![]() |
Quote:
Amit csinálnék a helyedben: 1 aranyat sem váltanék be. 5-5 aranyakat fogsz majd kapni, azokat tartsd meg mindenképpen. Amint meg lenne a 10aranyam, indítanék 1 céget. Nyersanyagost. Ekkor van egy állásod, és egy céged, ahol tudsz dolgozni. A munkaadód adja a fizetést, a céggel meg eladod a termelt nyersanyagot. (Búza az ajánlott, mert azt veszik.) Még ekkor sem váltanék aranyat. Ha összegyűlt 10 újabb, akkor jöhet a következő cég, és így tovább. Szerintem jelenleg a nyersanyagcégekkel jól lehet termelni. Ja, és ha ki tudtál lépni a melóhelyedről, keress meg, egy nyersanyagcégemben adok neked állást, piaci bér felett. - ne költs feleslegesen fegyverre,inkább kaját vegyél, hogy minél többet tudj majd harcolni, mert a sebzésed még kicsi. Minél többet harcolsz, annál hamarabb lépsz majd szintet, és annál hamarabb kapsz aranyat a szintlépésért. |
Quote:
|
Köszönöm szépen a tanácsokat :) Azt észrevettem, hogy behozhatatlanul le vagyok maradva, de nem számít :) Utolsókból lesznek az elsők :D
|
Quote:
|
Világtérkép helyett ezt látom:
http://img156.imageshack.us/img156/4213/erepm.jpg Én csinálok valamit rosszul? |
Mozillánál nálam is ez van, de explorerből rendesen látom.
|
Jelentem nincs munkám, hova jelentkezzek Vityu?:)
|
Quote:
|
Quote:
|
ide jöhetsz, amíg Vityu nem rak ki állásajánlatot.
pikk-pakk kirúglak, ha tudsz menni Vityuhoz. ebben a cégben úgyis hódítosok dolgoznak.. :D |
ja és természetesen nem 5 hufért dolgoznál nálam, hanem normál piaci áron. csak olyan ajánlatott nem teszek ki. :)
|
szívösön mennék oda, csak hogyan tudok jelentkezni? vagy mit tegyek?
|
Quote:
|
Congratulations, you are now working for this company. :) Mostmár akkor kezdhetek dolgozni?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
még 40at kell ütnöd és kapod a következőt. feltehetően szintet is lépsz vele. :)
|
Elnézést Beni, de hétvégén elég keveset voltam a gép előtt! :) Maradhatsz Csabinál, jó kezekben leszel. :)
|
Semmi gond, Vityu, így is sokat segítettél :)
Következő kérdésem: Hívtak MATASZ-ba, elég jónak tűnik, kivéve hogy olykor olykor külföldre kell menni harcolni. Szerintetek? |
Quote:
(A másik, hogy max akkor kell már utazni, amikor egy másik országban van egy felkelés, amiben csak az abban az országban lévők harcolhatnak. Régen csak akkor lehetett a szövetséges országában támadó akcióban harcolni, amikor az ellenfél eredeti területet támadott, és ezzel aktiválta az ország mpp-it. Tehát az utazásos harcmodor gyakorlatilag a béka segge alá lett leredukálva, pedig sokáig az a szövetség volt az erős kutya, amelyik nagyobb azonnal bevethető és mozgósítható sereg felett rendelkezett.) |
Quote:
|
Quote:
|
látom jelentkeztél a kedvezményes tank és kaja programmra, de goldot nem küldtél. :D
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként a kedvezményes tankot egyáltalán ne igényelj, max kaját. Fegyverrel, ha venni kell, inkább ne üss, CSAK akkor ha a 300wellness elütése után van pénzed fegyverre. Először mindenképpen meg kell alapozni a saját gazdaságodat. |
Quote:
kaját pedig folyamatos osztásokon érdemes kérni ingyen. :) |
Quote:
Nem beszélve arról, hogy nekik aranyat kell utalni, és az aranyat én nem adnám ki a kezemből. |
Quote:
1db q5 kaja = 2.82 huf (30db = 84,6 huf) összesen 145,78 huf, amit kap. 1 GOLD = 144.2 huf tiszta haszon.. :D:D |
|
Van egy küldetés, amiben az egyik feladat az, hogy legyen 8 jegyem a raktárban. Kérdezem én, kölcsönbe nincs valakinek 7 jegye? Visszaadom rögtön mind a 7-et, csak nincs pénzem venni 7 jegyet :(
|
Quote:
Dobtam már pár dolgot még, ha már úgy is ott jártam, kis q1-es fegyver, kis q1-es kaja :) |
Quote:
jah... ugyanebben a postban: 1 óra és eltörüljük romániát!!!!!!!!!!! :D |
Quote:
|
Köszönöm szamóka, Vityu és Csabi!
Csabi a jegyeket Neked küldjem vissza? |
Quote:
|
|
Üdvözlet! CTD ben indulok kongának,szoval örülnék ismét pár szavazatnak részetekröl,ha kell valami irjatok rám ide http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1304405
jegy,kaja,utazáshoz pénz,stb :D. Elöre is köszi a segitséget! |
All times are GMT +1. The time now is 23:06. |