![]() |
nekem az nem világos, hogy ugyebár két lehetőség volt:
1. tegyük fel, hogy tudtad a kódját 2. nem tudtad a kódját 1. eset: ha ilyen fene szabályosak vagytok, és még ilyenkor se lépsz be hozzá, ha a világ rá szakad, akkor miért kellett volna tudnod a kódját? 2. eset: ha nem tudtad a kódját, és elérni se tudtad, akkor nem a becsületességen múlik, hogy be tudsz-e lépni hozzá, hanem ha akartál volna se tudtál volna belépni hozzá:D de ugyebár nem akartál. csak ennyit szerettem volna |
Quote:
nem azt írtam hogy ennyire szabályosak vagyunk de az egymáshoz való belépkedést nem tekintem szabályos játéknak. ez még nem jelenti azt hogy a mi klánunkban nem fordulhatott még ilyen elő, mindenhol elő fordul, DE nem lobbizok érte hogy ez igenis szabályos. részemről lezártam a témát mert nincs értelme ezen vitázni, vagy beszélgetni (mert én inkább beszélgetésnek fogtam fel, elnézést ha valaki magára vette :P ) |
Quote:
|
Quote:
de 1/Aban még nem találtam meg mi lehet a logika.. :D |
Quote:
Viszont gondold át amit most mondok! Jelenleg simán észrevétlenül belépked bárki bárhová és mégcsak nem is szabálytalan. Te a nagy igazságérzeteddel ezt nem teszed és akár idétlen ideig növeled az ellenfeled területét hiába látod, hogy jön. Kérdem én addig amíg nincs megfelelő ellenőrző rendszer annak kimutatására, hogy vajon te lépsz e be egy oriba vagy a gazdája addig mi értelme van tiltani azt amit nem lehet ellenőrizni? Becsületkassza itt a hódban? Inkább ne legyen tiltva valami mintsem azokat szopassuk meg akik becsületesek. Ez a véleményem,de számomra tökéletesen mindegy. Jöjjenek az ujak és mutassátok meg mi a tisztességes játék. Kiváncsian várom a híreket valamelyik strandon. |
Quote:
|
Quote:
tudom hogy bántott hogy wandéknek adjuk le a földet inkább csaltunk volna mint hogy hozzátok közelebb essenek? :p igazából a 2 dolog nem ugyan az : belépsz a saját gépedről egy másik oriba ami nincs veled össze kötve, úgy hogy látszik hogy Te léptél be bizonyítható és tiltanám is. vagy keresel egy szűzgépet és onnan lépsz be ( vagy trükközöl ) nem bizonyítható nem lehet vele mit kezdeni. |
Quote:
Minden tiszteletem a tiéd, dee... Tényleg nem lehet határt állítani.. meddig lehet menni.. Ezért Ákosnak (Hóhérnak) adok igazat... Ha beteg a gyerek.. igyjárt.. ha elmész üdülni.. szabi.. szerintem nem lesz ilyen ellenségeskedés, ha megpróbál mindenki igy játszani.. Naív vagyok??? :P |
Quote:
|
Quote:
|
Sakky, Hóhér: tényleg elismerésem hogy nem léptetek be Serghez.... errefelé megesik.... vissza is kaptátok a hekit.. sajnálatomra :) -mert itt sem lépett be hozzám senki ;) -az egy dolog, hogy 5k lóval mentem, és tényleg az egyenes játékosokra ment a támadásom, hiszen egy átlagos klánban az idő 99%-ában figyel valaki.. ha belépne mindig valaki, akkor soha nem lehetne sikereset ütni... vagy legalábbis többet lehetne bukni mint nyerni.... de így van ez a tetején, ahol senki nem támad ki, de nem kell sem toli, sem vari (szinte :) ) -inkább bevéd mindenki, mert egyszerűbb védekezni, és fedezni még orkként is...
|
Quote:
igen Xepi csak amíg mi itt voltunk 6 an és nem léptünk be addíg nálatok nem volt ott senki a 3 emberből azért nem léptek be nagy a ;) különbség... és gondolom valahol te is tudtad hogy ez lesz a vége mert sokszor 6-8 ember is kevés az állandó figyeléshez nem 3. |
Quote:
Én is pontosan így gondolom. Ezért fura, hogy nektek más jön le a beírásaimból :( Egyetlen különbség annyi, hogy jelenleg én nem fogom ölbe tett kézzel nézni ahogy beverik a társam addig amíg ez nincs tiltva. Amint tiltva lesz mindenki eldönti magától melyik utat kívánja járni. Én is be fogom tartani. De ha nem tudja ellenőrizni a rendszer, hogy ez a szabály be legyen tartva akkor ne legyen ilyen szabály. Azt semmiképp nem szeretném, hogy olyan szabály legyen amit csak a játékosok lelkiismerete kontrollál. Az csak a jóérzésű tiszta játékosok kárára lenne. Ja és sajnálom ha a véleményemmel valakinek csalódást okoztam, de ilyen vagyok. Viszont simán lefordítom az országomat 20K hekiről is ha unalmassá válik számomra a játék. |
Csak nehogy véletlenül rossz orit fordíts le Monro! :p
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként meg egyszer már megtettem Zouval és a régebbiekkel, Sharky talán még emlékszik. Megtesszük ujra. Hátha egyszer sikerül rávenni az 1A-s toposokat egy kis szemléletváltásra. |
Úgy látom, hogy a "téma lezárva" kifejezés, valamint a fórumszabályokban leírtak, és elfogadottak sokaknak komoly értelmezési problémákat okoznak. Ezúton jelzem, hogy meguntam a rövidebb kitiltásokat, mostantól nem 1 hónapos tiltást, hanem végleges tiltás a jutalma annak, aki folytatja a sárdobálást, illetve a téma lezárásával kapcsolatos értetlenkedéseket.
|
És akkor most behal a topic?
Tényleg nincs semmi téma egymás sározásán kívül? |
Quote:
Maximum annyi, hogy gyertek minél többen ujak akik fenn is akartok maradni! A Szkarabeusz klán alapítói 10.-e után átadják a terepet az ujoncoknak. Jó lenne ha minden jövendőbeli topklánnak tudnánk ezzel precedenst teremteni arra, hogy nem minden a "trónolás". Az igazi nagy játékosok meg tudják mászni a hegyet ujra. Nekünk sikerült ;) |
várjuk a bogarakat a V-ben :)
|
Quote:
Pedig akár maradhatnátok is egy ideig még, legalább van célpont akit leszedni onnan:) Már csak 2263 körre vagyunk tőletek:D:D |
Quote:
|
Quote:
Jaja ahogy Sinkovics művészúr mondta anno : "A németek már a spájzban vannak" :D |
Szerintem már Wandék is szarrá unták volna magukat, ha mi nem állunk újra össze, hogy az élre kerüljünk:)))
De elég volt, nincs célpont, nincs motiváció, ezért 19578 hekiről is tudni kell lefordulni az 5-re:))) érdekes lesz az tuti, de ez van:)) Legalább meg lesz a kis kék 3-as is. Mindenkinek további jó játékot, hódítsátok meg az 1/A-t, megéri játszani, még ha sok ellentétes példa is akdt a közelmúltban .... Zou |
De elég volt, nincs célpont, nincs motiváció, ezért 19578 hekiről is tudni kell lefordulni az 5-re:))) érdekes lesz az tuti, de ez van:)) Legalább meg lesz a kis kék 3-as is.
Nem érted. Most ti vagytok a célpont:D:D |
Páran maradunk azért és visszük tovább a klánt, de szerintem így inkább Sergék lesznek a fő célpont nem mi, nekik lesz a legnagyobb klánjuk. :)
|
Nyilván igen:) Mindig az első klán a célpont, és asszem nem csak én vélem így:)
|
hát, én végigolvastam a topic nagyrészét, és igaz hogy igencsak távol vagyok még tőle, de már nem teljesen vagyok biztos abban hogy el akarok jutni odáig... :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ilyen mentalitással maradj is az 5. szinten, kb. az való neked....aki meg ki akarja magát próbálni, az jöjjön fel...a nyavajgósak meg töröljék az orijukat a 2. szinten, és játszottak egy jót:) további jó nyavajgást barátom.... |
Quote:
|
Quote:
|
Előhoztam Észak-Zoli topicját, ha már Zoli aktiválódott a fórumon....
|
aktuális ez? Ha igen akkor miért az Fegya?
|
steve:
Quote:
|
bőmondat...nehéz sztívnek.
|
neis mond, fél órája elemzem, már három trendet is illesztettem rá...
|
All times are GMT +1. The time now is 12:48. |