Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Forma-1 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=67)

Etyekwood 03-15-2006 10:09

Davalon, Csoki, Morisz, Apa, és a többiek!

Szabira megyek, majd egyszer csak jövök, addíg tartsátok fent a topicot, és majd visszaolvasom!
:)

Csak ügyesen!

Sziasztok!

szamóka 03-15-2006 16:00

Quote:

Originally Posted by Etyekwood
Villeneuve az élete első F1-es versenyén első lett volna, ha nincs az a fékprobléma? :eek:

Sokan -köztük Villeneuve- azt állították, hogy nem volt gond a fékekkel. Egyszerűen el kellett engednie Hillt.
Közben eszembe jutott még egy parádés debütálás: Webber 2000-ben 5. lett. Egy Minardival!

lll 03-16-2006 00:44

Quote:

Originally Posted by szamóka
Sokan -köztük Villeneuve- azt állították, hogy nem volt gond a fékekkel. Egyszerűen el kellett engednie Hillt.
Közben eszembe jutott még egy parádés debütálás: Webber 2000.-ben 5. lett. Egy Minardival!

nah a Webber teljesítménye akkor tényleg szép volt:)

szamóka 03-16-2006 14:36

Quote:

Webber 2000-ben 5. lett. Egy Minardival!

Kicsit pontosabban 2002-ben...:)

Csokibácsi 03-16-2006 16:05

Alonso felkötheti a gatyeszt :)
Szélesvásznú barátunk ugye beugatott Rossi-nak ("Ha egy kicsit gyakorolnék motorral, én is felállhatnék Valentino Rossi mellé a dobogóra" - gondolom Alonso a gyárilag telepített szerénység modulja miatt nem említette, hogy a dobogó felső fokán az Alonso gyerek állna), aki most előjött a válasszal.
Kihívja Alonso-t egy párbajra :)

http://index.hu/sport/forma1/duel0316/

De legalább nem lesz utolsó szegény Alonso, nem nem, mert bizony 2. helyezett lesz :D

szamóka 03-16-2006 19:57

Alonsonak is kisebb lenne az arca, ha nem ülne egy ilyen jól összerakott autóban. Nagyon rég nyert valaki vb-t úgy, hogy nem az övé volt a legjobb és legmegbízhatóbb autó...

lll 03-16-2006 23:44

Quote:

Kicsit pontosabban 2002-ben...:)

jah igen tényleg neked van igazad:)

Apa 03-17-2006 09:14

alonsonak kicsit fejébe szállt a dolog. nem hiszem h. szüksége lenne lejáratni magát motorral, de hát őtuggya.
mellesleg rossi már viritott f1 es autoba. kiváncsi leszek alonsora.
nagyon nem csippantom az arcát

Morisz 03-17-2006 09:28

Quote:

Originally Posted by Apa
alonsonak kicsit fejébe szállt a dolog. nem hiszem h. szüksége lenne lejáratni magát motorral, de hát őtuggya.
mellesleg rossi már viritott f1 es autoba. kiváncsi leszek alonsora.
nagyon nem csippantom az arcát

De ez eléggé érdekes mert mind a kettő világbajnok a maga számában (igaz Alonso-nak elég sokba kerülhetett:D ) szóval az lesz szerintem hogy azt nyerik amelyik az ő számuk.
Hiába van az hogy Alonso "csak" jó autóban ül azért nagy rutinra tett szert úgy mint Rossi motorversenyben.
Már nem tudom mi volt a 3. ha volt egyáltalán de az fogja szerintem eldönteni ezt a kakasviadalt.

Csokibácsi 03-17-2006 16:14

Quote:

Originally Posted by Morisz
De ez eléggé érdekes mert mind a kettő világbajnok a maga számában (igaz Alonso-nak elég sokba kerülhetett:D ) szóval az lesz szerintem hogy azt nyerik amelyik az ő számuk. Hiába van az hogy Alonso "csak" jó autóban ül azért nagy rutinra tett szert úgy mint Rossi motorversenyben.

Ez valószínű. Rossi 2-3 másodperc mínuszban van a legjobbakhoz képest F1-ben. Mikor Sumi ment GP-ben, 22 másodpercet kapott. Suminak sokkal nagyobb a rutinja mint Alonso-nak, ezt a gondolatmenetet követve Alonso sokkal többet kaphat GP-ben Rossi-tól :) (azt mondják, könnyeb átülni motorról autóba, mint fordítva, de anno Rossi is 4 keréken kezdte)

Quote:

Már nem tudom mi volt a 3. ha volt egyáltalán de az fogja szerintem eldönteni ezt a kakasviadalt.
Volt. Rally. (ezt a hármat szokták amúgy előszeretettel probálgatni a versenyzők, mikor gyereknapot tartanak)
Rossi rally-ban sem béna :)
De ott volt a link, minden le van írva.

én szeretném, ha összejönne ez a kis f2f :)

All times are GMT +1. The time now is 01:05.