Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Láma 06-27-2006 17:38

nekem az nem világos, hogy ugyebár két lehetőség volt:

1. tegyük fel, hogy tudtad a kódját
2. nem tudtad a kódját

1. eset: ha ilyen fene szabályosak vagytok, és még ilyenkor se lépsz be hozzá, ha a világ rá szakad, akkor miért kellett volna tudnod a kódját?

2. eset: ha nem tudtad a kódját, és elérni se tudtad, akkor nem a becsületességen múlik, hogy be tudsz-e lépni hozzá, hanem ha akartál volna se tudtál volna belépni hozzá:D de ugyebár nem akartál.

csak ennyit szerettem volna

Hóhér 06-27-2006 18:00

Quote:

Originally Posted by Láma
nekem az nem világos, hogy ugyebár két lehetőség volt:

1. tegyük fel, hogy tudtad a kódját
2. nem tudtad a kódját

1. eset: ha ilyen fene szabályosak vagytok, és még ilyenkor se lépsz be hozzá, ha a világ rá szakad, akkor miért kellett volna tudnod a kódját?

2. eset: ha nem tudtad a kódját, és elérni se tudtad, akkor nem a becsületességen múlik, hogy be tudsz-e lépni hozzá, hanem ha akartál volna se tudtál volna belépni hozzá:D de ugyebár nem akartál.

csak ennyit szerettem volna

lehet hogy én nem tudtam a kódját lehet hogy a klánból 3 másik ori tudta a kódot nem mindegy neked?

nem azt írtam hogy ennyire szabályosak vagyunk

de az egymáshoz való belépkedést nem tekintem szabályos játéknak.

ez még nem jelenti azt hogy a mi klánunkban nem fordulhatott még ilyen elő,

mindenhol elő fordul, DE nem lobbizok érte hogy ez igenis szabályos.

részemről lezártam a témát mert nincs értelme ezen vitázni, vagy beszélgetni (mert én inkább beszélgetésnek fogtam fel, elnézést ha valaki magára vette :P )

Milán™ 06-27-2006 18:39

Quote:

Originally Posted by hulla
hi
szövetségbe való belépési sorrend szerint.

Hulla a kérdés amire válaszoioltál nem a 5,4,3,2 -es 4-es szövikre vonatkozik hanem az 1A-s szövirendezésre, mert ott voltak tagok akik utánam léptek be és mégis elöttem voltak.:)

espanyol 06-27-2006 18:49

Quote:

Originally Posted by Milán™
Hulla a kérdés amire válaszoioltál nem a 5,4,3,2 -es 4-es szövikre vonatkozik hanem az 1A-s szövirendezésre, mert ott voltak tagok akik utánam léptek be és mégis elöttem voltak.:)

jaja...ott én is tudom:)
de 1/Aban még nem találtam meg mi lehet a logika.. :D

monro 06-27-2006 18:52

Quote:

Originally Posted by Hóhér
DE nem lobbizok érte hogy ez igenis szabályos.

Igazából nem értem az indulataidat... Éppen azt magyaráztam, hogy teremtsünk egyértelmű helyzetet. Ez nem hiszem, hogy lobbyzás lenne a más orijába való belépkedésre.

Viszont gondold át amit most mondok!

Jelenleg simán észrevétlenül belépked bárki bárhová és mégcsak nem is szabálytalan. Te a nagy igazságérzeteddel ezt nem teszed és akár idétlen ideig növeled az ellenfeled területét hiába látod, hogy jön. Kérdem én addig amíg nincs megfelelő ellenőrző rendszer annak kimutatására, hogy vajon te lépsz e be egy oriba vagy a gazdája addig mi értelme van tiltani azt amit nem lehet ellenőrizni? Becsületkassza itt a hódban? Inkább ne legyen tiltva valami mintsem azokat szopassuk meg akik becsületesek. Ez a véleményem,de számomra tökéletesen mindegy. Jöjjenek az ujak és mutassátok meg mi a tisztességes játék. Kiváncsian várom a híreket valamelyik strandon.

Milán™ 06-27-2006 18:53

Quote:

Originally Posted by espanyol
jaja...ott én is tudom:)
de 1/Aban még nem találtam meg mi lehet a logika.. :D

én se...:)

Hóhér 06-27-2006 20:05

Quote:

Originally Posted by monro
Igazából nem értem az indulataidat... Éppen azt magyaráztam, hogy teremtsünk egyértelmű helyzetet. Ez nem hiszem, hogy lobbyzás lenne a más orijába való belépkedésre.

Viszont gondold át amit most mondok!

Jelenleg simán észrevétlenül belépked bárki bárhová és mégcsak nem is szabálytalan. Te a nagy igazságérzeteddel ezt nem teszed és akár idétlen ideig növeled az ellenfeled területét hiába látod, hogy jön. Kérdem én addig amíg nincs megfelelő ellenőrző rendszer annak kimutatására, hogy vajon te lépsz e be egy oriba vagy a gazdája addig mi értelme van tiltani azt amit nem lehet ellenőrizni? Becsületkassza itt a hódban? Inkább ne legyen tiltva valami mintsem azokat szopassuk meg akik becsületesek. Ez a véleményem,de számomra tökéletesen mindegy. Jöjjenek az ujak és mutassátok meg mi a tisztességes játék. Kiváncsian várom a híreket valamelyik strandon.

tudom hogy bántott hogy wandéknek adjuk le a földet

inkább csaltunk volna mint hogy hozzátok közelebb essenek?

:p

igazából a 2 dolog nem ugyan az :

belépsz a saját gépedről egy másik oriba ami nincs veled össze kötve, úgy hogy látszik hogy Te léptél be

bizonyítható és tiltanám is.

vagy keresel egy szűzgépet és onnan lépsz be ( vagy trükközöl )

nem bizonyítható nem lehet vele mit kezdeni.

Sakky 06-27-2006 21:39

Quote:

Jelenleg simán észrevétlenül belépked bárki bárhová és mégcsak nem is szabálytalan.
Te a nagy igazságérzeteddel ezt nem teszed és akár idétlen ideig növeled az ellenfeled területét hiába látod, hogy jön.
Kérdem én addig amíg nincs megfelelő ellenőrző rendszer annak kimutatására, hogy vajon te lépsz e be egy oriba vagy a gazdája addig mi értelme van tiltani azt amit nem lehet ellenőrizni?
Becsületkassza itt a hódban?
Inkább ne legyen tiltva valami mintsem azokat szopassuk meg akik becsületesek. Ez a véleményem,de számomra tökéletesen mindegy. Jöjjenek az ujak és mutassátok meg mi a tisztességes játék. Kiváncsian várom a híreket valamelyik strandon.

Monro!
Minden tiszteletem a tiéd, dee...
Tényleg nem lehet határt állítani.. meddig lehet menni..
Ezért Ákosnak (Hóhérnak) adok igazat...
Ha beteg a gyerek.. igyjárt.. ha elmész üdülni.. szabi.. szerintem nem lesz ilyen ellenségeskedés, ha megpróbál mindenki igy játszani..
Naív vagyok??? :P

Synkel 06-27-2006 21:59

Quote:

Originally Posted by Sakky
Monro!
Ha beteg a gyerek.. igyjárt.. ha elmész üdülni.. szabi.. szerintem nem lesz ilyen ellenségeskedés, ha megpróbál mindenki igy játszani..

Naiv vagy. De attól még igazad van. Nem egyszer hallottunk olyan érvelést, hogy ha nem tudunk hétvégén gépnél lenni, akkor szabizzunk le, vagy építsünk olyan orit ami kibír egy hétvégét felügyelet nélkül. És az ilyeneket néhány emberen kívül mindenki tudja, és elfogadja, vagy legalábbis nem lepődik meg rajta ha egyszer csak anarchban találja magát. Szomorú, hogy épp azok nem tudják ,akik elméletben a legjobbak, legtapasztaltabbak meg ilyenek. Most akkor ez azt jelenti, hogy ha bekerülök A-ban a top 50-be nekem is szabad? vagy a top 20 kell hozzá? Valahova azért le kéne írni, hogy hol kinek mit szabad tennie...

director 06-27-2006 22:00

Quote:

Originally Posted by Sakky
Monro!

Igen, naiv vagy:) De ennek ellenére (vagy épp ezért?) egyetértek, tényleg így kéne lennie.. és elég nevetséges, hogy van aki ezt másképp gondolja..

Xeper 06-27-2006 22:04

Sakky, Hóhér: tényleg elismerésem hogy nem léptetek be Serghez.... errefelé megesik.... vissza is kaptátok a hekit.. sajnálatomra :) -mert itt sem lépett be hozzám senki ;) -az egy dolog, hogy 5k lóval mentem, és tényleg az egyenes játékosokra ment a támadásom, hiszen egy átlagos klánban az idő 99%-ában figyel valaki.. ha belépne mindig valaki, akkor soha nem lehetne sikereset ütni... vagy legalábbis többet lehetne bukni mint nyerni.... de így van ez a tetején, ahol senki nem támad ki, de nem kell sem toli, sem vari (szinte :) ) -inkább bevéd mindenki, mert egyszerűbb védekezni, és fedezni még orkként is...

Hóhér 06-27-2006 22:27

Quote:

Originally Posted by Xeper
Sakky, Hóhér: tényleg elismerésem hogy nem léptetek be Serghez.... errefelé megesik.... vissza is kaptátok a hekit.. sajnálatomra :) -mert itt sem lépett be hozzám senki ;) -az egy dolog, hogy 5k lóval mentem, és tényleg az egyenes játékosokra ment a támadásom, hiszen egy átlagos klánban az idő 99%-ában figyel valaki.. ha belépne mindig valaki, akkor soha nem lehetne sikereset ütni... vagy legalábbis többet lehetne bukni mint nyerni.... de így van ez a tetején, ahol senki nem támad ki, de nem kell sem toli, sem vari (szinte :) ) -inkább bevéd mindenki, mert egyszerűbb védekezni, és fedezni még orkként is...

igen Xepi

csak amíg mi itt voltunk 6 an és nem léptünk be

addíg nálatok nem volt ott senki a 3 emberből

azért nem léptek be

nagy a ;) különbség...

és gondolom valahol te is tudtad hogy ez lesz a vége mert sokszor 6-8 ember is kevés az állandó figyeléshez nem 3.

monro 06-28-2006 08:03

Quote:

Originally Posted by director
Igen, naiv vagy:) De ennek ellenére (vagy épp ezért?) egyetértek, tényleg így kéne lennie.. és elég nevetséges, hogy van aki ezt másképp gondolja..

Én is pontosan így gondolom. Ezért fura, hogy nektek más jön le a beírásaimból :(
Egyetlen különbség annyi, hogy jelenleg én nem fogom ölbe tett kézzel nézni ahogy beverik a társam addig amíg ez nincs tiltva. Amint tiltva lesz mindenki eldönti magától melyik utat kívánja járni. Én is be fogom tartani. De ha nem tudja ellenőrizni a rendszer, hogy ez a szabály be legyen tartva akkor ne legyen ilyen szabály. Azt semmiképp nem szeretném, hogy olyan szabály legyen amit csak a játékosok lelkiismerete kontrollál. Az csak a jóérzésű tiszta játékosok kárára lenne.

Ja és sajnálom ha a véleményemmel valakinek csalódást okoztam, de ilyen vagyok. Viszont simán lefordítom az országomat 20K hekiről is ha unalmassá válik számomra a játék.

Arwyl szelleme 06-28-2006 10:34

Csak nehogy véletlenül rossz orit fordíts le Monro! :p

director 06-28-2006 11:54

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme

:DD jajj, ez fájt.. tényleg nem árt vigyázni.. :)

monro 06-28-2006 14:16

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme

Akkor válts kódot, mert a tiedet töröm fel legközelebb és felléptetlek ;)
Egyébként meg egyszer már megtettem Zouval és a régebbiekkel, Sharky talán még emlékszik. Megtesszük ujra. Hátha egyszer sikerül rávenni az 1A-s toposokat egy kis szemléletváltásra.

Ati 06-28-2006 18:41

Úgy látom, hogy a "téma lezárva" kifejezés, valamint a fórumszabályokban leírtak, és elfogadottak sokaknak komoly értelmezési problémákat okoznak. Ezúton jelzem, hogy meguntam a rövidebb kitiltásokat, mostantól nem 1 hónapos tiltást, hanem végleges tiltás a jutalma annak, aki folytatja a sárdobálást, illetve a téma lezárásával kapcsolatos értetlenkedéseket.

Synkel 07-02-2006 21:33

És akkor most behal a topic?
Tényleg nincs semmi téma egymás sározásán kívül?

monro 07-03-2006 00:20

Quote:

Originally Posted by Synkel
És akkor most behal a topic?
Tényleg nincs semmi téma egymás sározásán kívül?

Maximum annyi, hogy gyertek minél többen ujak akik fenn is akartok maradni! A Szkarabeusz klán alapítói 10.-e után átadják a terepet az ujoncoknak. Jó lenne ha minden jövendőbeli topklánnak tudnánk ezzel precedenst teremteni arra, hogy nem minden a "trónolás". Az igazi nagy játékosok meg tudják mászni a hegyet ujra. Nekünk sikerült ;)

Grabi 07-03-2006 11:54

várjuk a bogarakat a V-ben :)

Synkel 07-03-2006 20:38

Quote:

Maximum annyi, hogy gyertek minél többen ujak akik fenn is akartok maradni! A Szkarabeusz klán alapítói 10.-e után átadják a terepet az ujoncoknak. Jó lenne ha minden jövendőbeli topklánnak tudnánk ezzel precedenst teremteni arra, hogy nem minden a "trónolás". Az igazi nagy játékosok meg tudják mászni a hegyet ujra. Nekünk sikerült ;)

Pedig akár maradhatnátok is egy ideig még, legalább van célpont akit leszedni onnan:) Már csak 2263 körre vagyunk tőletek:D:D

Szemes224 07-04-2006 09:58

Quote:

Pedig akár maradhatnátok is egy ideig még, legalább van célpont akit leszedni onnan:) Már csak 2263 körre vagyunk tőletek:D:D

Szinte már a szomszédban vagytok :D Hajrá!! :p

monro 07-05-2006 08:41

Quote:

Jaja ahogy Sinkovics művészúr mondta anno : "A németek már a spájzban vannak" :D

Zounok 07-05-2006 19:43

Szerintem már Wandék is szarrá unták volna magukat, ha mi nem állunk újra össze, hogy az élre kerüljünk:)))

De elég volt, nincs célpont, nincs motiváció, ezért 19578 hekiről is tudni kell lefordulni az 5-re:))) érdekes lesz az tuti, de ez van:)) Legalább meg lesz a kis kék 3-as is.

Mindenkinek további jó játékot, hódítsátok meg az 1/A-t, megéri játszani, még ha sok ellentétes példa is akdt a közelmúltban ....

Zou

Synkel 07-06-2006 17:00

De elég volt, nincs célpont, nincs motiváció, ezért 19578 hekiről is tudni kell lefordulni az 5-re:))) érdekes lesz az tuti, de ez van:)) Legalább meg lesz a kis kék 3-as is.

Nem érted. Most ti vagytok a célpont:D:D

Arwyl szelleme 07-07-2006 12:05

Páran maradunk azért és visszük tovább a klánt, de szerintem így inkább Sergék lesznek a fő célpont nem mi, nekik lesz a legnagyobb klánjuk. :)

Synkel 07-07-2006 17:55

Nyilván igen:) Mindig az első klán a célpont, és asszem nem csak én vélem így:)

solven 07-08-2006 17:57

hát, én végigolvastam a topic nagyrészét, és igaz hogy igencsak távol vagyok még tőle, de már nem teljesen vagyok biztos abban hogy el akarok jutni odáig... :(

Szemes224 07-08-2006 19:30

Quote:

Originally Posted by solven
hát, én végigolvastam a topic nagyrészét, és igaz hogy igencsak távol vagyok még tőle, de már nem teljesen vagyok biztos abban hogy el akarok jutni odáig... :(

De hát miért nem? Nem az lenne a cél? :confused:

Milán™ 07-08-2006 21:53

Quote:

nem kell ám ennyire túl dramatizálni a dolgot.fent 15-20k heki körüli oriknak volt vitája az hol zavar téged?nem értem mért írják ezt az A_ban még nem járók ha elolvassák ezt a topikot.ha jól emlékszem mer több ien ember is volt.

Xeper 07-08-2006 23:40

Quote:

Originally Posted by Milán™
nem értem mért írják ezt az A_ban még nem járók ha elolvassák ezt a topikot.ha jól emlékszem mer több ien ember is volt.

Mert eddig sem akartak fellépni, és most tökéletes ürügyet találtak arra hogy miért nem...

Ati 07-09-2006 09:14

Quote:

Originally Posted by Xeper
Mert eddig sem akartak fellépni, és most tökéletes ürügyet találtak arra hogy miért nem...

A "háború" már csak ilyen. Igazából még egy sakkbajnokságot se nagyon tudnék érzelemmentesen elképzelni, hát még egy ilyesmit... :)

Zounok 07-09-2006 12:15

Quote:

Ilyen mentalitással maradj is az 5. szinten, kb. az való neked....aki meg ki akarja magát próbálni, az jöjjön fel...a nyavajgósak meg töröljék az orijukat a 2. szinten, és játszottak egy jót:)
további jó nyavajgást barátom....

Synkel 07-09-2006 13:28

Quote:

Originally Posted by Zounok
Ilyen mentalitással maradj is az 5. szinten, kb. az való neked....aki meg ki akarja magát próbálni, az jöjjön fel...a nyavajgósak meg töröljék az orijukat a 2. szinten, és játszottak egy jót:)
további jó nyavajgást barátom....

Nagyjából egyetértek:) Viszont sanda gyanúm, hogy legalább annyian vannak akik eltökélték, hogy felmennek az A topjába, mint ahányan az egész csopitól megijedtek:)

Xeper 07-09-2006 13:52

Quote:

Nagyjából egyetértek:) Viszont sanda gyanúm, hogy legalább annyian vannak akik eltökélték, hogy felmennek az A topjába, mint ahányan az egész csopitól megijedtek:)

Ha a pár ezer játékosnak csak a fele jönne fel az A-ba komoly szándékokkal, akkor annak csak örülni lehet :D

-Fegya- 07-23-2008 15:10

Előhoztam Észak-Zoli topicját, ha már Zoli aktiválódott a fórumon....

Steve 07-23-2008 15:19

aktuális ez? Ha igen akkor miért az Fegya?

Arden 07-23-2008 15:25

steve:
Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 184093)
Előhoztam Észak-Zoli topicját, ha már Zoli aktiválódott a fórumon....

(rövid)

Grabi 07-23-2008 15:49

bőmondat...nehéz sztívnek.

Steve 07-23-2008 15:55

neis mond, fél órája elemzem, már három trendet is illesztettem rá...

All times are GMT +1. The time now is 12:48.