![]() |
Quote:
ahogy látom nincs nagy tolongás mellette:) 50k egységárnak sincs sok értelme ugyis megtudják venni... és amig nincs 100aranyas rendszer addig meg mégugy... És tudtommal az "olcso drágakőár javaslat"nem tartozik a "Vip hv kati piac javaslathoz" ) |
Quote:
|
Nem akarok nagyon belefolyni, nem is szavaztam. Nekem jól esett, hogy az egyik HV-n tudtam katonákat venni a piacról, de ha ezentúl nem lesz, akkor ez van.
Viszont azt megkérdezném, hogy ez be lesz vezetve normál hv-n is, vagy ott nem csal senki? |
Quote:
|
Quote:
"A hétvégi forduló sokmindenben más, mint a rendes játék." |
Nos aki arra szavazott hogy maradjon indokoljon :)
|
Kemények ezek az indokok majd egyszer összegyüjtöm öket:D
21 nem szavazat(ebböl kb 10 nem üti a 10hsz-t mondjuk)de hát érveket nem naon látok... |
akik megindokolták hogy ne maradjon:Tami, Pool, Iron, Szecsa, Harcosok, Taszi, Lezúziusz, Skiti, Bobi, Dath, Cece, Smith, én
Ellene: Serg (gyenge érvvel de fogjuk rá), totya973, Beelord ők azok akik valamilyen érvet felhoztak nem mondom hogy meggyőző érvet de felhoztak így is látszik a különbség :) |
Quote:
|
Szecsát ne számold bele mert ha hazajön simán meggyözöm és megváltoztatja a véleményét:D
Deni is megindokolta csak úgy látom kissé szelektíven olvasol és ez kissé komikus! A másik én legalább adtam javaslatot arra is hogyan lehetne jobbá tenni ti viszont csak egyfajta megoldást ismételtek szóval kissé antikreativak vagytok!:D |
All times are GMT +1. The time now is 14:59. |