![]() |
Quote:
|
Valahogy én is azt látom hogy Kisbér meg se akarja érteni.
A lényeg hogy ha 20% ot kap a védő akkor ha ne mextrem termelo orirol van szo kivédi a támadást, ha meg nem akor megérdemli |
Quote:
Asszem most már átlátom... és még gondolkozom rajta :D (ez már jó jel :) |
Quote:
Talán lesz mégegy támogatónk vagy azért ne menjek ilyen messzire? :) Viszonylag kevés kifogást mondtál eddig (ez most nem irónia) és ez nem túl jó jel. |
Nagyjából végigolvastam a témát, és elég sok kláncsatát indítottunk az utóbbi időkben, és maximálisan támogatom a tábornokok bónuszának megjelenését a támadóoldalon. A támadást indító vezér dolga lehetne kijelölni, orinként a tábornokok számát
a 10% nem kell, és nem is értelmes |
Quote:
Itt most az a trükk, hogy amiről épp szó van annak semmi köze ehhez a topcihoz, mert egy másikban született:) Olvasd el azt is. |
Quote:
A reményhal meg utoljára :D |
nos, azthiszem hozzaszolok ehez a temahoz is :D
nem tudom tamogatni ezt az egesz reszklanos akarmit... egy ilyen ujitas teljes kaoszt produkalna! kepzeljetek el: 'A' klan megtamadja 'B' klan termelo orszagait. 'B' klan utokepes orszagaival visszatamadja az ures 'A' klan orszagait, akik eppen a 'B' klan termeloi fele haladnak. tobb sereggel!. Ezt latvan, 'A' klan otthon maradt orszagai megtamadjak a 'B' klan orszagait, akik ugyszinten ki vannak tamadva.. akar tobb sereggel :D es igy tovabb, szembetamad mindenki valakiket akik pont ki vannak tamadva, akar tobb seregekkel... szoval ebbol csak kaosz lenne... nem tudom tamogatni.. sajnalom monro... a masik otletet, miszerint egy klanbol virtualisan kiszallo orszagok megtamadjanak egy teljes klant... hat ezt vegkepp nem tamogatom, mert igy egy nagyobb klan semmi kockazat nelkul megtamadhat 1 kisebbet, es meg foldet sem ad le!! :eek: hat ennel rohelyesebb javaslatot kitalalni nehezen lehet.. mindegyik klan sebezheto... ameik nem sebezheto klanban, sebezheto egyeniben amit tamogatnek az az lenne, hogy valami tamadobonuszt kaphasson a tamado klan a vedekezovel szemben, akiknek ugye ottvannak a tornyaibonuszai. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Azért annyira nem káosz. Még két nagy létszámú klán esetében se biztos, hogy olyan könnyű kirakni a másik klán egy részét, ráadásul oylan részét amelyik ki van támadva, ezáltal sebezhető. A termelők oldalára meg ott van a 20% bónusz, amivel gyakorlatilag visszaverik a támadókat, amennyiben nem életképtelen orival "termelgetnek" biztos távolban mindenkitől. Harmadrészt, én se értek egyet azzal, hogy nem léteznek beverhetetlen klánok, mert sajna lehet ilyet építeni, nem is nehéz. |
All times are GMT +1. The time now is 02:59. |