![]() |
Quote:
|
Továbbra is a módját sérelmezem, úgy fair, ha valaki elf, akkor előre tudja hogy milyen fajt válasz, nem pedig a választása után megváltozik a szabály...ő meg marad a kiherélt orival...aki nem tud szintet lépni, felépített egy orit, nem akar újrázni, mert a szövitől, klántól messze kerül, zérózás eleve kizárt, az akkor most mit tehet?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
én meg angol Horlandra:D |
jaj most vmi ujjat tapasztaltam(nem olvastam vissza az előző 51 oldalt bocs)
elf ártózna. szólok neki. reakció: honnan veszed h én voltam hát olyan hátrányai lettek a fajomnak h igy nem lehet ártózni...:D |
Egy egyszerű kis matematika:
8 fajta faj=> 12,5% játékos jut átlagosan egy fajra. Mint nem olyan régen megtudtuk nagyjából 10% körüli az elffel játszók száma(ahhoz képest,h übertápnak tartjak kissé meglepő), ami ÁTLAG ALATTI!!! Miért kell ezt a számot még csökkenteni, amikor is az egyensúly a legfontosabb?! |
Quote:
:D nem hiszem, hogy tönkre kéne tenni valakinek az országát több anpon keresztül azért, hogy be üsd földre... főleg amióta alíg megy 1-2 sereg alúlról inkább gyúrjál lóra, ha beakarod ütni :cool: |
Quote:
|
Quote:
Akkor már én is beleszólok.Eddig 1napig az mellett voltam,h télleg eléggé bnagyok a maluszok és így télleg gáz lett,de most itt már annyira bizonygatjátok,h szegény ef védtelen lett.A fenét!!!Olyan védelme van főleg A-ban,h 85%barakk kell orknak h átüsse,és akkor is az elf anynit csibál h beveszi s ereget és alábint ,te meg orkkal 5%ház mellett fokozzál katit figyel a bontásra,varit is fel kelelne rakni,ti meg elffel rakjátok a vihart(szárazat azért felesleges:))gyilkoltok gyujtotok meg ami jol esik...nah hagyjuk már... Lentebbi szinten én is voltam elffel 3szintet azzal végig cammogtam és sok rengés gyilok,gyujtás nem csináltam csak egyedül toli fedést h atörpikhez némelyikhez nyersiért beférjek....egydül azt sajnálom h az is nagyon drága lett de a többiért már nem kár.... |
na akkor nem utalva senki hozzászólására..:p
szeretem az elfet és nem óhajtok megválni tőle de,most léptem a szövimmel vari vagyok vagyis már csak voltam,szöviháború közepén elveszik a lehetőségeimet... akkor mi van most??? 200 kör egy csopiban ,nem ujrázhatok más fajjal és nem léphetek hogy váltsak, akkor mindenki szív???:rolleyes: ja bocsi az ellenség nem... |
Quote:
|
Quote:
Teljessen igazad van,de erre azt a választ fogod kapni,hogy "mit képzelsz?Az elfet varniak mered használni?":( ...az elf nem vari...ja és nem is toli...védekezni jó az elf,mert jól védi a klánt..(hóhér mondaná)..,de aki nem klánban van ,hanem szöviben? Persze fedezgessünk és várjunk amíg a sült galambot lelövik nekünk és hamm. |
Quote:
kérdés miért is pont azt kell beütni??? te fedezhetsz is amíg az elf nem nem kötelező 5% házzal szenvedni:rolleyes: |
ezt magyarázom én is, hogy nem menet közben kellene az egészet csinálni....
holnaptól meg majd az óriás nem varázsolhat, a sok óriás meg miért nem hadi, az ő bajuk....:confused: |
Quote:
Úgy gondolom, hogy minden olyan okot elmondtam, ami ehhez a döntéshez vezetett, az ezzel kapcsolatos felvetések mindegyikére válasz is ment. Azt is leírtam, hogy mi várható elf kapcsán, akit érdekel, az szintén visszaolvas, és megkeresi a személyeskedések között. |
Quote:
de kérdem én,napi 10-12 órát foglalkozom a játékkal nem vagyok egy harcos amazon bocsássa meg a világ!!! akkor mi a csuda legyek??? azt azért ne várja el senki hogy termelgetek ennyi időt naponta szeretek nézelődni felmérni sosem gyujtogatok,ölök,csak ha bántják a szövimet de most itt llok és nem tudom megvédeni őket itt nem egy elf megváltozásárol van szó!!! az egész szövi kezdhet ujra egy szintet mert igy más a felállás ez emberek 4-6 heti munkája ja és a vip-ről nem beszélek fizettük a semmiért... vagyis nnekünk a semmiért |
Quote:
És bocsáss meg, de azt sem találom, hol írtál te 80%-os maluszokról mielőtt meghoztad volna a döntést. Maluszokról volt szó általában, semmi konkrétumról, kíváncsi vagyok, ki gondolt ekkora pofonra. |
Quote:
|
A bölcs válasz!
Quote:
Ezt mentse el magának mindenki és itt lezárhatjuk a témát!:cool: A változásokat meg fogadjátok el!! Aki nem tudja elfogadni az meg szépen sírjon itt még több oldalon keresztűl... Lehet Dragonnak lesz igaza és tevét kéne nevelni.. |
Quote:
Angol A ? gondolom meg van a beosztott körönkénti táv, ne hogy beverjen egy másik klán a figyelés stb... non stopp 24 óra nem értem miért választana a szövid egy elfet, hogy azt földelje, amikor vannak könnyebb célpontok is... jah mert az az egyetlen mf a környéteken? általában ez a megfigyelhető... |
Quote:
|
Quote:
valaki írja meg nekem üzenetben a linket, hogy hol van Ati magyarázata arra, hogy miért ERŐSÍTÉS az, amikor az elf megkapja azt a 30% védelmet, ami a Súgó szerint az övé, csak egy bug miatt valamikor 20%-ra csökkent, azaz miért erősítés a hibajavítás? Köszönöm a segítséget, és bocs az offért :o |
Quote:
Szóval én szelektíven olvasok?Köszi szépen!! Kicsit kezd fárasztó lenni a téma,mert változás nem valószínű,hogy lesz.. Ilyen Hóhér félék regelnek 100 hsz.-t aztán elfugadjuk végűl,hogy az elf tök jól véd és bátran tud fedezni..(ami igaz is).. |
Quote:
esetleg gondolkozhatsz is !!! annyit segítek ,onnan indulj ki, hogy " ütés, látatlanba " ;) |
Quote:
ugye tudod hogy most hülyeséget mondtál? Vagy mostmár lehet az a-ban mf-eket is ütni? amúgy meg általában 1esével haladunk, mivel valaki most 2 körre van, nyilván őt fogjuk földelni,mert a következő 10 körös, az utáni meg 18.... amúgy meg nem mint célpont féltem őket, hanem mint szövetséges, vagy mint potenciális saját ori, bár ennek már elég csekély lehetősége lett... |
Quote:
|
Eredeti szerző: Phoenix Üzenet megjelenítése
miért van az, hogy mindenki csendben fejlődő orinak gondolja az elfet, hamár ez egy olyan játék, ahol emberek játszanak és egymás ellen, akkor nem arra gondolok, hogy egymás mellett fedezgetve haladunk a sok kis kék szám felé, hanem azért egy kis akció is kellene. De ha erre rávágjátok hogy legyek másik fajjal, akkor minek van az elf faj ebbe a játékba? (mégegyszer megjegyzem nincs elfem) Ati: Azért van, hogy legyen egy csendben fejlődő ori is. akárki szinte akármivel lehet csöndben fejlődő ori.Egyedül, aminek nem tudok "csöndes orit" elképzelni, az az ork... ennyi az lenne a legjobb, ha mindent visszaálítanál olyanra, amilyen eddig volt, ATI! |
Quote:
3500 kör óta vagyok elf egy csopiban,nagyon kellemesen nyugisan. Én nem bántottam eddig senkit,na jó némi lopás és ennyi.. És akkor most ?? bevernek ,lecsapnak és kezdhetem előlről vagy felmenekülök és ott ugranak rám?? és akkor mi a jó benne?? az 5000 VIP köröm újra fogy... |
Quote:
Bocs ha túldramatizálom, csak ezért teszem, hogy érthetőbb legyek ;) |
Köszi a piroslapot Ati:)
Bár nem tudom miből szűrted le amit írtál,de a stilusodér vennék neked egy sportszeletet,ha megengeded? Nem olvastam végig a témát ezért a nagy vezér osztott nekem szépen! Ami persze szive joga,de a lényegen nem változtat. |
-
így van, ez lesz ezekszerint a csendesen fejlődő ori, de nevezhetjük inkább betonfalnak is, lassan létrejön a hulla meg az elf szimbiózisa is, nem ütöd át, de nem is csinálsz vele semmi, ja max gabonát piacolsz....yeah!
|
Quote:
|
Quote:
aki mostantól tényleg játszani akar, nem tamagocsizni,vagy nem bunker mögül ártózni, le mond az elfről,ha eddíg ezt is tette. |
Quote:
No akkor egész pontosan mi is a probléma? Ezt még mindig nem fejtetted ki. |
igen, és aki eddig esetleg egy kis akcióban is részt vett, az most tök egyedül lesz kénytelen peasant-ot játszani a játékban 2 hónapig, amíg eléri a lehetőséget hogy végre leadhatja az elfet, és cserélhet valami élvezhetőbbre...
amúgy meg ha valaki csak 3-4x tud belépni, akkor legyen Óriás-Túlélő hadis, aztán feddezzen csak ha akar, a többi lehetősége is megmarad, nem hiszem hogy túl sokan bántanák... tapasztalatból tudom, a legelső orim volt ilyen... |
Quote:
van n fajta auto, i fele izlesu, penzu vasarlo. mit kene csinalni, hogy i/n legyen az autok eloszlasa? :rolleyes: le kell vinni a bentley arat a suzukiehoz ? az egyensuly a legfontosabb! :D |
Quote:
látom te se nagyon voltál még A-ba,de elmondom,h ha van 2-3körre üthetö ori akkor csak azt ütöm inkább mint h 1k kati/hekiért fedezzek...az arány tinkább megrtartnom olyan helyre ahol pl 20körön belül nem lesz senki és ott igen fedezni fogok de amég ori van közelbe addig ütök |
Quote:
Ati: remélem attól még nyitott maradtál azok számára, akik ugyan nem tetszenek a maluszok; de nem olyanok mint akik itt személyeskednek meg rengeteget csak offolnak. Szerintem vannak még páran olyanok, akik ész érvekkel egyértelműen meggyőzhetők, mert végülis arra van a fórum ;) Csak 2 kérdésem lenne: -Az elf miért lett legyengítve vari terén? A tolis részét értem, mert lehet hogy télleg voltak olyanok, akik bunkerból feleslegesen ártóztak, mert ha le is bukik, úgysem mennek neki, mert jó a védelme. De ez a varira nem teljesen igaz. Abból a szempontból az óriások is simán ártóznak varikkal feleslegesen, mert azt nem lehet egyből megmondani, hogy ki volt.. -Akik most szöviben elf-el a toli részét végezték, nem lett sokkal rosszabb a helyzetük? (Ha végiggondoljuk, az mf fedezgetősőknek télleg nem, mert azok továbbra is tudnak deffenzíven felfele haladni) Egy szöviben a tolvajnak szerintem nem csak az információszerzés a célja (igaz, Kutyuleee írt egy jó példát, hogy még így is elég, de a legtöbb szövi nem olyan..) A varis részére télleg nem találtam meg a választ eddig a fórumban, ezért pls írd le arra a választ. És nemcsak én nem értek vele egyet, hanem más játékosok is, pedig nem is az elf mellett vannak. (még nem értek vele egyet, de ha van rá jó indok, akkor megértem) Az ilyen személyeskedő emberektől most tekintsél el, én csak valami jó indokot kérek a kérdésekre, és akkor én is (és mint sok már értelmesen vitázó ember) meggyözhető vagyok |
Quote:
alatta, a szövis téma elkülönöl, azt lentebbi szintekre írtam. ÉN MINDÍG HÜLYESÉGEKET ÍROK ! még jó, hogy az angol A-t hoztad fel, mint példa, mert az BIZTOS tükrözi az egész hódítón belüli játékot... :cool: |
Quote:
:eek: :eek: :eek: |
All times are GMT +1. The time now is 07:05. |