Quote:
Originally Posted by wand
a fokozást csak arra mondtam, hogy bazi sok pénz van benne, nem aza lényeg, ahenm az, hogya odaállok egy klánra 2 körre, akkor miaelőtt indulnék bont és befrissít, azaz csak menekülésre használja a dolgot.
a startégiaai elem tudodm mi lenne?? 59 kor odaállok ( vagy ha óránként 5x lehet frissíteni akkor 50 kor) és támadok..
|
Ha felkészülsz a klántámadásra, akkor tiéd a kezdeményezés, tehát te fogsz előbb frissíteni és abba már senki nem tud belszolni, csak a körváltás... itt jön ki a lényeg, hogy ha már lehet a pontokkal játszani (mert most is lehet, csak most a támadónak hatalmas előnye van benne, lévén a védő nem tud semmit csinálni, úgy ahogy azt egy másik írásodra adott válaszomban le is írtam), akkor MINDENKINEK lehessen a saját képességeinek és lehetőségei által bekorlátozva és ne a program által bekorlátozva....
Quote:
tehát az eddigi 2 óra felkészülés felkészülés helyett amid van mostantól lenne 1 óra 10 vagy 1 óra 1 perc.Byez
|
Most, ahogy egyszer azt már leírtam, hogy megtörténik a támadás és a lebontás közvetlenül a körváltás kezdete előtt, akkor nincs mire felkészülni, csak az el nem férő seregek piacra pakolására, mert nem tudsz visszamenni...
Quote:
eddig ha hajnal 3 kor lefeküdtél akkor tudhattad, oda tudnak állni 4 kor indulnak 5 kor beütnek 6 kor. azaz elég volt megszervezni, hogy minden 3 órában legyen bent valaki, most majd lesz rá 1 óra, azaz minden körben muszály távolba nénzni..
|
Aki nagyon sokat volt gépnél, az eddig is előnyt élvezett, ezen ez sem változtatna, csak megadná a lehetőséget rá, hogy aki nincs nagyon sokat gépnél, annak is legyen esélye valamit csinálni ha már mennek rá sereggel...
|