Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hódító v6 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=681)

SiMON 08-06-2006 11:15

Szerintem teljesen jól látszik. (Anarchos piac, semmi illegális infókiadás. ;))[/quote]

Nálam nem igy néz ki:(

Toto 08-06-2006 11:16

A szövifórum háttérszine ilyen marad? Kicsit világosabb lehetne? Mert nagyon zavaró, hogy majdnem összefolyik az írással. Sajna színtévesztő vagyok, és az egymáshoz ilyen közeli árnyalatok zavaróak. Nekem legalábbis.

Woldemor 08-06-2006 11:30

6-os verzio

Szerintem jó lett a külső. Szerintem a pont táblázat kicsit zsufolt és nehezen át tekinthető bár 1280*1024-es felbontással játszom. Kicsit kellemetlen mindig át állitani a méretet amikor játszani akarok.
Gratulálok a játék készitőinek a tetszetős kivitelezésért. Ha lehet akkor a ponttáblázatttal csináljatok valamit Köszi

Ati 08-06-2006 11:32

Quote:

Originally Posted by Woldemor
Szerintem jó lett a külső. Szerintem a pont táblázat kicsit zsufolt és nehezen át tekinthető bár 1280*1024-es felbontással játszom. Kicsit kellemetlen mindig át állitani a méretet amikor játszani akarok.
Gratulálok a játék készitőinek a tetszetős kivitelezésért. Ha lehet akkor a ponttáblázatttal csináljatok valamit Köszi

Már folyamatban a megbeszélés külön témában, itt a fórumon. :)

vonos82 08-06-2006 11:32

Quote:

Originally Posted by Woldemor

Elméletileg folyamatban... :D

Toto 08-06-2006 11:56

Quote:

Originally Posted by Toto
A szövifórum háttérszine ilyen marad? Kicsit világosabb lehetne? Mert nagyon zavaró, hogy majdnem összefolyik az írással. Sajna színtévesztő vagyok, és az egymáshoz ilyen közeli árnyalatok zavaróak. Nekem legalábbis.

szóval kussoljak :D

olasz 08-06-2006 12:34

Sziasztok!

Nekem összességében teccik az uj design, hisz nem vok a reformok ujitások ellen.
Sok jo ötlet megvalosult benne, de van még javitani valo bőven!

Nálam pl. 1280*1024-es felbontás mellett sem tagolt a bal oldali menüsor.
(arra mondjuk lenne egy olyan javaslatom, hogy legyen 4-5 tagolás és mindenki maga döntené el, hogy melyik pontot hova helyezi el, valahogy az intézőhöz hasonlo modon)

A forumon pedig a hozzászolások háttérszine megegyezik a keretszinnel, ami roppant zavaro.
(ill. lehet, hogy egy árnyalattal világosabb)

A tudományok menüpontban az a piros szin amivel az elért százalékmennyiséget jelöli, abban a háttérszinben szinte alig láthato.

A villogo menük - lehet, hogy még a szokatlanságuk miatt - sztem nem annyira feltünők, mint a régiek, volt amikor észre sem vettem őket.
Igy a funkciojukat nem igazán látják el.

És még több linket el lehetne helyezni a játékban, értelemszerüen.

Első nekifutásra nagyjábol ennyi lenne.:)
És gratulálok a fejlesztőknek, egy szép uj külsővel leptek meg minket, ami mint minden ujitás elsőre még nem lehet tökéletes.
"a puding probája az evés", hát joétvágyat!:)

Üdv tom

Bogár 08-06-2006 12:50

Quote:

Originally Posted by olasz
Nálam pl. 1280*1024-es felbontás mellett sem tagolt a bal oldali menüsor.

jelentkezzél ki, majd lépjél be újból...

Xeper 08-06-2006 12:55

A piac nekem IE 7.5.2 verzióval teljesen egybefolyik 1024*768-on... de firefoxon szép és jó, úgyhogy inkább átállok :D

Woodstock 08-06-2006 13:03

Valami elment az építkezéseknél, mert nemtudok pl. házat építeni, holott van szabad hely, és elég nyersi is... :confused:

All times are GMT +1. The time now is 22:06.