![]() |
Eltűnt a klánvárosunk!
|
Quote:
|
Ha már erről van szó, akkor benéztem a városodba Ati. Az okés, hogy jobb és baloldalt hagytál egy helyet, de, ha valaki nagyon gonosz, simán építheti úgy a városát, hogy ne lehessen kimenni!
Szerintem legyen olyan szabályozás, hogy falat nem lehet 1-el a kapu fölé építeni... :) |
Tényleg eltünt és a benne lévő két kisebbik karakterem (Phoenix2 és Phoenix3) a tengerben vannak...valahol. Ati, ha tudnál rajtuk segíteni, annak örülnék :)
|
Quote:
|
Quote:
De akkor is lehet úgy építeni, hogy nem tud arrébb menni, így kimenni sem a kari. Ez nem jó :) |
Quote:
|
Quote:
Sajnos lebontani nem tudom :) |
Quote:
Holnap úgyis karakternullázás, úgyhogy már nem vackolok vele. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Csak addig el ne felejtsem, hogy mik voltak :D:D És akkor egy kérdés: lesz változtatás a tp rendszeren, vagy egyenlőre marad?? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Funkcióját normálisan ellátja...Ránézésre se olyan rossz. Az összkép valahogy mégsem olyan mint elvárjuk, de ettől még szerintem elég jó így is :) Persze, nem szeretnélek lebeszélni arról, hogy még jobbá varázsoljátok ;) |
A legtöbb emberszabású mob mostantól ad(hat) valamilyen tárgyat. Fel lehet szépen öltöztetni a karaktereket, illetve érdemes még nullázás előtt megnézni, hogy mi mit ad.
Vannak nagyon ritka tárgyak is, amit bármelyik mob adhat, de csak olyan, amitől egyébként is kapnál valamit. Nem fogsz tehát halálfej-totemet kapni egy egértől. |
Quote:
:D |
Azonosítottam a kopott csizmámat és észrevettem, hogy a szöveg kilóg a szövegdobozból.
|
Ati, mikorra tervezed pontosan a karinullázást?? Most éjfél / holnap délelőtt / délután, vagy valami közei időpont?? Esetleg amikor jól esik?? :)
|
Quote:
Mivel hajlamos vagy 1 perces késésért már reklamálni ;), ezért majd valamikor, egyszercsak. :) |
Többen mondták, hogy nem tudják felvenni az elfkardot. Próbálgattam hogy miért van az, hogy én felbírom venni, mások meg nem. Levettem, majd újra viselni akartam, de nem engedte.
|
Quote:
|
További észrevétel, hogy mikor azzal harcoltam (25ös szintű a karim, nem 30)
akkor azt írta ki a csataeseményeknél, hogy megütöttem az ellent, holott az elfkard is vágóeszköz, vagy nem? |
Quote:
|
Quote:
|
Apró javaslat:
Klánoldalon belül, a klántársaknak jelezze ki az aktív/inaktív státuszát, így belépéskor azonnal tudom, hogy mely klántársam van bejelentkezve. (Pl aki be van, annak a neve legyen zöld, aki nincs, annak piros. Vagy egy pici zöld/piros pötty legyen a neve előtt/mögött.) Nem fontos, csak eszembe jutott, ha bonyolult a megvalósítása, vagy sok erőforrást igényel, akkor meg vedd úgy, hogy nem szóltam. :) |
Quote:
|
Hö? :eek:
Nem tudom kinek az adatait sérti, ha látom, hogy a haverom be van lépve, tehát nem kell a klánchatben kérdezősködnöm, hogy ki is van itt... De nem vita tárgya. Ehhez te jobban értesz. |
Quote:
|
Quote:
|
Én értem mire gondol Ati, azért mondtam, hogy felfogtam a döntését. Nem lesz ilyen. Pont. :)
|
Quote:
|
Ati, a kétkezi harc, a tőrvívás, a kadrforgatás és az extra erő igényel valamilyen szintet, vagy akármilyen hamar megtanulható?? :)
|
én már megtanultam őket, és kisebb vagyok nálad. szóval megtanulhatod. :)
|
Quote:
|
Quote:
De köszi azért ;) Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:08. |