Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

Bogár 06-27-2009 20:58

Én a tavaly a Dark Knight-ra fél évet vártam. Megérte.
És most várok a Star Trek-re és a Transformers 2-re. :)

A filmek élményét nem fogom elrontani a türelmetlenség miatt. Egyébként cam-es felvételeket azóta nem nézek, mióta valaki ajánlotta, hogy annak és annak tuti a minősége. :D

Phoenix 06-28-2009 07:54

Cam-es verziót sosem nézek, kb pont amiatt mint Bogár, de ha mégsem tudnám kivárni, akkor irány a mozi. :)
Legutóbbi filmek épp a Star Trek és a Transformers 2 volt. :)

Valezius 06-28-2009 12:25

Nálam csak kétféle film van:
Amit meg akarok nézni mindenképp, ezekért hajlandó vagyok moziba menni, kb évi 2ilyen film van.
És a többi, ezeket akár meg is várhatom, hogy leadják a TVben.

Na jó van egy harmadik verzió is, amiről azt mondják jó lett volna moziban látni, ilyen volt a Hullám vagy az Őslakó.

Remedy 06-28-2009 12:27

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 217249)
Nálam csak kétféle film van:
Amit meg akarok nézni mindenképp, ezekért hajlandó vagyok moziba menni, kb évi 2ilyen film van.
És a többi, ezeket akár meg is várhatom, hogy leadják a TVben.

Na jó van egy harmadik verzió is, amiről azt mondják jó lett volna moziban látni, ilyen volt a Hullám vagy az Őslakó.

Na de ki az az Évi? :)

BeeLord 08-10-2009 20:43

Na úgy látom, Remedy megölte a bulit.:)

Nyár lévén van időm filmeket nézegetni:

A titkos ablak

Port.hu: 8,3/10

Sajnos sikerült már a film leírása alapján kitalálnom a poént, de ettől eltekintve nagyon jó élményt nyújtott. Ajánlom megtekintésre! Johnny Depp és John Turturro mellé hagy említsem meg Stephen King nevét - talán így teljes a kedvcsináló.;)

Port.hu: 7,2/10

Kiszámítható a történet, a poénok is elhanyagolhatóak, de egyszer adhatunk neki másfél órát. Ha épp nincs jobb dolgod, nézd meg...

Port.hu: 8,8/10

Ha megteheted, töltsd le és nézd meg. Ha szereted a fekete humort, akkor mindenképp be fog jönni. Ez esetben ugyancsak ajánlanám a következő filmet:

Port.hu: 7,7/10

Nem is tudom, mit mondjak. Van az úgy, hogy ahelyett, hogy megoldanál végleg egy problémát belekerülsz egy spirálba és egyre csak lejjebb csúszol. "Uraim, akárhogyis nézzük, ez egy ronda ügy!"

Lélegzet

Port.hu: 9,2/10

Az egyik kedvenc filmemmé vált. A történet felépítése kissé hasonlít a "11:14"-nél tapasztaltakhoz, de annál sokkal komolyabb a hangulata. Ha épp nem pörögsz, mint a gép, nyugodt vagy és megnéznél egy olyan filmet, ami jó eséllyel komolyan hatni fog a lelki világodra, akkor tölsd le és tekintsd meg ezt!

Illetve valaki elmondaná nekem akár pm-ben, akár itt spoilerként, hogy mi lett az Alkonyat vége? Haverjaimmal néztük, de annyira gyenge film volt, hogy 40 perc után kikapcsoltuk.

Dragi 08-10-2009 21:24

Legutóbbi mozilátogatásom Aréna Pláza 3D-s Jégkorszakra igazából a 3D-s cucc nem nagy durranás :) de a film az nagyon jó volt kellemesen csalódtam benne nem voltam bizakodó hogy újat tudnak mutatni a filmkészítők de igencsak jóra sikeredett a film :) bár lehet a sör tette olyan jóvá amit a teremben fogyasztottam el :D

Tsobi 08-11-2009 10:37

1 sör nem sör :rolleyes:

J.Ati 08-13-2009 23:29

Pár film, amit mostanában néztem:

Ezek aránylag új filmek, és szerintem nagyon jók voltak.

-Elrabolva

-A halálraítélt

Meg néztem pár régebbit is:
-On-lány

Ez a két film+elég hasonló, érdemes megnézni mindkettőt:)

-Szökevény

-Életre halálra

Pepa 08-14-2009 00:19

G.I Joe

Ennél amerikaibb filmet keresve se talál az ember. Igen, a műanyag katonákról szól.

Világok harca 2

Csak a műfaj kedvelőinek.

Tsobi 08-14-2009 05:02

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 221599)
Világok harca 2

Nem hittem,hogy az első borzalmait felül lehet múlni - de lehet :eek:
Az első részben legalább Spielberg megcsinálta az effekteket,de itt.. tényleg szomorú,hogy ilyesmit emberek kiadnak a kezükből.:(

Bogár 08-14-2009 08:28

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 221599)
Világok harca 2

User Rating: 2.5/10 (imdb)
Ez elég sokat elmond. :eek:

J.Ati 08-14-2009 09:37

Quote:

Originally Posted by Bogár (Post 221612)

User Rating: 2.5/10 (imdb)
Ez elég sokat elmond. :eek:

pl. azt,hogy Peti kedveli a gyenge a filmeket?:D

Pepa 08-19-2009 23:13

Őrzők

Ezt filmet egy szóval tudom jellemezni: érdekes. Egy utópisztikus világálom, egy oktrojált cél és egy amerikai álom megvalósulása.

J.Ati 08-19-2009 23:55

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 221886)
Őrzők

Ezt filmet egy szóval tudom jellemezni: érdekes. Egy utópisztikus világálom, egy oktrojált cél és egy amerikai álom megvalósulása.

Őrzők?
Az Őrzők amire te gondolsz:)
Én is megpróbálom megnézni, de majd csak holnap.

Itt egy link, ha esetleg mást is érdekel : Watchmen - Az Őrzők

csabi 08-20-2009 12:21

tegnap volt szerencsém megnézni a Becstelen Brigantyk című Quentin Tarantino filmet.. :)

igazából csak annyit mondanék róla, h nekem tetszett.. :D

Rheia 08-21-2009 01:25

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 221914)
tegnap volt szerencsém megnézni a Becstelen Brigantyk című Quentin Tarantino filmet.. :)

igazából csak annyit mondanék róla, h nekem tetszett.. :D

Én a Halálbiztos (Death proof) címűt néztem meg, és jó volt.. :)
A Tarantino filmek nekem mindig bejöttek, majd ezt is megkeresem, kösz a tippet :)

Pepa 08-22-2009 20:50

Ma megnéztem a G-force című filmet. Nekem tetszett. Kissé gyerekes, de jó.

BeeLord 08-22-2009 22:32

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 221598)
Pár film, amit mostanában néztem:

Ezek aránylag új filmek, és szerintem nagyon jók voltak.

-Elrabolva

Volt pár oldallal hátrébb egy olyan vita, hogy vajon a szinkronhang felveheti-e a versenyt az eredetivel... Nos a "Taken"-t láttam tavasszal eredeti nyelven magyar felirattal moziban, illetve pár napja itthon, immáron magyar szinkronnal. Előbbi összehasonlíthatatlanul jobb volt szerintem. Utána még hetekig idézgettük Liam Neesont - "-If you don't leave my daughter, I will search you, I will find you, and... I will kill you! -Good luck!" ;)

Vent 08-23-2009 01:34

Szíven szúrt ország

BeeLord 09-04-2009 16:01

Adj rá kakaót! (Pump up the volume!)
amerikai-kanadai vígjáték, 105 perc, 1990

imdb rating: 6,9/10 - 11.164 votes
port.hu rating: 8,9/10 - 19 votes

szereplő(k):
Christian Slater (Mark Hunter)
Samantha Mathis (Nora Diniro)
Mimi Kennedy (Marla Hunter)
Scott Paulin (Brian Hunter)
Steve Archer (Harry Video)

Mark jó eszű tinédzser fiú, aki nemrégiben költözött a keleti partról Arizonába. Szülei megajándékozzák egy rövidhullámú rádióval, hogy tarthassa a kapcsolatot barátaival, Mark azonban nagyobb vállalkozásba fog a készülékkel: kalóz dj-ként a környékbeli srácok hősévé válik. Amikor egyik hallgatója öngyilkosságot követ el, és kitör az iskolában a vagány dj keltette káosz, a hatóságok úgy döntenek, véget vetnek a tevékenységének.

Trailer:

Szóval tegnap hajnalban néztem meg a filmet. A saját értékelésem egy tízes skálán 8-as. Leginkább a fiatal korosztálynak ajánlott, de én azt mondom, talán idősebbek se veszítenek vele semmit, ha megtekintik.

J.Ati 09-10-2009 01:11

Aki szereti a pörgős akciófilmeket, az nézze meg ezt a filmet :12 menet , meg ezt Halálos iram

Remedy 09-10-2009 14:32

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 223075)
Aki szereti a pörgős akciófilmeket, az nézze meg ezt a filmet :12 menet , meg ezt Halálos iram

Koszi, epp vmi akciofilmet akartam nezni...

Szedem is mindkettot... :)

Zsáni 09-10-2009 18:06

a Halálos iramot én is nemrég láttam, nem volt rossz, hézagkitöltésnek mondanám :))
a másikat én is meglesem még :)

ja, és ha már mozik, akkor felhívom figyelmét mindenkinek a Mozi Ünnepre, még nem olvastam, ami nem jelenti, hogy nem írta senki :)
nos, szeptember 17-20, és egész jó kis program, sok jó film van benne :)
Rá lehet keresni, hogy melyik moziban mit adnak, és egész akciósan :)

J.Ati 09-10-2009 18:21

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 223098)
ja, és ha már mozik, akkor felhívom figyelmét mindenkinek a Mozi Ünnepre, még nem olvastam, ami nem jelenti, hogy nem írta senki :)
nos, szeptember 17-20, és egész jó kis program, sok jó film van benne :)
Rá lehet keresni, hogy melyik moziban mit adnak, és egész akciósan :)

Jó, hogy szólsz:)
Tegnap mondták nekem, hogy lesz megint moziünnep.
Meg is lesem milyen filmek lesznek.

J.Ati 09-10-2009 18:27

Akit érdekel : http://www.moziunnep.hu/08/index.php
Quote:

A Moziünnep alatt olyan nagy nyári filmeket pótolhatsz majd be, mint a Jégkorszak 3. - A dínók hajnala, a Harry Potter és a Félvér Herceg, a Görögbe fogadva, a G-Force – Rágcsávók, a Két szeretők című romantikus dráma, mely Joaquin Phoenix utolsó mozifilmes szereplése, vagy Tarantino új filmje, a Becstelen brigantyk, Brad Pittel a főszerepben.

Talán ez a Becstelen brigantyk jó lehet nekem, de még elolvasom mit írnak róla:)
Potter rajongóknak meg most ott van ócsón a potter:D

csabi 09-10-2009 18:36

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 223100)
Akit érdekel : http://www.moziunnep.hu/08/index.php

Talán ez a Becstelen brigantyk jó lehet nekem, de még elolvasom mit írnak róla:)
Potter rajongóknak meg most ott van ócsón a potter:D

nekem naon tetszett a becstelen brigantyk, de feliratossan érdemes szerintem megnézni, mert több nyelven beszélnek benne és ha minden szinkronizálva van, akkor kicsit keszekusza.. :)

Pót-ter? :D:D

Zsáni 09-10-2009 19:28

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 223099)
Jó, hogy szólsz:)
Tegnap mondták nekem, hogy lesz megint moziünnep.
Meg is lesem milyen filmek lesznek.

Ugye-ugye? :D
mint a tyúkanyó :D

a becstelen brigantyk nálam is gyerebe, úgyis szülinapot ünnepelünk Győrben (tök jó ott a mozi) :D

Tsobi 09-10-2009 20:23

Becstelen Brigantyk

Először láttam eredeti nyelven Brad Pitt-et játszani,de ebben a filmben olyat nyújtott,hogy az minimum Oscar :)

Remedy 09-10-2009 20:30

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 223106)
Becstelen Brigantyk

Először láttam eredeti nyelven Brad Pitt-et játszani,de ebben a filmben olyat nyújtott,hogy az minimum Oscar :)

Akko nezzed meg a harcosok klubjaban is Edward Nortonnal, szigoruan felirattal!

Ha nincs meg kiirom Neked dvdre, ezen ne muljon.... :D

(kedvenc filmem...)

Ati 09-10-2009 21:19

Transsiberian (2008)

Egy jó hangulatos téli tájon játszódó krimit is ki lehetett volna hozni belőle, ahogy Agatha Christie-nek ez sikerült. Ebben a filmben nem annyira. :)

Sokkal többet vártam tőle, mint ez az "amerikaiak vagyunk, utáljuk az oroszokat, a maxikóiak meg mind drogcsempészek" mentalitás, ami lejött.

Tsobi 09-10-2009 21:19

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 223110)
Akko nezzed meg a harcosok klubjaban is Edward Nortonnal, szigoruan felirattal!

Ha nincs meg kiirom Neked dvdre, ezen ne muljon.... :D

(kedvenc filmem...)

Nyah,akkor felveszem a listára,köszi :)

J.Ati 09-13-2009 23:17

Ezt a film is jó volt :A kód

Quote:

Keith Ripley (Morgan Freeman), a tapasztalt mestertolvaj mindig betartja, amit a Kód, azaz a tolvajok íratlan szabálygyűjteménye előír: végezd el a melót, fedezd a társad, ne bízd el magad és soha ne paktálj le a zsarukkal. Sajnos egykori partnere félvállról vette a fentieket és kitálalt a zsaruknak, ez pedig az életébe került. Az orosz maffia ugyanis nem viccel, és most Keithen a sor, hacsak nem hajtja végre élete legnagyobb dobását, melynek célja: megszerezni a felbecsülhetetlen értékű, utolsó két Fabergé-tojást.

J.Ati 10-01-2009 16:02

Ez is egy jó kis film volt:)

IMDB: Angels & Demons
HUN: Angyalok és démonok

Andrew 10-04-2009 14:57

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 199310)
Sokat agyaltam rajta,hogy megnézzem-e,végül a tartalom és a kritikák többszöri elolvasása után döntöttem úgy,hogy az Alkonyat (twilight) című filmet nézem meg.

Mondanom sem kell,két rossz közül kellett választanom. Nagyon nagyot csalódtam,nem ajánlom senkinek.

Megnéztem én is a twilight-ot... Csak hogy tudjam, hogy mit szidok :p De bár ne tettem volna :D
2 óra az életemből, ki fogja nekem ezt visszaadni? :mad::D

Tsobi 10-04-2009 15:12

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 224544)
Megnéztem én is a twilight-ot... Csak hogy tudjam, hogy mit szidok :p De bár ne tettem volna :D
2 óra az életemből, ki fogja nekem ezt visszaadni? :mad::D

Én elolvastam az Alkonyat c. könyvet,majd a New Moon-t,az Eclipse-t és a Breaking Dawn (az Alkonyat sorozat többi kötete) -t és azt kell mondanom,hogy a történet maga érdekes és élvezetes,de a filmet még így is átlagon alulinak tartom.. bár olvasás után megnéztem mégegyszer és egy fokkal jobbnak tűnt. :)

Ati 10-04-2009 18:17

Én láttam az Alkonyatot, és nekem nagyon tetszett. Jó film, jó szereplőgárdával. Most mondanám, hogy csak ajánlani tudom, de már nem adják mozikban. DVD-n azért még gondolom beszerezhető.

Démonka 10-04-2009 18:30

szerintem nemvolt rossz az Alkonyat a maga kategoriájában.Amit énis ajánlani tudok az A kód.

Ati 10-04-2009 18:38

Ami még friss, az a District 9, akit érdekel ez a műfaj, ezt is tudom ajánlani. A bemutatók alapján más történetre számítottam, de talán nem is baj. Bár amire számítottam, az is izgalmas sztorivonal lett volna. :D

Számítógépen letölteni és úgy megnézni nem ajánlom, csak moziban, de minimum szomszédmentes DD5.1 házimozirendszeren, maxra tekert hanggal, különben semmit nem ér. :)

csabi 10-04-2009 18:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 224562)
Ami még friss, az a District 9, akit érdekel ez a műfaj, ezt is tudom ajánlani. A bemutatók alapján más történetre számítottam, de talán nem is baj. Bár amire számítottam, az is izgalmas sztorivonal lett volna. :D

Számítógépen letölteni és úgy megnézni nem ajánlom, csak moziban, de minimum szomszédmentes DD5.1 házimozirendszeren, maxra tekert hanggal, különben semmit nem ér. :)

én gépre szedtem le dvd minőségben és tetszett úgy is.. :)

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 224546)
Én elolvastam az Alkonyat c. könyvet,majd a New Moon-t,az Eclipse-t és a Breaking Dawn (az Alkonyat sorozat többi kötete) -t és azt kell mondanom,hogy a történet maga érdekes és élvezetes,de a filmet még így is átlagon alulinak tartom.. bár olvasás után megnéztem mégegyszer és egy fokkal jobbnak tűnt. :)

filmben is jön a 2. rész novemberben, ha jól tudom, már csak egy hónap, gondolom alig várod.. :D

Ati 10-04-2009 18:58

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 224565)
én gépre szedtem le dvd minőségben és tetszett úgy is.. :)

Akkor most képzeld el ezt úgy, hogy beleremeg az egész terem, amikor lőnek egyet az idegenek fegyverével. ;)

All times are GMT +1. The time now is 12:48.