![]() |
Quote:
|
Otletem van. :) Ha megvan az ossz szemelyiseg es fordul, Ujrakazdheti gyujteni megint, de mar nem kek hanem mondjuk sarga szamokkal.
|
Quote:
Ezt továbbfejlesztve és elszerepjátékosítva egy ötlet: legyenek speciális személyiségek amiket csak úgy lehet felvenni ha már felvetted az adott speciális személyiség alapfeltételét. (magyarul mindenképp min. 2 személyiség kell) pl.: kereskedő -> bankár (még több kamat) tábornok- hadvezér (még +1 tábornok) gazdálkodó- bányász (+ termelés a bányáknak) ... |
Quote:
|
Quote:
|
Jo! Igenis szep eredmeny az a 6 millio pontos klan, es tenyleg elismerest erdemel... Nagyon sok munka, ido energia van benne! Csupan csak a hogyannnal van a gond!
A mostani allas szerint az az elvaras hogy megdontsek oket... Nade a szabalyok valtoztak es az strategiajuk se illik bele az 1/A-s fillingbe! Szamolgssak mar ki az okosok hogy egyaltalan lehetseges-e megdonteni oket, mivel a jatekosok egyresze le lett becsulve hogy nem tud jaccani meg hasonlo! Nem tudom mi lenne a jatek uzemeltetoinek a velemenye ha valamelyik alsobb szinten ezt a strategiat alkalmazna egy barati tarsasag hogy egymast segitjuk es mivel ott nem az elso hely hanem a top 30 a cel igy nem engedunk fel oda senkit, ez alltal a gyors csopibol nem lennenek tovabb jutok a 2/B-be! (a 1800-as kor ido se lenne gond mivel a barati tarsasag folyton tudna uj orszgokat hozi fel a lazados orszagok helyett!) Volt itt emlites hogy nehogy mar egy par kulon kulon klanbol usse egymast mert az hogy nez ki!!!! Ez egy jatek es nem ők diktaljak a szabalyokat hanem a jatek! Ha egy versenyben egy testver kerul egymassal szemben azok se mondhatjak hogy nem jatszom mert a testverem... Javitson ki barki, ha tvedek, de az 1/A lenyege is az hogy elso legyen valaki! Elmeletileg az hogy a top 2. klan strategiailag vedo szerepet jatszik igy ellnekezik a jatek alap elveivel es igy akarmilyen javaslat jogos! Akar kotelezni oket a fordulasra, vagy eroviszony kiegyenlites vagy barmi! Ha nem kovetik a jatek celjat, akkor nincs joguk elvezni az eredmenyeket! Sehol se hallottam meg ilyet, hogy az elso hely a cel es a 2. csak azert hogy segitse az elso biztos helyet akadalyozza a tobbieket! Ezen kell elgondolkodni! Tudom hogy ez megint csak a top 1 klan jatekosainak a tamadasa, de hangsulyozom semmi bajom veluk, soha nem artottunk egymasnak, ha kell imaba foglalom a nevuket, bekereteztetem a screenshoot-ot hogy igen ők a legjobbak, de nem tudom elfogadni hogy a jatek ilyen jatekstilus mellett az ő vedelmukben all! |
Wanax, ugye nem várod el, hogy a barátnőmel vérre menő csatákat folytassak ?? bőven elég a mosogatásban dűlőre jutnunk.. :D
"Ez egy jatek es nem ők diktaljak a szabalyokat hanem a jatek!" amíg nem lesz benne a szabályokban, hogy köteles vagyok Mérit támadni, addig biztosra veheted, hogy max párbajban játszunk egymás ellen, amikor mókázni van kedvünk :) "mostani allas szerint az az elvaras hogy megdontsek oket... Nade a szabalyok valtoztak es az strategiajuk se illik bele az 1/A-s fillingbe!" szerintem nem a mi startégiánkkal van gond, hanem a tiétekkel :) megfelelő rákészüléssel, mondjuk úgy mi is harcra lennénk kényszeríthetőek.. igaz a győzelem azért 2 esélyes.. :p |
jah és még valami.. ha 1x beütném Mérit, szerinted milyen kiakadás lenne??? :D :D :D
azttán mindenki felfedezne hozzám, majd Méri ütne be engem..stb ha ez így menne akkor nem 6 milló pontos klánról, hanem 6 millió pontos orikról beszélnénk... teccene ?:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
Sztem ha elkezdenénk egymást ütni, abból botrány lenne, meg fenyegetőzés meg jó ég tudja még h micsoda... |
All times are GMT +1. The time now is 23:26. |