![]() |
Quote:
Ha ilyen egyáltalán megfordul a fejedben, hogy "etetős ork, de csak ha nagyon muszáj" akkor én mindenképp az óriást javaslom. Neked nagyobbat fog ütni az orknál, ráadásul sokkal stabilabb orit lehet vele építeni. Az ork csak akkor brutális, ha nem ímmel-ámmal csinálják, hanem teljesen kihasználják a benne rejlő lehetőségeket. (pl a tanyák hiánya miatt nem tartanak agrártekit sem, így legalább azt nem lopják) |
Quote:
|
Én egy ilyen orkt akarok csinálni, csak először megpróbálom a 4. szintet vele,hha sikerül akkor átépülök.Am az is sokat számít hogy mikor lesznek edzéseim szeptembertől, meg attól függ hogy mikor tudok géphez ülni.
|
Quote:
csoport függö az etetös ork,van ahol lazán meg tud élni ugy h még a többi orinak termel is mikro a sereg kint van..;) |
Quote:
|
Quote:
Csak nem arra, amire Te :) |
van egy olyan érzésem, hogy cyby arra az L-re is gondolt...;)
|
Quote:
de nagy csopiban igen atolik nagyon aktivak,és mf orkot magyarba már kicsinálnak könynen sajnos,bár sztem gyors csopiban még az ork is megél,mert kicsi a csop létszám és az nagy elöny neki!(tapasztalat) |
ork
én orkkal vok, és jó elitesen.:cool:
csak annyi ház, hogy ellássa a foglalkoztatottságot. rengeteg barakk nincs bánya, nyersanyagot a piacról szerzem be, se bank, se piac. Kórházat is csak akkor, ha beteg vok, vagy ha direkt hullát ütök...:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:16. |