![]() |
En 2*Pi-re. :)
|
Én is hétre gondoltam, mint Kubbi :)
|
Quote:
(rövid) |
Megdőlt a jégkorong nézőrekordja: Ann Arborban 113 411 szurkoló látogatott ki a Michigan Wolverines és a Michigan State Spartans NCAA-derbijére, melyet végül a Wolverines 5–0-ra nyert meg.
Az eddigi világrekordot a 2010-es világbajnokságon állították fel, 77 803 nézővel, így most először fordult elő a jégkorong történetében, hogy egy mérkőzésre több mint százezer drukker látogatott ki. A nézőrekordot a harmadik harmad közben jelentették be a „Big Chill at the Big House" szlogennel hirdetett mérkőzésen, bár a Guinness Rekordok Könyvének még hitelesítenie kell a hivatalos nézőszámot. Még egy rekord megdőlt: ez a legnagyobb, valaha sportrendezvényen látott tömeg a Michigan Stadiumban (az eddigi csúcs egy 2010-es amerikaifutball-mérkőzésen 113 090 volt). „Libabőrösek voltunk mind, egészen elképesztő volt látni ezt a rengeteg embert. Még sosem játszottam ekkora hangzavarban" – mondta Carl Hagelin, a Michigan Wolverines két gólt szerző svéd csatára az AP hírügynökségnek. „Eltelik majd egy évtized, és úgy fogok visszaemlékezni erre a meccsre, mint a legszórakoztatóbbra, amit valaha játszottam, eszméletlenül jól éreztem magam. Nézzetek végig ezeken a 22 éves férfiakon, kisgyerekként élvezik az egészet" – csatlakozott hozzá Torey Krug, a Michigan State játékosa. http://www.nemzetisport.hu/data/cikk...2/Michigan.jpg |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Meg szerinted amúgy is elfogadott részedről a hiénázás. Szóval ennyi |
Quote:
Azért, mert volt egyszerre 5-6 lehetőségünk, általában termelő országoknak, még nem hiénázunk. Csak ütésünk volt az olümposz támadása óta, az is kevés. És csak annyit szerettem volna érzékeltetni a múltból előrángatott gondolattal, hogy a klánodtól nagyobb hiénabagázst nem ismert az A 1,5-2 évvel ezelőtt. Tehát te dobálózhatsz a nagy szavakkal, de ne a klánod védelmében :) 1-2-3: téma részemről lezárva |
Quote:
persze, a ti hiénátok igazából az nem is hiéna. Jól van vityu. Innentől 0 vagy nálam :) nektek lehet, másnak nem, végül is biztos valahol igazad van :D |
Én csak azt nem értem, vityu, hogy Neked miért fáj, ha kirakták a tagokat, amikor tudtommal nem vagy a támadó klán tagja?
Ha ezt látta megfelelőnek a veszteség mérséklésére, akkor lelke rajta... sztem.... |
Quote:
Mesélj rólam 1-2 dolgot, ne csak a szád legyen nagy. Tessék, itt a lehetőség!!! A mi hiénáink hiénák voltak, de most rohadjak meg előkeresem az össze hiénánkat március óta, a jelenlegi klántagoknál. |
Quote:
robi: 0 hiéna wolfi: 1 hiéna az említett időszakban Janesz: 1 hiéna, kis földszerzéssel Sam: max 3 hiéna, de itt hiányosak az adatok, így inkább többet írtam. István: nem találtam semmit, bár ő nem régóta van velünk Bence: 1 hiéna Peti: 1 hiéna 2 sereggel, amiben hiénát hiénázott le Nem biztos, hogy ennyi volt, mert vannak kiesések a mentett teljesben. Ennyit találtam. U.i.: Nem is értem, hogy miért megyek bele ilyen hülyeségekbe, amikor tanulnom kell... |
Jó is egy kis tanulás ilyenkor...
De most tényleg, abból indult az egész, hogy felháborodtál olyanon, amihez elvileg semmi közöd... Miért? |
Quote:
Nem láttatok még felháborodást, ha ez Nektek az volt. :) |
Hát, ez van...
Se nektek, se nekem sok közöm nincs ehhez, max háborogni lehet... De amíg van ilyen lehetőség, én megértem Hexet és mindenki mást, aki megteszi, én is megtenném... |
Quote:
|
Quote:
Ha megnézed, Vityu abba a topicba írt, ahol éppen erről a kérdésről van szó. |
Quote:
Nem olvastam semmi építőt a probléma fejlesztéséről, tehát off, amit Ati nem szeret és díjaz is én már csak tudom :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A Hexszel folytatott beszélgetésedről ne is beszéljünk |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nah, most meg azt nem értem, hogy miért baj az, ha valaki hiénázik?
Vagyis miért baj olyanoknak, akiket nem érint hátrányosan? Mindenki úgy halad A-ban, ahogy tud, amíg mindez szabályosan megy, semmi gond vele, másnak meg semmi köze hozzá... Sztem... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Szasztok Fórumlakók:)
ki hiszi ki nem lassan visszeeszem magam a hódba:p kb még ezer egy év,de felvettem a kapcsolatot a régi arcokkal:) csókútatok mindenkit!!!!! |
Quote:
Már hiányzik... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én igenis örülök, hogy vannak hiénázók, legalább nem annyi van A-ban, hogy kimegyek ütni, úgysem jönnek rám, mert az milyen már? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hogy kellett volna kérdezni? Ki tetszik lenni? Ennyi... |
Pool számomra tipikusan az az ember, akire azt tudom mondani igen, igaza van, máskor pedig nagyon antipatikus tud lenni. Nem tudom, hogy miért, csak azt, hogy így van.
|
All times are GMT +1. The time now is 11:17. |