![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Kerek ezer, köszönöm! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Elértem a 2 TB feltöltést :D
Soha nem hittem volna, hogy sikerül azok után, hogy másik két torrent oldalról vágtak ki a rossz arányaim miatt, amit az önhibámon kívüli passzív állapotom okozott. :) |
Quote:
|
Quote:
Én is meglepődtem, de jóleseő érzéssel töltött el, mikor tudatosult :D |
Quote:
Nem lehet azt mondani, hogy apró vagy. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Köszönöm hogy végre 3 hét után megkaptam a Jogosítványt az Okmányirodától :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2009-12-03 00:01:31 Fekete sárkány (#3826) feloszlott.
Köszönöm az A-nak, hogy megajándékozott ~3700 hektárral. :) Sajnos csak 4 sikeres klánütés volt, 5 sikertelen, pedig nem úgy néztünk ki, hogy ennyinek kellett lenni. :( De nincs ok a panaszra, a vége csak jó lett! :) |
És igen! Tegnap megvolt az első olyna nap, amikor senki nem küldött SMS-t a régi számra... :D Ehhez közel 2 hétnek kellett eltelnie. :D
|
Quote:
Ilyenkor egyébként jófejek vagytok és jóváírjátok neki a VIP kört vagy tanulásra ösztönzitek a népet? |
Quote:
|
Figyelmeztetést kaptam, figyelmeztetést kaptam:):):):)
Köszönöm Ati! Végre lemostad rólam a " végtelenül unalmas, stréber, állandó megfelelési kényszerrel küszködő" jelzést.:D Köszönöm! Köszönöm! |
Jelentkezzen, aki már nem így gondol Pepusra :D
|
A legjobb, hogy poénra is lehet venni a figyit:rolleyes::)
Biztos poénból szokta Ati osztogatni. |
Quote:
A mai napról ugyanez nem mondható el, ma már akad, aki a fórumra kiírás ellenére, aki a körüzenet ellenére, aki a címlapi hír ellenére, aki a fontos bejelentések közé írtak ellenére, aki a súgóban szereplő új szám ellenére, aki egy személyre szóló üzenet ellenére, sőt, mégegy személyre szóló üzenet ellenére, továbbra is a régi számra küldi az sms-t. Valószínűleg fel fog háborodni, ha az emeltdíjat ki kell fizetnie, de VIP tagságot már nem kap érte. Pedighát ez csakis a saját figyelmetlensége. |
Nem véletlen vagyunk ott nemzetközi szinten értő olvasás és probléma megoldásból ahol vagyunk...
De hát manapság ne csodálkozzunk semmin az emberek nem és nem olvasnak még a munkájukhoz szükséges dolgokat se. |
Itt is megragadnám az alkalmat és gratulálnék a 18. kék hatosnak! :)
Principia (6) (#202322) |
Quote:
|
Grat Bence:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1,1k, köszönöm! :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Hogy tapasztalat jött-e vele, nem biztos, annyi talán hogy csóró orival MF-ként sajnos nekem nem olyan magától értetődő a térülj-fordulj. Végül Csempééknél leltem menedékre az utolsó időben amit ezúton köszönök. :) |
szeretném megköszönni mindenkinek, aki az utóbbi pár napban támogatott és velem volt, vagy egyszerűen csak volt egy-két kedves szava hozzám.
Nem sorolnék fel mindenkit, mert voltatok egy páran. Orsi, Remy, SiQ, Ts, Bence, Von, Dragi, Andy, Ancsa, Jack, Ati, Zordi, Tibi, Totya, Törpe, Vityu és még sokan mások. Bocsi, ha valakit nem írtam ide. Nem igazán vagyok még képes tisztán gondolkodni. Orsinak, Remynek és SiQ-nak külön köszönöm a gyászlapot, amit küldtek nekem. Nem csak én érzékenyültem el tőle, de anyum és nővéreim is. köszönöm barátaim, sosem fogom ezt elfelejteni |
Jeee :D
|
köszönöm szépen, hogy megszerezhettem így karácsonyra, apum kedvenc számát a 32-öt.
McManus (#323232) köszönöm |
All times are GMT +1. The time now is 15:12. |