Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Felfedezés javaslat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=852)

tibor 10-09-2006 17:59

Quote:

Originally Posted by wand (Post 34366)
nem teljesen emléxem, de tele voltatok elfekkel -talán őket nem kéne ide keverni- és emlékezz a végére is, amikro Mérinél a barakkarány elkezdte elérni azt a mennyiséget amivel már befért volna Bíbor SZK lett..

na látod 12 körröl nem lehetett beverni erről van szó ha mégis akkor megerdemli akit lecsapnak, pedig méribe akkor csak barak volt , bibor elf volt de volt mindene mert folyamatosan jött neki az ártó

tibor 10-09-2006 18:07

A két javaslat eggyütt egész egymásnélkül igazságtalan

wand 10-09-2006 18:10

Quote:

Originally Posted by tibor (Post 34369)
na látod 12 körröl nem lehetett beverni erről van szó ha mégis akkor megerdemli akit lecsapnak, pedig méribe akkor csak barak volt , bibor elf volt de volt mindene mert folyamatosan jött neki az ártó

ezért mondom, hogy elfeket ne keverjünk bele, egy elfet fel lehet úgy is építeni, hogy egy 10%al nagyobb ori se verje be kisebbenek meg értelemszerűen még kevesebb esélye lehet.

tibor 10-09-2006 18:17

Quote:

Originally Posted by wand (Post 34372)
ezért mondom, hogy elfeket ne keverjünk bele, egy elfet fel lehet úgy is építeni, hogy egy 10%al nagyobb ori se verje be kisebbenek meg értelemszerűen még kevesebb esélye lehet.

Nos akkor végig se szeretnéd gondolni. Akit érdekelt már felhivott hogy is képzelem absolut ellen érdekelt ember is ,én ugy ereztem megértették mire lenne ez jó, bár ők azt mondták hogy hirtelen előkapnád az orikat és szét rugnád a segűket és ezért nem tul lelkesek . De hogy játszhatobb lenne az 1/a és nincs bérelt hely a top 10-ben és nem lehetne orba szájba felfedezni az tuti biztos

Békés 10-09-2006 18:32

Quote:

Originally Posted by tibor (Post 34368)
Ami kiverte a biztositékot annak volt eleje is a 300-ik helyezet 300 hekit fedezhet fek a 11-ik 11 hektárt és nincs probléma

Ekkor müködne a napi 10% felfedezési korlát?
Vagy akkor az 1/A-ra töröljük a 10%-os limitet és marad a helyezés szerinti felfedezési korlát, vagy kombináljuk a kettőt és a kisebbik érvényesül.

Mert a 300-ik nem tud felfedezni 300 hekit a kati termeléséből max csak a piacról.
De mivel a 11-ik csak 11 hekit fedezhetfel igy a fölös katikat a piacon fogja értékesiteni ami megint a pénz felhalmozást növeli.

wand 10-09-2006 18:33

Quote:

Originally Posted by tibor (Post 34374)
Nos akkor végig se szeretnéd gondolni. Akit érdekelt már felhivott hogy is képzelem absolut ellen érdekelt ember is ,én ugy ereztem megértették mire lenne ez jó, bár ők azt mondták hogy hirtelen előkapnád az orikat és szét rugnád a segűket és ezért nem tul lelkesek . De hogy játszhatobb lenne az 1/a és nincs bérelt hely a top 10-ben és nem lehetne orba szájba felfedezni az tuti biztos

Tibor, én végig gondoltam, még számításokat is írtam, amire egy szavad se volt
Akit meg érdekel az ne téged hívjon fel, hanem írjon ide.

attól meg ne féljen senki, hogy én orikat kapnék elő :) egy ideje nem jáccom és még jó ieig nem is áll szándékomban az életemet a Hódítóhoz kötni :)
bőven elég nekem egyenlőre ez a fórum, de ha majd 1x jáccani akarok, akkor szeretném ha jó szabályok lennének.

Deni 10-09-2006 18:41

Quote:

Originally Posted by wand (Post 34376)
de ha majd 1x jáccani akarok, akkor szeretném ha jó szabályok lennének.

én is úgy szeretnék játszani, de ezt akkor sem tartom jó változtatásnak

wand 10-09-2006 18:48

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 34377)
én is úgy szeretnék játszani, de ezt akkor sem tartom jó változtatásnak

akkorj mondj jobbat! :D

a 225 katona/heki úgy rossz ahogy van asszem ez elég világos

Serg 10-09-2006 18:54

Quote:

Originally Posted by wand (Post 34378)

225heki/katona?:D

Deni 10-09-2006 18:58

Quote:

Originally Posted by wand (Post 34378)

HA az a cél, hogy ne lehessen elérni a topot, akkor tőlem mehet ez módosítás így ahogy beszélitek..

All times are GMT +1. The time now is 00:52.