![]() |
Quote:
Quote:
Másrészt a kanyar előtt nem volt 2mp közöttük, akkor a kanyar után miért kellett volna ennyivel lemaradnia? :confused: Harmadrészt: Mennek az EGYENESBEN Raikönnen tövig nyomhatja a gázt, Hamilton nem, mivel vissza kell engednie Rait, hogy lehet annak nagyobb a lendülete, aki nem elég, hogy kisebb utat tesz meg ugyanakkora idő alatt még lassul is? Egyébként is olyan mindegy lenne, Rai már előtte volt, aztán először megforog, majd neki is megy a falnak, ennyi hibát nem engedhetett volna meg magának. |
Quote:
Főleg úgy, hogy közben meg azt írod hogy Massa csak 2. számú pilóta: elég szép teljesítmény így világbajnoknak lenni, miközben az 1. számú csak bukdácsol ;) |
Quote:
Heidfeld viszont nagyot húzott azzal hogy bement az esőgumikért. Egyébként meg: http://www.vezess.hu/forma1/trulli_s...untetes/15595/ |
Quote:
lendületben maradthoz; ugya kanyarlevágással gyorsabban tudottmenni, de el kellett engednie kimit viszont kimi nem tdott emiatt normálisan kigyorsítani. |
Quote:
|
Quote:
Nyilvánosságra hozták, hogy a mért ponton, Hamilton 6km/h-val lassabban haladt át... |
mekkora időmérő :D :D
|
Úgy tűnik holnapra előzés várható :D
Massa mehetett volna még egy olyan jót, mint a 2.etap végén, de remélem így is beéri Kovalainent, aztán ott is lesz valami :) |
Quote:
Csak hogy beszélgessünk itt is!:D |
Hát nagyon elegem lett,ebböl a versenynek nevezett müvészfilmnek amit a Fia lemüvel.Ennyire nem lehetnek sz..háziak.Ha igy folytatják akkor jópár ezer emberrel kevesebb nézö fogja nézni a f1-et.Ha ilyen nyiltan támogatják a ferrarit ,akkor miért nem zárják ki a többi csapatot.És sz... bele a f1-ükbe.
R.....nak meg.:mad::mad::mad: |
Quote:
|
nagyon nagy volt ez az olasz verseny:) s ez a szép forma1es zárás, Német-Olasz himnusz egymás után, de rég hallottam így :rolleyes:
|
Quote:
Hajrá Vettel! |
Quote:
egyébként nagyon sok pilóta azon az állásponton van, hogy Hamilton hibázott. ha ők így gondolják, abban biztos van valami... ők jobban átlátják a helyzetet, mint bárki más. érdemes végigolvasni a cikket: http://www.a5.hu/cikkek/2/28422.shtml |
Én valamit nagyon nem értek, remélem meg tudjátok magyarázni.
Ugyebár Vettel nyert utcahosszal. Az alatta lévő kocsi, a Torro Rosso, egy tavalyi ferrari motorral ellátott Red Bull-féle fejlesztés. Elvi szinten a mezőny 2-3. legroszabb autója. Hogy a fenében tudott 13 másodpercet verni Kovalainenre? Hisz a finn végig ugyanolyan tiszta pályán mehetett, mint Vettel. Netán a McLarennek nem feküdt az esős monzai pálya? Akkor Hamilton a "Frédi és Béni" c. mesében látott módon lábbal hajtotta a saját gépét? Ráadásul az angol egy kiálláson volt, ergo még nehezebb is volt a kocsija és mégis úgy ment el 6-7 ellenfele mellett, mintha azok ott sem lettek volna. Mi lett volna, ha Bordais kocsija elindul rögtön a rajtnál? 18 pont a Torro Rossonak? No én alapvetően Ferrari szimpatizáns vagyok, de ez akkor sem fér a fejembe. |
Szerintem pont az történt amit mindig szajkózok: nincs itt akkora különbség a top pilóták és az utolsók között, legnagyobb részt az dönt hogy ki milyen autóval megy. És ebben az esetben, amikor nem lehetett teljes gázzal menni, azaz nem lehetett kihozni a különbséget ami egy (mondjuk) McLaren és egy Toro Rosso között van, a nagymenők egyből nem voltak olyan nagymenők.
Majd a következő futamon, ha normális időben mennek és minden autó azt produkálja amit tud, a McLaren-Ferrari-BMW megint tarolni fog, a Toro Rosso meg megint a mezőny vége felé lesz valahol. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Viszont én inkább már jövöévet várom, érdekesen fognak alakulni megint a verdák:) |
Fene ezekbe az anyacsapatokba :D
|
Quote:
|
Quote:
http://www.a5.hu/cikkek/53/28482.shtml a videot is érdemes megnézni... |
Nahát .. :eek:
|
Érdekes futam volt az tuti! A Ferrari meg összekaphatná magát, a csapat balf*sága miatt ment el sokadik versenye Massának és Kiminek is!:mad::mad::mad:
|
ez a pálya kritikán aluli volt... :S ennél már csak a ferrárik voltak gyengébbek...
|
Quote:
|
Ááááh, megint lemaradtam róla :mad::mad::mad:
|
Ez a lámpás dolog a boxban .. a versenyző csak arra figyel,hogy mikor vált át zöldre és nyomja is neki,hisz olyan,mintha egy csőben ülne. Utána már hiába váltja vissza pirosra,az autó messze jár.
A Renault és a Toyota részéről nagyon jó húzás volt,hogy számoltak a Safety Car bejövetelével,a kis Rosberg pedig a legszerencsésebb lurkó a napon :) A pálya nekem sem tetszett.Oké,hogy az első villanyfényes futam és ez mekkora szenzáció,de mind az aszfalt minősége,mind a bírók teszetoszasága szánalmas volt. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
van olyan, amikor tudják, hogy mi van a pályán?? :D |
Ó salallala ,én nagyon is boldog vagyok,de 2-ös mercedes gyözelem igaz hogy szebb lett volna.Mindamellett hogy igazán nem szeretném a ferarrit a pontok közelében,sajnálom Massaékat.Csapnivalóan rossz a csapat.Lehet hogy Hamilton papa lefizette öket:D(persze ez csak vicc)
|
Quote:
én inkább arra tippelek, h a renault kihívta elsőnek Alonsót, majd szólt Piquet-nek, h törje össze a kocsiját a pályán és mivel csak Fernando volt boxban akkor még és jól meg is tankolták, nem volt kétséges, h ki nyer... :D:D:D:D |
Quote:
A margaréta a vázában, és a tánnyérnak össze kell törnie! :D:D |
Quote:
Hamilton meg marha nagy mázlista ezzel a végeredménnyel! Kimi a 15.helyről visszagázolt az 5-re mielőtt kiesett. Mit csinált volna vajon ha marad a 3.?:cool: |
Hamilton ma is hozta a formáját... Kissé sportszerűtlenül vezet...
|
mert massa a sportszerüség mintapéldája volt:)
|
Bourdais-t viszont nem büntettem volna meg, sima versenybaleset volt.. szegény francia nem csinált semmit.. :(
|
Quote:
Quote:
Alonso és Kubica jól ment, megérdemelt első két hely. Örülnék, ha végül az utóbi nyerné meg a bajnokságot, de gymás után 2évben nem szokott ekkora csoda történni. :o |
All times are GMT +1. The time now is 00:55. |