Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Szkarabeusz az elnyűhetetlen :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=484)

Arwyl szelleme 09-27-2006 06:15

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 32803)
Miért ütném Espanyolt amikor itt vagy nekem te ?

Gyorsan cselekedj, mert lassan megyek én is SZK-ra Levi és God után; ilyen gerinctelen emberekkel mint te nem kívánok játszani se.

Deni 09-27-2006 07:10

ezt ne itt pls :mad:

Serg 09-27-2006 11:53

Bocs Deni de muszály oda írnom ahonnan szóltak hozzám!
Arwyl előbb nézzél tükörbe ha tudsz még és aztán beszélj! Mindenkivel csak addig vagy jóban amíg anyagi hasznod van belőle tehát ne dumálj itt nekem gerincességről!Örülj hogy csak egy sereget kapott a törpétek,de gondom lesz rá hogy ez korrigálva legyen!Amióta Monroék elmentek hihetetlen változáson estél át hirtelen te lettél a szuperjátékos aki természetes hogy uralja a az első helyet klánban és egyéniben is!Viszont én emlékszem rá hogy egy sima támadást se tudtál elindítani még nem rég szóval nem értem mire ez a nagy arc?Mert sikerült egy klántámadást megcsinálnod?Én már kb 100 klántámadáson vagyok túl különböző orikkal klánokkal de mégsem érzem úgy hogy én lennék a hód legjobb játákosa ,sőt még annak is örülnék ha az első 100 ban számontartanának!Viszont innentől kezdve légyszives msn-en vagy skypeon keress ha mondani szeretnél valamit!Vagy úgy nincs közönség és nincs cirkusz?
Sikerekben gazdag jövőt kivánok neked a hóddal vagy anélkül!
Üdvözlettel Serg

Arwyl szelleme 09-27-2006 12:13

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 32844)
Bocs Deni de muszály oda írnom ahonnan szóltak hozzám!
Arwyl előbb nézzél tükörbe ha tudsz még és aztán beszélj! Mindenkivel csak addig vagy jóban amíg anyagi hasznod van belőle tehát ne dumálj itt nekem gerincességről!Örülj hogy csak egy sereget kapott a törpétek,de gondom lesz rá hogy ez korrigálva legyen!Amióta Monroék elmentek hihetetlen változáson estél át hirtelen te lettél a szuperjátékos aki természetes hogy uralja a az első helyet klánban és egyéniben is!Viszont én emlékszem rá hogy egy sima támadást se tudtál elindítani még nem rég szóval nem értem mire ez a nagy arc?Mert sikerült egy klántámadást megcsinálnod?Én már kb 100 klántámadáson vagyok túl különböző orikkal klánokkal de mégsem érzem úgy hogy én lennék a hód legjobb játákosa ,sőt még annak is örülnék ha az első 100 ban számontartanának!Viszont innentől kezdve légyszives msn-en vagy skypeon keress ha mondani szeretnél valamit!Vagy úgy nincs közönség és nincs cirkusz?
Sikerekben gazdag jövőt kivánok neked a hóddal vagy anélkül!
Üdvözlettel Serg

Szerintem nem változtam semmit. Nem én verem magam a nagy "Legsikeresebb hódítós" klánommal tudtommal...(ha jól hallottam) Bár való igaz örültem neki hogy mi is voltunk egy rövid ideig, de már akkor is megírtam hogy ez ideiglenes, és hogy csak a kecskeklán felbomlásával lettünk idő előtt mi a "legsikeresebbek". Nagy arc, szuperjátékos? Honnan szeded ezeket a hülyeségeket? Kinek mondtam ilyet?
Igen, sikerült egy klántámadást összehozni, mert nem csak ülünk a seggünkön és várjuk hogy valaki feljebb menjen, majd lebontson a 4. helyre és a többiek hozzáfedeznek. De mivel neked nem tetszett hogy ti nem fedezhettek felrúgva a békét beverted (azaz beveretted) a védtelen törpénket aminek még örülhetünk is hogy nem 4 sereget kapott...
Te mondod hogy "addig vagyok jóban...." Szerintem ez fordítva igaz! Addig voltunk jók amíg hozzánk tudtatok fedezni! Most hogy nem engedtük már üttök minket! Nem baj Serg! Kilépünk SZK-ra és majd meglátjuk hogy mész feljebb!

Minden jót neked is!

Arwyl

Deni 09-27-2006 12:13

és itt külső fórumon legyen ez a végszó pls.. nem hiszem, hogy az érintett klánok tagjain kivül bárkire is tartozna ez.. :( előre is köszi..

monro 09-27-2006 12:22

Srácok ebben a topicban ez nem volt eddig szokás :(
Sajnálom, hogy idáig jutottatok egymással,de ez másr csak ilyen :D
az 1A top mindig tud min vitatkozni egymással :D:D:D

Alba 09-27-2006 12:24

De engem erdekel :)

Alba 09-27-2006 12:29

Amuhy a top100 ba mehe bekerulni mert en bérlem az elso 5-6 helyet :)

monro 09-27-2006 12:35

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 32850)
De engem erdekel :)

Egyébként engem is :D
Csak jobb lett volna Fegya topicjában :D:D:D

Serg 09-27-2006 13:05

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 32845)
Szerintem nem változtam semmit. Nem én verem magam a nagy "Legsikeresebb hódítós" klánommal tudtommal...(ha jól hallottam) Bár való igaz örültem neki hogy mi is voltunk egy rövid ideig, de már akkor is megírtam hogy ez ideiglenes, és hogy csak a kecskeklán felbomlásával lettünk idő előtt mi a "legsikeresebbek". Nagy arc, szuperjátékos? Honnan szeded ezeket a hülyeségeket? Kinek mondtam ilyet?
Igen, sikerült egy klántámadást összehozni, mert nem csak ülünk a seggünkön és várjuk hogy valaki feljebb menjen, majd lebontson a 4. helyre és a többiek hozzáfedeznek. De mivel neked nem tetszett hogy ti nem fedezhettek felrúgva a békét beverted (azaz beveretted) a védtelen törpénket aminek még örülhetünk is hogy nem 4 sereget kapott...
Te mondod hogy "addig vagyok jóban...." Szerintem ez fordítva igaz! Addig voltunk jók amíg hozzánk tudtatok fedezni! Most hogy nem engedtük már üttök minket! Nem baj Serg! Kilépünk SZK-ra és majd meglátjuk hogy mész feljebb!
Minden jót neked is!

Arwyl

Nem kell védtelen törpét csinálni és pont e miatt a béke miatt csinálhattad meg a klánütést is mert egyébként gubbaszthattál volna a tornyaid mögött és nem üresen gabonát termelve,de szólj ha nincs igazam:D Jah és nem vagyok én mazoista hogy verjem magam akármivel is ,de egy klánnal főleg nem és mivel nem először vagyok ott ez nekem nem olyan nagy valami

All times are GMT +1. The time now is 20:11.