Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Klánpontlista rendezése máskor (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=493)

Ati 05-18-2006 16:16

Quote:

Originally Posted by aúú
És elindítják rám a sereget, ugyanúgy mint most és tada, jön is a körváltás...

Szerintem nem mindegy senkinek, hogy 2 körre támad, vagy 8-ra... Te mindig kitámadsz 8 körre? Azért ezt nem hiszem.

Arwyl szelleme 05-18-2006 16:17

Quote:

Originally Posted by Ati
Hmm? Nem hiszem, hogy az eredeti felvetés ez lett volna.

Most ha adott 3 klán:

A = 10k + 10k + 10k = 30k érték
B = 15k + 10k + 10k = 35k érték
C = 20k + 20k + 20k = 60k érték

akkor ha az A és a C klán szerez még 5k értéket, 2 dolog történhet:

2, ha csak a saját értéked (és ezzel együtt a távolságok) frissül, akkor ha az A klán nyomja a gombot:

A = 35k
B = 35k
C = 60k

Pontosan erre gondoltam! És akkor a frissítések számát és árát úgy lehet alakítani ahogy akarjuk.

aúú 05-18-2006 16:47

Quote:

Originally Posted by wand
a fokozást csak arra mondtam, hogy bazi sok pénz van benne, nem aza lényeg, ahenm az, hogya odaállok egy klánra 2 körre, akkor miaelőtt indulnék bont és befrissít, azaz csak menekülésre használja a dolgot.

a startégiaai elem tudodm mi lenne?? 59 kor odaállok ( vagy ha óránként 5x lehet frissíteni akkor 50 kor) és támadok..

Ha felkészülsz a klántámadásra, akkor tiéd a kezdeményezés, tehát te fogsz előbb frissíteni és abba már senki nem tud belszolni, csak a körváltás... itt jön ki a lényeg, hogy ha már lehet a pontokkal játszani (mert most is lehet, csak most a támadónak hatalmas előnye van benne, lévén a védő nem tud semmit csinálni, úgy ahogy azt egy másik írásodra adott válaszomban le is írtam), akkor MINDENKINEK lehessen a saját képességeinek és lehetőségei által bekorlátozva és ne a program által bekorlátozva....

Quote:

tehát az eddigi 2 óra felkészülés felkészülés helyett amid van mostantól lenne 1 óra 10 vagy 1 óra 1 perc.Byez

Most, ahogy egyszer azt már leírtam, hogy megtörténik a támadás és a lebontás közvetlenül a körváltás kezdete előtt, akkor nincs mire felkészülni, csak az el nem férő seregek piacra pakolására, mert nem tudsz visszamenni...

Quote:

eddig ha hajnal 3 kor lefeküdtél akkor tudhattad, oda tudnak állni 4 kor indulnak 5 kor beütnek 6 kor. azaz elég volt megszervezni, hogy minden 3 órában legyen bent valaki, most majd lesz rá 1 óra, azaz minden körben muszály távolba nénzni..

Aki nagyon sokat volt gépnél, az eddig is előnyt élvezett, ezen ez sem változtatna, csak megadná a lehetőséget rá, hogy aki nincs nagyon sokat gépnél, annak is legyen esélye valamit csinálni ha már mennek rá sereggel...

aúú 05-18-2006 16:51

Quote:

Originally Posted by Ati
Szerintem nem mindegy senkinek, hogy 2 körre támad, vagy 8-ra... Te mindig kitámadsz 8 körre? Azért ezt nem hiszem.

Atis, pont ez az, hogy most, ha rámjönnek sereggel közvetlenül körváltás előtt, akkor csak 8 körre tudok visszamenni klánban, míg ha meglenne ez a manuális frissítés a 10 perces korláttal, akkor akár 2 körre is vissza tudok menni... ami gyakorlatilag azt jelentené, hogy (éppen azért mert klánban nem mennék ki 8 körre még olyan magasan se, ahol vagyok) nem is mennék ki támadni a mostani rendszerben, csak nézném ölbe tett kézzel, hogy ütnek, míg ha van lehetőség kézi frissítésre is a síma körváltási frissítés után, akkor van esélyem visszamenni...

Arwyl szelleme 05-18-2006 16:58

Kinek milyen kifogása van azzal amit írtam? Ki milyen kiskaput lát benne?

A vezéroriban lenne egy klánpontfrissítő gomb. Ezt megnyomva az adott klán értéke befrissül és ezzel megváltoztatja a távokat KÖLCSÖNÖSEN! Hogy ajánljak is még valamit körönként 1x lehet használni (elvileg elég kellene legyen) ingyen.

Nos?

aúú 05-18-2006 17:00

Quote:

Originally Posted by Ati
Hmm? Nem hiszem, hogy az eredeti felvetés ez lett volna.

Most ha adott 3 klán:

A = 10k + 10k + 10k = 30k érték
B = 15k + 10k + 10k = 35k érték
C = 20k + 20k + 20k = 60k érték

akkor ha az A és a C klán szerez még 5k értéket, 2 dolog történhet:

1, ha az egész lista frissük, akkor ez lesz a felállás:

A = 35k
B = 35k
C = 65k

2, ha csak a saját értéked (és ezzel együtt a távolságok) frissül, akkor ha az A klán nyomja a gombot:

A = 35k
B = 35k
C = 60k

Hmm, ez erősen hasonlít arra, amit Monró kitalált, csak talán annyiból még jobb is, hogy tényleg csak a saját pontjaidat tudod befolyásolni vele... és ha ezt is korlátozzuk azzal a 10 perces korláttal, akkor még talán használhatóbb is mint Monró ötlete...:)

Arwyl szelleme 05-18-2006 17:02

Azért erősen hasonlít hozzá mert az ő ötletét gondoltam tovább. :)

aúú 05-18-2006 17:02

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme
Kinek milyen kifogása van azzal amit írtam? Ki milyen kiskaput lát benne?

ajánljak is még valamit körönként 1x lehet használni (elvileg elég kellene legyen) ingyen.

Nos?

Az 1 az talán kicsit túl kevés, nem lehet vele igazán taktikázni... ezért írtam ehhez az ötlethet is, a 10 percenkénti frissítési lehetőséget...

Ati 05-18-2006 17:08

Quote:

Originally Posted by aúú
Atis, pont ez az, hogy most, ha rámjönnek sereggel közvetlenül körváltás előtt, akkor csak 8 körre tudok visszamenni klánban, míg ha meglenne ez a manuális frissítés a 10 perces korláttal, akkor akár 2 körre is vissza tudok menni... ami gyakorlatilag azt jelentené, hogy (éppen azért mert klánban nem mennék ki 8 körre még olyan magasan se, ahol vagyok) nem is mennék ki támadni a mostani rendszerben, csak nézném ölbe tett kézzel, hogy ütnek, míg ha van lehetőség kézi frissítésre is a síma körváltási frissítés után, akkor van esélyem visszamenni...

Arra írtad, hogy mész támadni, aztán kész, hogy bekészülsz a támadásra, már bontottál is mindent, hogy elkerült kv-kor, majd VALAKI MÁS, még a támadásod ELŐTT frissít, és 8 körre kerülsz. Ilyenkor nem hiszem, hogy azt mondod, hogy nem baj, ha már rákészültem, milliárdokat költve a támadásra, akkor menjünk, senkit nem zavar, hogy 8 kör lett a 2-ből, csak azért, mert valaki más úgy döntött, hogy frissít egyet.

Ati 05-18-2006 17:14

Quote:

Originally Posted by aúú
Az 1 az talán kicsit túl kevés, nem lehet vele igazán taktikázni... ezért írtam ehhez az ötlethet is, a 10 percenkénti frissítési lehetőséget...

Eddig körönként 1x 2 másodperced volt, most körönként több, szabadon válsaztható időben levő lehetőséget akarsz?

Most TÉNYLEG nem akarjuk, hogy megérje klántámadást indítani, mert akkor tuti úgyis az ellen, és még bárki más is bejön X sereggel?

All times are GMT +1. The time now is 23:47.