat:(

Gyula 12-17-2007 17:47

Szerintem nevetséges ez a megsértődöm és letiltom az elismertségem hullám :)
Az egész az ovodára emlékeztet.

Cassandra 12-17-2007 17:47

Egy kérdés... a zöldem így is él, mert nem szeretnék szürkéket osztogatni azoknak, akik pedig megérdemlik?!

Dragi 12-17-2007 17:49

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 143951)
Egy kérdés... a zöldem így is él, mert nem szeretnék szürkéket osztogatni azoknak, akik pedig megérdemlik?!

így is él :) meg a pirosad is :)

Cassandra 12-17-2007 17:51

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 143950)

Gyula, már sokadszor veszem észre, hogy kiragadsz lényegtelen dolgokat, miközben konkrét kérdést tettek fel neked.

Tudod, hogy nincs bajom veled és Remyvel se, DE...

Szerinted jogos volt Remy húzása, hogy iderángatta Synkel nevét? Mit jogos, volt ok ami ezt tette volna szükségessé?

Nem szeretem ha emberek csak azért nem "látnak meg" egy hibát, mert azt pl.- Remy írta.
Remy sztem hibázott... és én ezt ki is mondom.

A kérdésem áll, de részemről a vita lezárva.

BimmBimm 12-17-2007 17:52

Ráfordítottam időt hogy elolvassam, hogy most miért tiltják sorban le az elismertésgüket... És rádöbbentem, hogy mimás mint a Remy-Gyula-Synk háromszög miatt. Akár az óvodában.
Mert a Synk milyen bunkó, meg ilyen meg olyan, nem baj hogy marhára nem erről volt szó, és az sem hogy ez a fórumozók zömémét (szerintem) hidegen hagyja.
Aztán Synk válaszol, ujjal mutogat szintén mint az oviban, és jön újra Remy és Gyula, és mindenki hülye aki nem éri meg hogy nektek az okoz örömet hogy nyilávonosan útálhatjátok Synk-t... Jólvan, ügyesek vagytok!

Kutyuleee 12-17-2007 17:52

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 143950)

Off: mit tettek Grabiék hogy rájuk emlékeztet???

Amúgy egyetértek. Ettől most jobban érzitek magatokat hogy letiltjátok???
Ti is tudjátok, hogy senki se tulajdonit nagy jelentőséget a zöldeknek, és attól, hogy páran ezt megjegyezték nem kell rögtön megsértődve duzzogva elrejteni. (Tényleg mint a kisgyerekek)

Cassandra 12-17-2007 17:54

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 143956)

Ti is tudjátok, hogy senki se tulajdonit nagy jelentőséget a zöldeknek, és attól, hogy páran ezt megjegyezték nem kell rögtön megsértődve duzzogva elrejteni. (Tényleg mint a kisgyerekek)

Oké, velem lehet beszélni.;)

Dragi 12-17-2007 17:55

Quote:

Kutyule nekem ez a zöld téglás cumó nem ér annyit hogyha elérem a 4 téglát akkor belém kössenek hogy jajj azért kaptad merhogy vicceket írtál meg stb. figy nekem nem ér annyit ez az egész hogy emiatt bárki felidegesítsen vagy akármi inkább letiltom és így nem köt belém senki lehet hogy ovódás módszer... de amit a másik fél művel az sem épp felnőtthöz méltó (+én gyerekes vagyok és ennyi :D)

Synkel 12-17-2007 17:57

Quote:

Nekem Remy már legalább másodszor rója fel, hogy van elismertségem:) Asszem én maradok így.

Kutyuleee 12-17-2007 18:01

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 143959)
Kutyule nekem ez a zöld téglás cumó nem ér annyit hogyha elérem a 4 téglát akkor belém kössenek hogy jajj azért kaptad merhogy vicceket írtál meg stb. figy nekem nem ér annyit ez az egész hogy emiatt bárki felidegesítsen vagy akármi inkább letiltom és így nem köt belém senki lehet hogy ovódás módszer... de amit a másik fél művel az sem épp felnőtthöz méltó (+én gyerekes vagyok és ennyi :D)

Azt tudom, hogy te gyerekes vagy, éppen ezért következő talin, csak gyümiteát, meg tejet kapsz, esetleg egy kis kakót;)

Synkeles dologra meg annyit, hogy tudjuk, hogy Remy nem tartja sokra. De ha Remy megszólal és a mondatában benne van Synkel neve rögtön támadják. Azért a ló másik oldalára se essünk át, hogy senki nem mondhat senkire semmi rosszat csak privátban... Remy őt hozta fel példának, mert szerinte ő sem érdemelné meg a 3kockát. A probléma nem remyvel volt, hanem hogy megint mindenki túlragozza a dolgot. Remynek ilyen nyers stilusa van és kimondja ha vmivel nem ért egyet.

Kutyuleee 12-17-2007 18:02

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 143961)
Nekem Remy már legalább másodszor rója fel, hogy van elismertségem:) Asszem én maradok így.

Synk ha ilyen sokat jelent neked Remy véleménye akkor tégy úgy.

Dragi 12-17-2007 18:03

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 143963)
Azt tudom, hogy te gyerekes vagy, éppen ezért következő talin, csak gyümiteát, meg tejet kapsz, esetleg egy kis kakót;)

narancslevet kérek vodkával :):):)

Off: ha már gyerekes vagyok mehetek a KisOviba ?:D:D:D

Gyula 12-17-2007 18:04

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 143966)
narancslevet kérek vodkával :):):)

Off: ha már gyerekes vagyok mehetek a KisOviba ?:D:D:D

csak kis vodkával

Cassandra: Semmi rosszat nem látok abban, hogy Remy, Synkel példáulozott.

Dragi 12-17-2007 18:07

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 143967)
csak kis vodkával

De hozzátok nagyon sok vodka kell :D:D:D

Cassandra 12-17-2007 18:08

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 143967)
csak kis vodkával

Cassandra: Semmi rosszat nem látok abban, hogy Remy, Synkel példáulozott.

Ha te így gondolod tudomásul veszem... nem vagyok tökéletes én is tévedhetek.

All times are GMT +1. The time now is 21:23.