![]() |
Remélem hamarosan megint lesznek igazi lidérces részek, mert már kezd hiányozni. :)
|
Quote:
|
A szereplőlista az elején elég sokatmondó.
Sokat kellett gondolkoznom különben, hogy mi miért történik, vagy mi is volt előtte... Jó rég volt már ez a sorozat. |
Quote:
amúgy a 4.évad első 2része eddig tetszik. látszik, hogy nem kell 2sorozatot csinálni egy költségvetésből:D meg végre megválaszolnak egy elég fontos kérdést is, ami idáig a levegőben lógott. |
Quote:
|
Quote:
|
Én egyelőre ott vagyok leakadva, h az SG-1 ben az oráj ellen harcolnak, ami ugye "valós isten" már... És ott harcolnak az űrben meg minden, majdnem elpusztítják a földet... És egyszer csak az Atlantiszos bolygón vannak...
szval mégse bukik el a Föld, de hogy s mint??? Nem értem a magyarok ezt a szinkronolásos dolgot hogyan tudták igy elb-ni, 9. évad vége, aztán irány Atlantisz??? De most már le van szinkronizálva? a 10. évad? Erről van vkinek infoja? |
Quote:
|
mármint a 8. évad végétől?
akkor a Föld elpusztul a 10. évad végén? TE jó isten, MI LESZ VELÜNK!!! |
Quote:
Ennek csak egymás mellett nézve van meg az időbeli értelme. Ahogy a magyar kereskedelmi tévékben adják, úgy teljes a káosz, mert olyan részeket látsz a 9. SG1 évad után, ami igazából a 7. évad alatt történnek. |
All times are GMT +1. The time now is 16:43. |