![]() |
Fegya rá se ránts :Ö)
kisbé teszi tönkre a topicot :D |
nem offolom,csak véleményt irtam.ne haragudj,:o
|
Amugy meg most látod te is az eseményeket igy nem olyan izgi neked a topic :)
|
Quote:
Nem tudom mit kell személyeskedni. Azért, hogy én ott vagyok az A tetején, eddig kb 15 rugót adtam "Neked". Bárki, aki tudásban, és hozzáállásban úgy gondolná, leverhetne minket a top-ból. Mellékesen Moderátor kollégád klánja is ott figyel mellettünk, így ha már mutogatni kell, akkor akár rá is mutogathatasz. :D (bocs Remy) És igen, úgy gondolom, hogy a klántársaimmal együtt, jelen pillanatban megérdemeljük a best players titulust. És az, hogy az A-t miért gondolom tutyimutyinak a csoportnak?! Hidd el nem azért, mert nem az "elitbe" tartozom (amúgy egy jó, és tudásban kiváló klánhoz tartozom), hanem mert 170 kör alatt megdupláztam a hektárszámom, és 1!!!! ember sem volt arra képes, hogy visszatámadjon. De egy ártó, egy gyújtás, egy emberlopás, semmi nem volt... Ezért. Illetve azért, mert minden ütésem után kb 3-4 gömböt kapok, így egyértelmű, hogy sok a krónikás hiéna. Nyilván feljebb ezeket az embereket leszórják a Tajgatoszról, de itt "lenn" még ezt tapasztaltam :) -és ez a szerény véleményem, amit úgy gondolom jogom van bármikor, bárhol elmondani- |
Quote:
Es, veled ellentben nekem (nekunk) nem tetszik ez a kialakult helyzet, de nem fogunk lefordulni, hogy ezt megakadalyozzuk..... varjuk, hogy sokan fellepjenek jatszani.... |
Quote:
Azt ne mondd, ha valaki feljönne, hogy forduljon, és nem "cimbizett le" veletek, akkor Ti simán hagyjátok, hogy a top30%-ban legyen... Azaz előttetek... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy alapvetően tajgetosz-párti vagyok... Vagy, erősebb kutya... lesz a falkavezért párti, ha így jobban tetszik. Ha meglátok egy gnómot, aki varisnak állt mondjuk a B-ben, igen, minden lelkiismeret-furdalás nélkül leölök 15-20k variját - vagy amennyit bírok 1 készültséggel...! És igen, ha valakit meglátok 4. szinttől felfele, hogy kitámadott fullra, akkor ha ork tábornokkal vagyok, akkor nekimegyek 8x földre, vagy pusztításra! Ha valaki nem teszi fel a könyvtárkulcsát, akkor igen, lelopom tekercsre! Viszont poénból nem rengetek senkinél, nem ölök varit/tolit senkinél. Nem vagyok az a "200 hekinél várom a zsenge kis lükéket, és bepusztítok náluk 5x, hogy tudják mi a hódító"-típus! Miért kellene a gyengéket támogatni?! Ha valaki valamit nem tud - vagy ezek után megkérdez, hogy miért tettem - elmondom neki. És ebből nekem még soha nem volt problémám. (Nemhiszem, ha valaki kicsit is tud játszani, és mondjuk valami elmebeteg ötlet miatt gnóm varázslóval játszana és leölném neki a varázslóit tanításképpen, akkor menne sírni Hozzád, hogy ez unfair csávó, mert leölte a varimat.) Lehet, hogy én gondolkozok furcsán... Kicsit off/ Angol A: Nézd, nem volt csatánk az angol A-ban kb fél éve (sem klán szintű, sem egyéni). Nem megyünk jksz-el felfele Remyékkel, ott vagyunk 6k hekin, már közel fél éve! 2400 hekin lehet lépni ugye... 3200 hekin van az első (egyikünk klánjába sem tartozó) emberke... Nem volt senkinek fél éve arra, hogy akár csak megpróbálja megközelíteni a top-osokat?! Más, a 2 topklánon kívül még 2db!!! klánnak van hírneve, összesen 5. Tehát volt 5 sikeres kláncsata az elmúlt (Start of level: 2006-01-24 18:03:09) majdnem 1 évben?! (nyilván bomlottak szövik, de sokkal több nem volt) Akkor most miről is beszélünk?! Miért kellene másnak lenni a best playerek között?! Nem tartom magam jó játékosnak, vannak nálam jóval jobbak is.... Jöjjenek és bizonyítsák be! Én lennék a legboldogabb! *** módosítottam a tajgetosz szót, köszönöm a helyesbítést Croissant *** |
Quote:
Tudom, tudom, nemcsak hogy antiszociális vagyok, de még műveletlen is :) |
Quote:
Off A műveltséghez nem tartozik feltétlenül a Motel c. film ismerete, de a Tajg_e_tosz szó leírása már igen :) :) :) On |
Quote:
Adjon már nekem valaki egy orit ott ;) Elöbb utóbb lenne problémátok :D |
Quote:
Gyere Monró... hozz mág 9 embert, és hajrá! :) |
Quote:
Gondolod hogy elsőre titeket szeretnélek levadászni? Mindennek megvan a maga sorrendje. De mivel nem szeretek unatkozni így az angol 1A-ba csak akkor lesz orim ha nem kell végigvinnem az 5-4-3-2. szinteken :( Szóval ha valakit érdekel tudok ajánlani helyette egy alacsony sorszámú orit az angol 5.-en. Természetesen csak kölcsön nem örökbe, mert azt nem szabad asszem. |
Kölcsönbe lehet?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2006-12-10 04:00:56 iiviiobohoohohohoohoogoojoojojjoojojo (#2576) támadást indított Corleone család (#2733) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1116 hektár földet.
Gratula! Azt hiszem, az én lovasaim is szerephez jutottak a győzelemben, mert az indulás előtt vásárolták meg őket. :) |
Quote:
|
grat Synkeleknek :)
|
Quote:
Nagyon büszke vagyok rá, mert a klánban mind újonc A-sok vagyunk, nem szervezett még egyikünk se klánütést. Tele volt a dolog hibával, de legközelebb jobban fog menni. Pl nem felülről támadunk:) |
2006-12-13 03:00:56 let's go(3in1) (#2727) támadást indított Chi Mei (#2508) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1940 hektár földet.
Gratula Nekik! |
2006-12-12 23:00:57 undertaker (#2714) támadást indított kakastökepörkölt (#2771) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1303 hektár földet.
Nekik is grat:) |
grat mindkettojuknek :)
azertezek szep foglalasok! :) |
Szépek bizony:)
És még mondja valaki, hogy punnyad az A:) |
Quote:
|
Quote:
punnyad az A!:D |
Quote:
|
Herbicid against mimosae (#2792) támadást indított Napalmdance (#2705) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 376 hektár földet.
2006-12-11 16:00:59 Herbicid against mimosae (#2792) támadást indított Tamba (#2763) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 501 hektár földet. 2006-12-12 02:00:51 Herbicid against mimosae (#2792) támadást indított Bug Gun (#2563) ellen, de a csatát elvesztette. 2006-12-12 10:00:56 Herbicid against mimosae (#2792) támadást indított Bug Gun (#2563) ellen, de a csatát elvesztette. 006-12-12 15:00:57 Herbicid against mimosae (#2792) támadást indított The House of Lords (#2696) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 340 hektár földe 2006-12-12 19:00:59 Herbicid against mimosae (#2792) támadást indított Surdilovic forró szele (#2572) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 375 hektár földet. 2006-12-12 23:00:57 Herbicid against mimosae (#2792) támadást indított Kán-Kán-Klán - a Lázadók Főhadiszállása (#1577) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 558 hektár földet |
Goldy annyit sírt, hogy nem szereti az A-t, mert nem tud ott játszani, meg mittomén, hogy egész begorombult szerintem:)
Nekik is Grat:D |
Mi nem csinaltunk semmit de nekünk is grat :D
|
Quote:
|
Quote:
Itt hisztizett, aztán megy előre, mintha muszáj lenne neki :) Ha így folytatják, akkor 1-2 hét, és a top30%-on belül lesz... Akkor meg nem értem a felháborodást... :) |
Quote:
Szerintem lehet, hogy biztos muszáj:D:D |
Quote:
Kisbér: nem hisztiztem kezdjük ott, neked vhogy mindig muszáj személyeskedni ugye?, elmondtam a véleményem a hálistennek azóta megváltoztatott szabályról. Arról a szabályról a véleményem azóta sem változott... |
Quote:
Tény, hogy Te voltál a leginkább az ellen, hogy az A-ban lehetetlen teljesíteni a feltételeket... Ezzel szemben... Nah, mind1... |
All times are GMT +1. The time now is 20:45. |