![]() |
Ati, ne kukacoskodj már, van 4 pontszerző, össz. 6 jelentkező...
fogadd el azt se bánom, ha nem számít bele a versenybe, de ha vettem egy számologépet, hát játszunk :D |
Quote:
|
Quote:
A gépen is van amúgy kár volt venni , bár ha a géped elromlik most már úgy is tudsz párbajozni magadban. Ha viszont jó akkor 2számológéppel már izgalmas küzdelmet folytathatsz. |
Quote:
nem szoktam számolgatni :) |
Eldőlhetne pár órán belül, lesz-e párbaj, mert ha nem, akkor megyek kicsit elferdülök éjjel...
Vagyis mindenképp, de akkor nem kelek felelsegesen 9.50-kor... |
Quote:
|
Akkor már csak egyvalaki! Valaki jöjjön még! Látom, hogy valaki jönni akar! :)
|
Quote:
Őszintén én nem akarok menni, de ha nem lesz más, akkor csak azért, hogy Nektek jó legyen... Max nem lépek be :) Esetleg Poll ha megelőlegezel nekem pár Vipkört akkor most jelentkezek :rolleyes: :D:D:D |
na, én mentem, majd vki küldjön egy sms-t, lesz-e párbaj
|
A reggeli elfogadást továbbra se tudom garantálni, úgyhogy aki jönni akar, az mostanság jelentkezzen! :)
|
Quote:
max lemaradok.. |
Quote:
|
Sehol senki új jelentklező? Hát ezért keltem fel direkt 10 előtt? :p
|
Quote:
|
na lassan kezdődik :)
|
Quote:
|
Quote:
|
És elindult! Mindenkinek sok sikert! :)
|
Quote:
|
Quote:
Kellemes játékot Mindenkinek! :) |
Quote:
|
Na Pool hozza a formáját párbaj fórumon is:(
Nem tudom miért kell így beszélnie... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mit kell rögtön mindenhez engem emlegetni foglalkozzon mindenki a játékkal ennyi |
A = jobb híján bal (#498005)
B = Habsburgia (#380692) C = Pool (#160521) D = Horland (#1) E = Kard-szárnyú lepke (#442288) F = Numer@ (#252331) G = McManus (#531489) H = Raining Blood (#562319) I = Thc (#587760) J = NAZGÚLOK (#408609) |
|
Akinek nem jött be a beírásom, bocsi, de felment a pumpa
|
Nem értem a tanár úr hogyan tudott lelopni.. beéheztem,tehát a kv már lement,utána lopott embert.. úgy tudtam az uccsó kv utáni akciók már nem számítanak bele.. ezért is mertem befokozni mindent 59:58-kor...
|
Gratula mindenkinek!
Összesítés pár percen belül. |
Quote:
fokozni óra:00:58kor érdemes |
Quote:
És mégegyszer gratulálok a legjobb fejnek (mondtam,hogy Ő az;)) |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Összesítés mellékelve. Az előző párbaj utáni eredmény változott, de még mindig nincs veszve semmi. Még akár egy frissen becsatlakozó ország is lehet első! :) (Még 30 pont szerezhető, a mostani első helyezettnek csak 18 pontja van.)
|
Quote:
Harmadik lettem,jupiiiii:) |
A 4. forduló 3. párbaja szerda délelőttre kiírva. A hétköznap esti párbaj második nekifutásra megvolt, ez egy próba a hétköznap délelőtti időpontra.
Jelentkezési határidő: kedd este. Jelentkezések elfogadása csak minimum 5 olyan ország jelentkezése esetén, akik már pontszerzőek a párbajsorozaton. Ha nincs meg az 5 ország, akkor ez a párbaj más időpontban kerül megrendezésre. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:08. |