Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Remedy 12-07-2010 20:31

En 2*Pi-re. :)

Redback 12-07-2010 21:28

Én is hétre gondoltam, mint Kubbi :)

Dew 12-07-2010 23:01

Quote:

Originally Posted by redback (Post 272576)
ugye 7-re gondoltál?!?!?!

8... :D
(rövid)

Pool 12-12-2010 07:17

Megdőlt a jégkorong nézőrekordja: Ann Arborban 113 411 szurkoló látogatott ki a Michigan Wolverines és a Michigan State Spartans NCAA-derbijére, melyet végül a Wolverines 5–0-ra nyert meg.

Az eddigi világrekordot a 2010-es világbajnokságon állították fel, 77 803 nézővel, így most először fordult elő a jégkorong történetében, hogy egy mérkőzésre több mint százezer drukker látogatott ki.

A nézőrekordot a harmadik harmad közben jelentették be a „Big Chill at the Big House" szlogennel hirdetett mérkőzésen, bár a Guinness Rekordok Könyvének még hitelesítenie kell a hivatalos nézőszámot. Még egy rekord megdőlt: ez a legnagyobb, valaha sportrendezvényen látott tömeg a Michigan Stadiumban (az eddigi csúcs egy 2010-es amerikaifutball-mérkőzésen 113 090 volt).

„Libabőrösek voltunk mind, egészen elképesztő volt látni ezt a rengeteg embert. Még sosem játszottam ekkora hangzavarban" – mondta Carl Hagelin, a Michigan Wolverines két gólt szerző svéd csatára az AP hírügynökségnek.

„Eltelik majd egy évtized, és úgy fogok visszaemlékezni erre a meccsre, mint a legszórakoztatóbbra, amit valaha játszottam, eszméletlenül jól éreztem magam. Nézzetek végig ezeken a 22 éves férfiakon, kisgyerekként élvezik az egészet" – csatlakozott hozzá Torey Krug, a Michigan State játékosa.

http://www.nemzetisport.hu/data/cikk...2/Michigan.jpg

Kutyuleee 12-12-2010 13:45

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 272859)

Wowww. Azért ez nem semmi. Kint egy egyetemi ligás jégkorongmérközésen megtöltöttek egy 110ezer fős stadiont. magyarországon, meg ha az összes NB-1-es meccs nézőszámát összeadjuk egy fordulóban sem lenne tele egy 20-es stadion sem. arról meg nem is beszélve, hogy lassan a tv nézőkkel együtt sem érik el ezt a számot...

vityu 12-13-2010 23:16

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 272976)
A legfontosabb: kutyát nem érdekli, hogy mit szövegelsz. Bezzeg, mikor hiénáztok, akkor azzal nincsen semmi gond. Szálljál le a klánomról. Nézz tükörbe inkább.

Nem látom az összefüggést... De te biztosan tudod. Sajnálom, hogy annak idején nem mentegettem el a klántársaid hiénázásait, most telerakhatnám vele az oldalt...

Tsobi 12-13-2010 23:20

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 272979)
Nem látom az összefüggést... De te biztosan tudod. Sajnálom, hogy annak idején nem mentegettem el a klántársaid hiénázásait, most telerakhatnám vele az oldalt...

Egy-két-há oldalt. :)

Hex 12-13-2010 23:20

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 272979)

Az akkor volt, a te társaid hiénázgatásai meg most. Ne a múltban élj, nincs értelme. A múltból bármit elő lehet hozni és dobálgatni, ilyennel védekezni sem rád vall.

Meg szerinted amúgy is elfogadott részedről a hiénázás. Szóval ennyi

vityu 12-13-2010 23:24

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 272981)
Az akkor volt, a te társaid hiénázgatásai meg most. Ne a múltban élj, nincs értelme. A múltból bármit elő lehet hozni és dobálgatni, ilyennel védekezni sem rád vall.

Meg szerinted amúgy is elfogadott részedről a hiénázás. Szóval ennyi

Kérlek másolj vele tele egy oldalt.

Azért, mert volt egyszerre 5-6 lehetőségünk, általában termelő országoknak, még nem hiénázunk. Csak ütésünk volt az olümposz támadása óta, az is kevés.

És csak annyit szerettem volna érzékeltetni a múltból előrángatott gondolattal, hogy a klánodtól nagyobb hiénabagázst nem ismert az A 1,5-2 évvel ezelőtt. Tehát te dobálózhatsz a nagy szavakkal, de ne a klánod védelmében :)

1-2-3: téma részemről lezárva

Hex 12-13-2010 23:31

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 272982)
Kérlek másolj vele tele egy oldalt.

Azért, mert volt egyszerre 5-6 lehetőségünk, általában termelő országoknak, még nem hiénázunk. Csak ütésünk volt az olümposz támadása óta, az is kevés.

És csak annyit szerettem volna érzékeltetni a múltból előrángatott gondolattal, hogy a klánodtól nagyobb hiénabagázst nem ismert az A 1,5-2 évvel ezelőtt. Tehát te dobálózhatsz a nagy szavakkal, de ne a klánod védelmében :)

1-2-3: téma részemről lezárva

1,5-2 éve, de ti is jó úton haladtok e cím felé. Amúgy meg rólad is lehetne mesélgetni egy-két dolgot vityu. TE sem az a szent vagy, akinek beállítod magad. Szóval ennyi.

persze, a ti hiénátok igazából az nem is hiéna. Jól van vityu. Innentől 0 vagy nálam :) nektek lehet, másnak nem, végül is biztos valahol igazad van :D

Pool 12-13-2010 23:57

Én csak azt nem értem, vityu, hogy Neked miért fáj, ha kirakták a tagokat, amikor tudtommal nem vagy a támadó klán tagja?
Ha ezt látta megfelelőnek a veszteség mérséklésére, akkor lelke rajta...
sztem....

vityu 12-14-2010 01:00

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 272983)
1,5-2 éve, de ti is jó úton haladtok e cím felé. Amúgy meg rólad is lehetne mesélgetni egy-két dolgot vityu. TE sem az a szent vagy, akinek beállítod magad. Szóval ennyi.

persze, a ti hiénátok igazából az nem is hiéna. Jól van vityu. Innentől 0 vagy nálam :) nektek lehet, másnak nem, végül is biztos valahol igazad van :D

Bocsi Hex, undorító a stílus, amivel jössz.

Mesélj rólam 1-2 dolgot, ne csak a szád legyen nagy. Tessék, itt a lehetőség!!!

A mi hiénáink hiénák voltak, de most rohadjak meg előkeresem az össze hiénánkat március óta, a jelenlegi klántagoknál.

vityu 12-14-2010 01:28

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 272986)
A mi hiénáink hiénák voltak, de most rohadjak meg előkeresem az össze hiénánkat március óta, a jelenlegi klántagoknál.

én: 0 hiéna
robi: 0 hiéna
wolfi: 1 hiéna az említett időszakban
Janesz: 1 hiéna, kis földszerzéssel
Sam: max 3 hiéna, de itt hiányosak az adatok, így inkább többet írtam.
István: nem találtam semmit, bár ő nem régóta van velünk
Bence: 1 hiéna
Peti: 1 hiéna 2 sereggel, amiben hiénát hiénázott le

Nem biztos, hogy ennyi volt, mert vannak kiesések a mentett teljesben. Ennyit találtam.

U.i.: Nem is értem, hogy miért megyek bele ilyen hülyeségekbe, amikor tanulnom kell...

Pool 12-14-2010 02:43

Jó is egy kis tanulás ilyenkor...

De most tényleg, abból indult az egész, hogy felháborodtál olyanon, amihez elvileg semmi közöd...
Miért?

Tsobi 12-14-2010 02:50

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 272988)
Jó is egy kis tanulás ilyenkor...

De most tényleg, abból indult az egész, hogy felháborodtál olyanon, amihez elvileg semmi közöd...
Miért?

Nem felháborodott, csak a részletek (Hex volt csak talpon a vidéken) ismerete nélkül nyilvánította ki egyet nem értését az eljárással (tagok kirakása=nem bátor menekülés) kapcsolatban.

Nem láttatok még felháborodást, ha ez Nektek az volt. :)

Pool 12-14-2010 05:43

Hát, ez van...
Se nektek, se nekem sok közöm nincs ehhez, max háborogni lehet...
De amíg van ilyen lehetőség, én megértem Hexet és mindenki mást, aki megteszi, én is megtenném...

Hex 12-14-2010 07:01

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 272987)
én: 0 hiéna
robi: 0 hiéna
wolfi: 1 hiéna az említett időszakban
Janesz: 1 hiéna, kis földszerzéssel
Sam: max 3 hiéna, de itt hiányosak az adatok, így inkább többet írtam.
István: nem találtam semmit, bár ő nem régóta van velünk
Bence: 1 hiéna
Peti: 1 hiéna 2 sereggel, amiben hiénát hiénázott le

Nem biztos, hogy ennyi volt, mert vannak kiesések a mentett teljesben. Ennyit találtam.

U.i.: Nem is értem, hogy miért megyek bele ilyen hülyeségekbe, amikor tanulnom kell...

vezírem hiénát "hiénázott", meg klántársára menőt ütött, az nem számít

Xeper 12-14-2010 08:50

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 272992)
Hát, ez van...
Se nektek, se nekem sok közöm nincs ehhez, max háborogni lehet...
De amíg van ilyen lehetőség, én megértem Hexet és mindenki mást, aki megteszi, én is megtenném...

Nem arról van szó elsősorban, hogy Hexék mit csináltak, hanem arról, hogy volt rá lehetőségük. Addig, míg van rá lehetőség, teljesen normális, hogy egy rosszul felkészített klán inkább a tagok kidobása mellett dönt, hiszen kényelmes, és kevésbé büntet.
Ha megnézed, Vityu abba a topicba írt, ahol éppen erről a kérdésről van szó.

Pool 12-14-2010 09:16

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 272999)
Nem arról van szó elsősorban, hogy Hexék mit csináltak, hanem arról, hogy volt rá lehetőségük. Addig, míg van rá lehetőség, teljesen normális, hogy egy rosszul felkészített klán inkább a tagok kidobása mellett dönt, hiszen kényelmes, és kevésbé büntet.
Ha megnézed, Vityu abba a topicba írt, ahol éppen erről a kérdésről van szó.

A Megbeszéléseknél a téma fejlesztéséről kell(ene) írni, nem sarazni a másikat, mert az nem viszi előre az ügyet...
Nem olvastam semmi építőt a probléma fejlesztéséről, tehát off, amit Ati nem szeret és díjaz is
én már csak tudom :D

vityu 12-14-2010 13:14

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273001)
A Megbeszéléseknél a téma fejlesztéséről kell(ene) írni, nem sarazni a másikat, mert az nem viszi előre az ügyet...
Nem olvastam semmi építőt a probléma fejlesztéséről, tehát off, amit Ati nem szeret és díjaz is
én már csak tudom :D

Mindent kitárgyaltunk már a topikban, voltak teljesen kész ötletek. Minden érvet kifejtett mindenki, már csak példákat lehet írni :)

vityu 12-14-2010 13:17

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 272983)
Amúgy meg rólad is lehetne mesélgetni egy-két dolgot vityu. TE sem az a szent vagy, akinek beállítod magad. Szóval ennyi.

Hex, ezzel kapcsolatban nem láttam még semmit. Talán üres szavakkal dobálóztál, hogy besározz engem és a klánt?

Pool 12-14-2010 15:16

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 273007)
Mindent kitárgyaltunk már a topikban, voltak teljesen kész ötletek. Minden érvet kifejtett mindenki, már csak példákat lehet írni :)

Amit Te csináltál, az egyszerű mocskolódás volt két olyan klán esetében, amikhez (elvileg) semmi közöd...
A Hexszel folytatott beszélgetésedről ne is beszéljünk

Tsobi 12-14-2010 15:21

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273014)
Amit Te csináltál, az egyszerű mocskolódás volt két olyan klán esetében, amikhez (elvileg) semmi közöd...
A Hexszel folytatott beszélgetésedről ne is beszéljünk

Imádom Hex-et, tudjuk mind.. de aki mocskolódott, az nem Vityu volt.

Hex 12-14-2010 15:53

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 273008)
Hex, ezzel kapcsolatban nem láttam még semmit. Talán üres szavakkal dobálóztál, hogy besározz engem és a klánt?

a klánodról egy szót sem szóltam, plusz írtam már, hogy nem reagálok rád. Te vagy, aki állandóan mocskolja az én klánomat.

Hex 12-14-2010 15:55

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 273016)
Imádom Hex-et, tudjuk mind.. de aki mocskolódott, az nem Vityu volt.

1,5-2 évvel ezlőtti dolgok állandó felhánytorgása, szerintem bőven bele illik ebbe, főleg, hogy tőlünk egy éve nem láthattatok hiénázást (mióta a klánban vagyok nem volt)...

Pool 12-14-2010 18:11

Nah, most meg azt nem értem, hogy miért baj az, ha valaki hiénázik?
Vagyis miért baj olyanoknak, akiket nem érint hátrányosan?
Mindenki úgy halad A-ban, ahogy tud, amíg mindez szabályosan megy, semmi gond vele, másnak meg semmi köze hozzá...
Sztem...

Dragi 12-14-2010 18:15

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 273025)
1,5-2 évvel ezlőtti dolgok állandó felhánytorgása, szerintem bőven bele illik ebbe, főleg, hogy tőlünk egy éve nem láthattatok hiénázást (mióta a klánban vagyok nem volt)...

mikor én voltam akkor sem volt azután jöttél te a Csak egybe

Princ 12-14-2010 18:25

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273038)
Mindenki úgy halad A-ban, ahogy tud, amíg mindez szabályosan megy, semmi gond vele, másnak meg semmi köze hozzá...
Sztem...

Éppenséggel nem baj, csak mint tett, értéktelen.

Redback 12-14-2010 18:35

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273038)
Sztem...

Sokan elszörnyülködnek, amikor egy bankrabló terrorban tartja az ott lévőket. Nem érinti őket hátrányosan, de legközelebb lehet ő lesz bent a bankban....

vityu 12-14-2010 18:53

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 273024)
a klánodról egy szót sem szóltam, plusz írtam már, hogy nem reagálok rád. Te vagy, aki állandóan mocskolja az én klánomat.

Tehát akkor üres szavak voltak. :)

Hex 12-14-2010 19:13

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 273048)
Tehát akkor üres szavak voltak. :)

nem üres szavak, csak nem érdekelsz és nem foglalkozom veled. És több beírásodra sem fogok reagálni. Nem érsz annyit, hogy leálljak veled vitázni

puma 12-14-2010 19:14

Szasztok Fórumlakók:)
ki hiszi ki nem lassan visszeeszem magam a hódba:p
kb még ezer egy év,de felvettem a kapcsolatot a régi arcokkal:)
csókútatok mindenkit!!!!!

Pali papa 12-14-2010 19:42

Quote:

Originally Posted by puma (Post 273050)

Javasolnám az első lépések egyikeként, a bagolyfórumon a huhogást.
Már hiányzik...

Redback 12-14-2010 20:21

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 273063)
én nem tudtam semmit, csak külső szemlélő vagyok:) meg azt is tudom, hogy nem illik az ékezet nélkülieken viccelődni, de ez annyira ott volt.

Így már tiszta :)

Pool 12-14-2010 20:28

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 273043)
Éppenséggel nem baj, csak mint tett, értéktelen.

De hoz(hat) sok földet, a többi meg kit érdekel?

Pool 12-14-2010 20:30

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 273046)
Sokan elszörnyülködnek, amikor egy bankrabló terrorban tartja az ott lévőket. Nem érinti őket hátrányosan, de legközelebb lehet ő lesz bent a bankban....

Jajaj, jönnek a hülye példák...
Én igenis örülök, hogy vannak hiénázók, legalább nem annyi van A-ban, hogy kimegyek ütni, úgysem jönnek rám, mert az milyen már?

Pool 12-14-2010 20:32

Quote:

Originally Posted by puma (Post 273050)

Miért, Te ki vagy?

Debilke 12-14-2010 21:35

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273068)
Miért, Te ki vagy?

Azt hittem én vagyok az utálatos főbunkó, de látom Pool bá felvette a kesztyűt :)

Pool 12-14-2010 21:38

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 273070)
Azt hittem én vagyok az utálatos főbunkó, de látom Pool bá felvette a kesztyűt :)

Én csak megkérdeztem, hogy kicsoda, mert nem ismerem...
Hogy kellett volna kérdezni?
Ki tetszik lenni?
Ennyi...

Redback 12-14-2010 21:40

Pool számomra tipikusan az az ember, akire azt tudom mondani igen, igaza van, máskor pedig nagyon antipatikus tud lenni. Nem tudom, hogy miért, csak azt, hogy így van.

All times are GMT +1. The time now is 11:17.