Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Éjszakai védelem bevezetése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4778)

Tsobi 06-21-2013 23:57

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 304120)
viszont kiegészíteném, hogy a védelmet nem lehet úgy feltenni, hogy tart az ország felé sereg. ne legyen még egy elfokozás. :)

.. illetve ne számítson bele a klánvédelembe, ha valaki egyéniben ezzel a lehetőséggel él.

Merengő 06-22-2013 14:08

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 304120)
viszont kiegészíteném, hogy a védelmet nem lehet úgy feltenni, hogy tart az ország felé sereg. ne legyen még egy elfokozás. :)

akkor ezt rögtön ki is egészíteném azzal, ami már rég zavar.. ne lehessen 10 körön kívül indítani sereget. mert az ilyen az csak kibaszásnak megy..

Ati 06-22-2013 14:28

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 304123)
akkor ezt rögtön ki is egészíteném azzal, ami már rég zavar.. ne lehessen 10 körön kívül indítani sereget. mert az ilyen az csak kibaszásnak megy..

Kérlek, hogy ha nem a konkrét megbeszéléssel kapcsolatos felvetésed van, akkor annak indíts külön témát. Köszönöm.

csabi 06-22-2013 20:33

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 304123)

köszi! :)

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 304124)
Kérlek, hogy ha nem a konkrét megbeszéléssel kapcsolatos felvetésed van, akkor annak indíts külön témát. Köszönöm.

igaza van. a szabadság az ártó varázslatok lejárása miatt bajos. a varázslat meg e miatt.

csabi 06-22-2013 20:39

a varázslatnál lehetne olyat is, hogy csak a körváltás után számítódik a védelem. így egy körös sereget nem védene, de több köröset igen.

Merengő 06-22-2013 21:41

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 304126)
a varázslatnál lehetne olyat is, hogy csak a körváltás után számítódik a védelem. így egy körös sereget nem védene, de több köröset igen.

Csak ezzel az a baj ( marmint a konkret otleteddel ), hogy kiszamithatatlanna teszi a jatekot. Most vagy felteszi, vagy nem.. Mikor tette fel mikor fogja ujra feltenni. Ez mind kiszamithatatlan szerintem es az elfek ezzel a plusz vedelemmel beuthetetlenne valnak.

vityu 06-22-2013 21:47

Én speciel messziről kerülném az elfek bármi nemű további erősítését. A-ban így is majdnem csak orkkal van esélyed átütni őket, ott is közel 70% barakkal.

Merengő 06-22-2013 21:56

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 304128)
Én speciel messziről kerülném az elfek bármi nemű további erősítését. A-ban így is majdnem csak orkkal van esélyed átütni őket, ott is közel 70% barakkal.

Sot lattam mar olyan elfet A- ban amit 98% barakkal lehetett volna atutni..

csabi 06-23-2013 09:48

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 304127)
Csak ezzel az a baj ( marmint a konkret otleteddel ), hogy kiszamithatatlanna teszi a jatekot. Most vagy felteszi, vagy nem.. Mikor tette fel mikor fogja ujra feltenni. Ez mind kiszamithatatlan szerintem es az elfek ezzel a plusz vedelemmel beuthetetlenne valnak.

ezt a mostani védelemnél sem tudod, ha nem a ht rakja, vagy felteszi vagy nem. :) vagy felteszi újra vagy nem, vagy lejár, vagy nem.

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 304128)

ez a szép a varázslatban, hogy nem tudod feltenni érdemben magas hektáron. lentebb pedig nem olyan húde erős az elf.

Ati 06-23-2013 09:56

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 304145)
ez a szép a varázslatban, hogy nem tudod feltenni érdemben magas hektáron. lentebb pedig nem olyan húde erős az elf.

Volt az ötletek között olyan, hogy legyen külön faj, ami (például) éjszaka erősebb védelmet ad, egy nappali gyengébb védelem mellett. Jogos ellenérv volt, hogy mi van azokkal, akik a mostani fajokkal akarnak játszani, például egész nappal orkkal támadni.

A varázslattal is hasonló gondot látok: az érintett országoknak muszáj varázsló irányba fejlődniük, ha élni akarnak ezzel a lehetőséggel.

All times are GMT +1. The time now is 06:20.