Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Csillagkapu (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=83)

tdomo 09-30-2007 21:02

Remélem hamarosan megint lesznek igazi lidérces részek, mert már kezd hiányozni. :)

szamóka 09-30-2007 21:35

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 127280)
Remélem hamarosan megint lesznek igazi lidérces részek, mert már kezd hiányozni. :)

Feltéve, hogy a repliizék nem intézik el őket...

Ati 10-01-2007 09:26

A szereplőlista az elején elég sokatmondó.

Sokat kellett gondolkoznom különben, hogy mi miért történik, vagy mi is volt előtte... Jó rég volt már ez a sorozat.

Kutyuleee 10-02-2007 00:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 127305)
A szereplőlista az elején elég sokatmondó.

Sokat kellett gondolkoznom különben, hogy mi miért történik, vagy mi is volt előtte... Jó rég volt már ez a sorozat.

Én elötte megnéztem az utolsó részt is még1x:D
amúgy a 4.évad első 2része eddig tetszik. látszik, hogy nem kell 2sorozatot csinálni egy költségvetésből:D meg végre megválaszolnak egy elég fontos kérdést is, ami idáig a levegőben lógott.

tdomo 10-02-2007 08:25

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 127470)
Én elötte megnéztem az utolsó részt is még1x:D
amúgy a 4.évad első 2része eddig tetszik. látszik, hogy nem kell 2sorozatot csinálni egy költségvetésből:D meg végre megválaszolnak egy elég fontos kérdést is, ami idáig a levegőben lógott.

A második részt honnan szerezted meg? Én eddig csak olyat láttam, ami utómunkálatok előtti, de azt inkább nem néztem meg.

szamóka 10-02-2007 09:05

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 127501)
A második részt honnan szerezted meg? Én eddig csak olyat láttam, ami utómunkálatok előtti, de azt inkább nem néztem meg.

Egy igazi rajongónak nem számít néhány effekt hiánya, nyugodtan nézd meg.

Vikk 10-02-2007 17:14

Én egyelőre ott vagyok leakadva, h az SG-1 ben az oráj ellen harcolnak, ami ugye "valós isten" már... És ott harcolnak az űrben meg minden, majdnem elpusztítják a földet... És egyszer csak az Atlantiszos bolygón vannak...
szval mégse bukik el a Föld, de hogy s mint???
Nem értem a magyarok ezt a szinkronolásos dolgot hogyan tudták igy elb-ni, 9. évad vége, aztán irány Atlantisz???
De most már le van szinkronizálva? a 10. évad?
Erről van vkinek infoja?

tdomo 10-02-2007 17:24

Quote:

Originally Posted by Vikk (Post 127606)
Én egyelőre ott vagyok leakadva, h az SG-1 ben az oráj ellen harcolnak, ami ugye "valós isten" már... És ott harcolnak az űrben meg minden, majdnem elpusztítják a földet... És egyszer csak az Atlantiszos bolygón vannak...
Nem értem a magyarok ezt a szinkronolásos dolgot hogyan tudták igy elb-ni, 9. évad vége, aztán irány Atlantisz???
Erről van vkinek infoja?

Az atlantisz és az eredeti sorozat egyidőben játszódik az sg1 nyolcadik évadjától.

Vikk 10-02-2007 17:25

mármint a 8. évad végétől?
akkor a Föld elpusztul a 10. évad végén?
TE jó isten, MI LESZ VELÜNK!!!

Ati 10-02-2007 17:26

Quote:

Originally Posted by Vikk (Post 127606)
Erről van vkinek infoja?

Az a probléma, hogy ezek egymás MELLETT futó sorozatok, nem egymás utáni, ahogy itthon leadják őket. Amiket az Atlantisban látsz, azok párhuzamosan mentek az SG1-gyel. Ha együtt nézted őket, akkor megvolt az "átjárás" is, utalások a másik sorozatra, illetve a szereplők is néha átmentek egyik helyről a másikra.

Ennek csak egymás mellett nézve van meg az időbeli értelme.

Ahogy a magyar kereskedelmi tévékben adják, úgy teljes a káosz, mert olyan részeket látsz a 9. SG1 évad után, ami igazából a 7. évad alatt történnek.

All times are GMT +1. The time now is 16:43.