![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Volt az 3 is.... :D:D:D:D:D:D :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
"Az emberek hihetetlenül hülyék. Majdnem annyira, mint ez a közlekedési rendőr itt.... Mind rossz irányba mennek. De mi tudjuk, hogy mi megyünk a jó oldalon! És mivel erősebbek, és okosabbak vagyunk, és van susogós bőrkabátunk, leszarjuk mindezt!.. ...ÁLLJ! Én is piros ruhát húzzak, hogy rám figyelj?" :D |
Quote:
|
Quote:
Egyébként meg ha nem bírod a hideget, ne hajts gyorsan. :D |
Szegény medvék .Ati remélem hogy öket nem moderálod.hadd éljenek már nyugisan
|
Quote:
Egyébként eleinte tényleg sokkal előbb leszálltam, nem a sör miatt. Van az utvonal közepén nagyjából egy olyan megálló, hyog Kelenföld, Erőmű. Én meg amikor először mentem arra busszal, meghallottam, hgyo Kelenföld, és gyorsan leugrottam... Pályaudvarnak meg se híre, se hanva... :D |
Quote:
Egyébként nagyon szépen köszönöm a meghívást, nagy örömmel elfogadom, és megyek! :) |
Quote:
:D |
Quote:
|
Quote:
Délutánra meg tök jó idő lett, és jöttem haza melóból, és minden kezem foglalt volt, így hát magamra aggatam a dzsekit... 22 fokban. :( |
És ha már pizza a XI. kerületben, akkor tudom ajánlani a pizza boy-t. Jó pizzákat sütnek és nem drága.
|
Quote:
Quote:
Ha már pizza... Fúúúúj, fúúúúj Don Pepe... nem csak a kajájuk, de a marketingeseik is elvetemültek.:D |
Elhiszem, de szeretem elérni az utolsó vonatomat :D Úgyhogy majd egyszer kipróbálom, ha normál időben arra járok.
(Pár a pécsi Pizza Boy borzalmas, de bízom az ítélőképességedben, hogy a pesti jó!) |
Quote:
2. Tipikus női gondolkodás. Inkább a rohadtat veszi magára szó nélkül, de a kövéret nem. :D:D:D Főleg a szép jányok irtóznak ettől a kövérkedéstől. ;);) 3. Ha MEcsek túrázni jössz Te is, akkor majd sütök-főzök Neked olyan edébet, hogy örök életre elfelejted a kajarendelést! ;):) |
Segitség kiraboltak.Valaki megette az összes kolbászt ,Na most mit egyek?Semmi koleszterindus kaja nincs itthon.Aszem én lemegyek a mini-be vásárolni
|
Quote:
|
Quote:
|
Legyen már körváltás 2/D-ben VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :mad:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
De nincs annyi tojás itthon hogy jollakjak:mad: |
Megvolt a körváltás. Most meg a piac tünt el. Tök üres. KV előtt fél pillanattal meg tele volt. Ez kész.
Én most tényleg elmegyek aludni. Sziasztok! |
Quote:
|
Pizzaban regeb nekem jo volt a taho papa konyhaja, aztan nem jott be... :D
Regebben a Mixr is nagyon fincsi volt, most az se jon be.... En is XI. kerulet. Szal ha van vmi jo otletetek, ne tartsatok magatokban. Hupike: esetleg egyszer pokerezes kozben rendelhetnenk pizzat is, mar ha lesz az egeszbol vmi, hogy bizonyithasd, hogy finom :) |
Quote:
Amióta elköltöztem Pestről, tuti nem fogok sehova Best of Budapest ragaszt nyomni. :D:D:D:D Egyébként vendéglátóipari fősulira akartam menni mesterszakács vagy cukrász/manager szakra. :D De aztán maradtam mérnök informatikán... :D Mindegy. Eddig még nem volt panasz a főztömre. ;) |
Kezdem magam elnyomva érezni...
Itt mindenki XI ker ????????? Csak én gyüttem Zuglóból? :S (Aki esetleg nem tudná: XIV. ker) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy én se vagyok 11. kerületi.:p |
Quote:
|
Quote:
Enyém volt a http://gee.force.imadlak.hu :D Elég egó cím nem? :D Demó oldalvolt, 31 kép volt rajta amit én készítettem. :) De már csak hobbiból rajzolgatok. :S |
Quote:
|
Quote:
:D |
Mexikói út RULEZ :D:D
Előre Zuglói vagányok! :D:D:D |
Küttem ződet inglisbe V-be
|
All times are GMT +1. The time now is 13:27. |