![]() |
2 óra a párbajig! A forduló utolsó párbaja!
|
1 óra a kezdésig! Gyertek!
|
Negyed óra! Gyertek ennél többen, mint amennyien most vagytok! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem lett meg az 5 pont. :(
|
Quote:
Köszi Merengőnek a játékot! |
Quote:
|
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Összesítés mellékelve. A harmadik forduló utáni sorrend a mai párbajjal nem változott.
|
Webes összesítő frissítve, ez egyben a harmadik forduló végeredménye is:
http://hodito.hu/parbaj/parbajsorozat2011.html |
Következőről szabad tudni vmit?
|
A folytatásról...
Ez a hét SZÜNET! Nagyon sok a párbaj egy fordulón belül, a 3. fordulóban EGY párbaj volt 5 pontos, az is úgy, hogy egyvalaki csak földdonor volt, egyvalaki be se lépett. Megjelent már az MNT is, ami hát párbajon... Huhh... Úgyhogy a júniusi forduló 2 perces körváltási közökkel fog zajlani, és ahelyett, hogy kiírnék egy hadis, vagy tolis, vagy varis fordulót, kivételesen megkérdezem, hogy mit szeretnétek játszani ilyen körváltásokkal. |
Hali...
nálam a gond ezzel a fordulóval az volt, h 2 órás volt egy párbaj.. alapból is keveset vagyok, ebben a hónapban meg munkám is rengeteg volt, így 2 órát nem bírtam szakítani... javasolnám, h legyen csak 1 óra 1 párbaj.. a 2 prc/kör pedig remekül hagzik... faj nekem mind1, ha voksolni kell: ork, óriás, hulla |
Quote:
Quote:
|
Bocs, hogy nem voltam vasárnap, de mozgalmas napom volt. Bár ahogy így elnézem, nem nagy baj, hogy nem jöttem.
Az 1 órás párbajok nekem is jobbak lennének, ugyan valószínűleg ebben a hónapban kicsit több időm lesz. A többi mindegy, csak legyen valami izgalmas. :D |
Quote:
Mármint nem a 2 perces köröket, hanem azt, hogy mi határozzuk meg a párbaj felállását... Most írjak egy olyan felállást, amit 99%-ban meg is nyerek? De ha már mindenképp ezt szeretnéd, akkor én javaslom, hogy most is 2 órás (ez így 60 kör, ami egy 3 órásnak felel meg, míg ha 1 órást tolunk, akkor 30 kör, ami másfél órás. Legyen már idő javítani, ha úgy adódik) legyen és szabad fajválasztás (akkor 100% a törpés), mert most talán kivétel nélkül mindenkinek baja volt a kevés ezzel/azzal... Jah és semmiképp ne számítson a népesség a pontszámba, ne az döntsön már el párbajt, hogy kinek lesz több népe a végére... Aki nyerni akar, üssön/kockáztasson érte |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de nekem végülis mindegy, amilyen lesz, olyat játszunk... De én amellett vagyok, hogy Ati, Te gondold át, milyen legyen a párbaj és úgy csináld meg... |
Quote:
|
Quote:
sztem... Az elképzeléseid szerint csináld a párbajokat... |
Szerintem is csináld a párbajokat a eddigi terveid szerint....
Az, h most olyan hónap volt, h pl én nagyon keveset tudtam lenni(meg más is ahogy olvastam), az nem jelenti azt, h most már mindig így lesz, bár most sztem elég kevés a résztvevő összességében is a párbajsorozaton, ahogy látom a korábbi évekhez képest is....:( |
Ati mikor tudjuk meg milyen párbaj lesz jövőhéten? kihasználhatnánk, hogy most pihenő van, és egyeztethetnénk akár az időpontokat is,
|
Quote:
|
Az olvastooak alapján EGY órás párbaj lesz a júniusi, a párbajsorozaton megszokott alap országgal, de 2 perces körváltásokkal.
Aztán majd meglátjuk, hogy ez kinek mennyire jön be. Jöjjenek az időpontigények, de most kicsit a saját időbeosztásomhoz is igazodni kell a szokásostól eltérő körváltási idők miatt. |
Hétfő 16-21-ig kezdés
Kedd-Szerda 11-21-ig kezdés Csütörtök-Péntek 16-19-ig kezdés (de ez elég bizonytalan két nap) |
hétfő: 21:00-ás kezdéstől
kedd: 21:00-ás kezdéstől szerda: egész nap este 5ös kezdésig aztán este 9től megint jó. csütörtök: egész nap este 5ös kezdésig aztán este 9től megint jó. péntek: egész nap este 5ös kezdésig vasárnap: este 8tól |
Quote:
ha már 40/60 lett volna az arány, az igen... |
Kedd, szerda, csütörtök: 16-19 órás kezdéssel előreláthatólag jó lenne.
|
Quote:
|
Nah?
Mikor lesz, hogy lehessen úgy igazítani az időnket? |
Quote:
|
Quote:
Aki másfél napja (se) tudja leírni 2 mondatát, az alkalmazkodjon azokhoz, akik viszont igen... sztem... |
Akinek még van időpontigénye, az írja!
|
Nekem a 22:00 órás kezdés a jobb
hétköznap 16:00 |
Nah, holnapi nap is kilőve....
Volt már egyáltalán hétfő vagy kedd párbaj? |
All times are GMT +1. The time now is 23:10. |