Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Minden ami PC Játék! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=61)

Redback 10-30-2008 20:52

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 194994)
Esetleg küldjek képet? :o
:D:D:D

videónak jobban örülne :D

Ati 10-31-2008 10:13

Néztem a Fallout3 videóit. Hálás téma is lehetne, de ez az ennyire zombi-gyilkolós történetet nem tud megfogni. Ennél még a Doom-nak is több története volt. :(

Phoenix 10-31-2008 10:46

Gonoszok vagytok!!! :( ;) Na vissza a Fallout 2-be istent játszani :D

Phoenix 10-31-2008 10:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195018)
Néztem a Fallout3 videóit. Hálás téma is lehetne, de ez az ennyire zombi-gyilkolós történetet nem tud megfogni. Ennél még a Doom-nak is több története volt. :(

Mert a harcos részt nézted csak meg...plusz ami videó fel van rakva. Egyébként ajánlom figyelmedbe a Fallout 2 videóit és abból nagyjából rá lehet érezni a játékok ízére :)

Andrew 10-31-2008 11:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195018)

Na ja, csak úgy hemzsegnek az ellenfelek :p
De nem mind zombi, sőőőt, zombival elég kevéssel találkoztam :D:D:D

Ati 10-31-2008 11:40

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 195028)
Na ja, csak úgy hemzsegnek az ellenfelek :p
De nem mind zombi, sőőőt, zombival elég kevéssel találkoztam :D:D:D

Megnézem előbb az 1-est, hogy mi is ez... :) Az olcsóbb volt. :)

Andrew 10-31-2008 11:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195029)

Úgy az igazi, ha az 1-sel kezded, aztán folytatod a második részével. (Az egyik Trait-nek mindenképpen a Gifted-et válaszd :D:D)
Hangulatát tekintve durvább a 3-ik, mert a színvilága is komorabb.
Jó játékot ;)

Xeper 10-31-2008 11:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195029)

Kezdetnek nem rossz :D

Ati 10-31-2008 11:59

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 195032)
Úgy az igazi, ha az 1-sel kezded, aztán folytatod a második részével. (Az egyik Trait-nek mindenképpen a Gifted-et válaszd :D:D)
Hangulatát tekintve durvább a 3-ik, mert a színvilága is komorabb.
Jó játékot ;)

Hol jön be a képbe a FallOut Tactics? Az a 2-es és a 3-as közötti?

Trait-nek... beszélsz itt nekem kínaiul... :D Még nem tudom mi az. :) Majd este meglesem, miután végeztem a mai nappal. :)

Andrew 10-31-2008 12:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195035)
Hol jön be a képbe a FallOut Tactics? Az a 2-es és a 3-as közötti?

Trait-nek... beszélsz itt nekem kínaiul... :D Még nem tudom mi az. :) Majd este meglesem, miután végeztem a mai nappal. :)

Majd megtudod mi az ;)
Uff, a Tactics-al sosem játszottem... Kipróbáltam, de az nem kifejezetten szerepjáték, hanem csak gyilkolászós :p
Amúgy igen, a 2-es után adták ki, még valamikor az ősidőkben :D

Ati 10-31-2008 12:16

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 195037)
Majd megtudod mi az ;)
Uff, a Tactics-al sosem játszottem... Kipróbáltam, de az nem kifejezetten szerepjáték, hanem csak gyilkolászós :p
Amúgy igen, a 2-es után adták ki, még valamikor az ősidőkben :D

Mire számítsak, át lehet vinni karaktert az egyik részből a másikba, vagy mindenképp újat kell kezdeni mindegyik részben?

Andrew 10-31-2008 12:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195043)
Mire számítsak, át lehet vinni karaktert az egyik részből a másikba, vagy mindenképp újat kell kezdeni mindegyik részben?

Nem lehet átvinni, de majd lesz rá utalás ;)
Ja, és még egy jó tanács: ments, ments és ments - a kézikönyv is ezt mondja :D:D

Ati 10-31-2008 12:22

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 195048)
Nem lehet átvinni, de majd lesz rá utalás ;)
Ja, és még egy jó tanács: ments, ments és ments - a kézikönyv is ezt mondja :D:D

Akkor nem hagyom, hogy a szívemhez nőjön. :D

Andrew 10-31-2008 12:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195049)
Akkor nem hagyom, hogy a szívemhez nőjön. :D

Ha szeretnéd végigvinni, akkor sok boldog órát fogsz vele eltölteni, nyugodtan hagyhatod a szívedhez nőni :D:D:D

Ati 10-31-2008 12:28

Ha valakit érdekel, hogy hol lehet ezeket még kapni olcsón, akkor íme a link: http://www.gog.com/en/frontpage/

Ati 10-31-2008 12:29

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 195052)
Ha szeretnéd végigvinni, akkor sok boldog órát fogsz vele eltölteni, nyugodtan hagyhatod a szívedhez nőni :D:D:D

Igen? Bevallom, megnéztem már, hogy egyáltalán települ-e, vagy reklamálni kell, de egyelőre gond nélkül suhan. :) Csak az intróját néztem meg egyelőre, a játékba nem kezdtem bele még.

Ilyen sokáig fog tartani megszerezni azt a csipet? :D

Andrew 10-31-2008 12:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195053)
Ha valakit érdekel, hogy hol lehet ezeket még kapni olcsón, akkor íme a link: http://www.gog.com/en/frontpage/

Annó Gamestar-hoz vagy PC-guruhoz volt melléklet... Egyszerűbb lenne egy ismerőstől beszerezni :D:D

Andrew 10-31-2008 12:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195055)
Igen? Bevallom, megnéztem már, hogy egyáltalán települ-e, vagy reklamálni kell, de egyelőre gond nélkül suhan. :) Csak az intróját néztem meg egyelőre, a játékba nem kezdtem bele még.

Ilyen sokáig fog tartani megszerezni azt a csipet? :D

Ha ismered a játékot, meg tudod szerezni 5 perc alatt is :rolleyes:
De akkor nem járhatod körbe azt a rengeted helyszínt, és nem ismerheted meg a háttérben megbúvó erőket :D

Ati 10-31-2008 12:40

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 195058)
Ha ismered a játékot, meg tudod szerezni 5 perc alatt is :rolleyes:

Tuti el se romlott. :p :D

Andrew 10-31-2008 12:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195060)
Tuti el se romlott. :p :D

Na jó, most lelövök egy poént, de kicsi az esély, hogy az ember belefusson. A Fallout 2-ben van egy olyan Random Encounter, amiben egy időgéppel visszamész a múltba és addig nem jöhetsz vissza, amíg tönkre nem teszed a Vault 13-nak a Water Chipjét :D:D

Ati 10-31-2008 12:49

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 195064)
Na jó, most lelövök egy poént, de kicsi az esély, hogy az ember belefusson. A Fallout 2-ben van egy olyan Random Encounter, amiben egy időgéppel visszamész a múltba és addig nem jöhetsz vissza, amíg tönkre nem teszed a Vault 13-nak a Water Chipjét :D:D

Tehát az 1-ben elegendő azt megakadályozni, hogy ez az időgép megépüljön. Ah, máris több értelmet nyert a játék, mint holmi csip keresgélése. :D:D:D

Andrew 10-31-2008 12:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195068)
Tehát az 1-ben elegendő azt megakadályozni, hogy ez az időgép megépüljön. Ah, máris több értelmet nyert a játék, mint holmi csip keresgélése. :D:D:D

Sajna ennyire nem lesz egyszerű a dolgod :D

Phoenix 10-31-2008 13:14

Nem akarok beleszólni, de sztem a kettő simán veri az 1et :D

Ati: ha lehetséges, akkor egy régi gépen próbáld ki, kb egy P1-esen, mert a mostani gépeken kicsit brutális sebességgel rohangál a térképen és főleg így, hogy az 1nek van időkorlátja.

Ja és tényleg ismitől könnyebb megszerezni. Igaz Andrew? ;)

Ati 10-31-2008 13:20

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 195071)
Ati: ha lehetséges, akkor egy régi gépen próbáld ki, kb egy P1-esen, mert a mostani gépeken kicsit brutális sebességgel rohangál a térképen és főleg így, hogy az 1nek van időkorlátja.

Amit láttam belőle, az nem volt vészes, ez kifejezetten xp-re és vistára tuningolt verzió, ahogy néztem. De majd este beszámolok. Bár egyre izgatottabb vagyok, lehet, hogy amíg fő a leves, addig kipróbálom... :D Hú, ez lehet, hogy nem jó párosítás. :D

Andrew 10-31-2008 13:25

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 195071)
Nem akarok beleszólni, de sztem a kettő simán veri az 1et :D

Ja és tényleg ismitől könnyebb megszerezni. Igaz Andrew? ;)

Mi az hogy? ;)
Amúgy a 2 tényleg jobb, mint az egy, ezért kell az 1-el kezdeni, ami nagyon jó, és lehessen érzékelni a különbséget, hogy a 2 még annál is jobb :D

Andrew 10-31-2008 13:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195072)
Amit láttam belőle, az nem volt vészes, ez kifejezetten xp-re és vistára tuningolt verzió, ahogy néztem. De majd este beszámolok. Bár egyre izgatottabb vagyok, lehet, hogy amíg fő a leves, addig kipróbálom... :D Hú, ez lehet, hogy nem jó párosítás. :D

Pörkölt vagy főzelék lesz belőle :D:D

[HTPA]GeeForce 10-31-2008 13:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195072)

Szerintem inkább utána próbáld, én egyszer igy készitettem aktiv feketeszenet a piritosom helyett.... :DDDD

Ati 10-31-2008 14:06

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 195076)
Szerintem inkább utána próbáld, én egyszer igy készitettem aktiv feketeszenet a piritosom helyett.... :DDDD

Én is ettől félek... :) Akkor marad az este, addig gyűlik az izgalom. :D Maratoni melós hét van, ennyi kis pihi igazán bele kell, hogy férjen. :D

Andrew 10-31-2008 19:03

Lehet tetszik Atinak a Fallout? Annyira rákapott, hogy föl sem a fórumra :D:D
Talán a levesből is már csak valami por maradt :p

Ati 10-31-2008 19:06

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 195165)
Lehet tetszik Atinak a Fallout? Annyira rákapott, hogy föl sem a fórumra :D:D
Talán a levesből is már csak valami por maradt :p

Ööö, az az igazság, hogy még nem jött el az este. :) Szóval még mindig csak gyűlik a kíváncsiság... :)

Andrew 10-31-2008 19:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195166)
Ööö, az az igazság, hogy még nem jött el az este. :) Szóval még mindig csak gyűlik a kíváncsiság... :)

Nálatok mikor kezdődik az este? :D

Ati 10-31-2008 19:38

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 195174)
Nálatok mikor kezdődik az este? :D

Amikor végeztem mindennel. :) De már a karaktergenerálásnál járok. :D

Ati 11-01-2008 09:20

Beszámoló jelleggel annyit, hogy 3. szintű karakterként a raiderek kinyírtak, mert folyton feléledtek a dögök. :) Ha kezdő Hódítós mentalitással szemlélem, akkor azt kell mondanom, hogy "HIBÁS A JÁTÉK!!!", de valami azt súgja, hogy itt sem ez a helyzet, hanem rá kell jönnöm, hogy ez mitől van. :)

laci 11-01-2008 09:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195213)
Beszámoló jelleggel annyit, hogy 3. szintű karakterként a raiderek kinyírtak, mert folyton feléledtek a dögök. :) Ha kezdő Hódítós mentalitással szemlélem, akkor azt kell mondanom, hogy "HIBÁS A JÁTÉK!!!", de valami azt súgja, hogy itt sem ez a helyzet, hanem rá kell jönnöm, hogy ez mitől van. :)

Nem, Ati, ez útmutató, hogyan is kellene az élőhalottnak működnie :D

Batu 11-01-2008 15:17

Ehh. Szereztem power armort, kettőt is. Erre nem tudom felvenni. :mad:

Phoenix 11-01-2008 15:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195176)
Amikor végeztem mindennel. :) De már a karaktergenerálásnál járok. :D

Na erre kell a legtöbb időt szánni, mert ezen múlik, hogy képes lesz-e a karaktered túlélni. :)

Batu: na az kellemetlen :) Akkor várni kell, amíg nem tudsz felvenni egy perk-et (Nekem alap annyi erővel indulni, hogy tudjam ezeket használni)

Ati 11-01-2008 16:50

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 195232)
Na erre kell a legtöbb időt szánni, mert ezen múlik, hogy képes lesz-e a karaktered túlélni. :)

Szerintem tök jókat válsztottam, de körönként csak 1-et tud lőni. :( Pedig mintha a fast shooter-t is kiválasztottam volna, bár ez most nem biztos... Bezzeg Ian mászkál, fegyvert tölt, és 3x lő körönként.

Andrew 11-01-2008 18:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195238)
Szerintem tök jókat válsztottam, de körönként csak 1-et tud lőni. :( Pedig mintha a fast shooter-t is kiválasztottam volna, bár ez most nem biztos... Bezzeg Ian mászkál, fegyvert tölt, és 3x lő körönként.

A Gifted Traitet kell választani, sok Agility-vel és magas Inteligence-el ;)
(Remélem az 1-ben is van olyan:D)

Batu: igen... én is találtam már Power Armort, és én sem tudtam használni... úgyhogy most az a tervem, hogy bekerüljek a Broterhood-hoz :D

Batu 11-01-2008 18:23

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 195232)
Batu: na az kellemetlen :) Akkor várni kell, amíg nem tudsz felvenni egy perk-et (Nekem alap annyi erővel indulni, hogy tudjam ezeket használni)

Nem ezen múlik. Suli kell hozzá:(

Phoenix 11-01-2008 19:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195238)

Mint ahogy Andrew is írta, magas Agility kell hozzá. És ne aggódj a karakteralkotás nem megy elsőre, de hamar bele lehet tanulni.

A fast Shot egyben jó is, de van hátulütője is. Egyel kevesebb AP kell a lövéshez, de viszont emiatt nem tudsz célozni, mert célzott lövéssel elég hamar ártalmatlanná lehet tenni az ellenfeleket. A gifted elég jó főtulajdonság, de viszont a skilled-et nem szabad választani, mert az egyéb tulajdonságok viszont jól jönnek 3 szintenként és nem 4 szintenként, ha azt választod.

Bár egyéb kiegészítő perk-eket is fel lehet venni, nekem ami szokásos:
-Grave Digger
-Gecko Skinner

Bár ez utóbbiak inkább a második részhez tartoznak :)

All times are GMT +1. The time now is 01:49.