![]() |
Bármilyen változtatás ha felmerül, azt a kérdést érdemes feltenni: Ha megvalósulna, onnantól választanád magadnak a félelf fajt? Vagy elfogadnád szövidnek?
Ha a tanyái kicsivel többet termelnének, kapna +5% védőerőt, és eltörlődne a támadómalusz, attól még ugyanolyan használhatatlan marad. Kétszer annyi toli férjen a kocsmákba? ez túl durva javaslat. Én akkor választanám magamnak, vagy szövetségesemnek a félelfet, ha 1. olyan erős hadis-tolis tudna lenni, mint egy gnóm ---> Ez azért ne legyen, mert a félelf inkább ne legyen olyan, mint a gnóm, színesebb a játék, ha más játékstílust képvisel 2. megéri tartani, mert sok lóvét össze tud lopni. ---> Ez az egyetlen járható út, azon kell elgondolkodni, hogy hogyan megvalósítható. |
Quote:
Kétszer annyi toli férjen a kocsmákba? ez túl durva javaslat.-Csempe Ez miért túl durva javaslat szerinted? Aki arra használná, hogy több tolit tartson, az amúgy is hülye, mert a 30%al mindenkin átlop, anyagot meg ugyanúgy nincs akitől hozzon. Ez legalább eredményezne egy 15%os szabadkezet a feles kiépítésénél. És ha ezt pl barakkba váltja, akkor legalább nem kell olyan változtatásokat eszközölni, hogy akkor most nőjön a támadóereje vagy ne. A 15%ból mindenki szíve szerint eltudja dönteni mennyit használ ki. Szerk. Von a hozzászólásodhoz még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy azért hasonlítom a felest a gnómhoz, mert 4. szint után lényegében a gnóm veszi át a feles szerepét, és a gnóm ÉLETKÉPES! Tehát a felesnek vele szemben kell tartania a lépést, hogy használható legyen. |
Quote:
|
Quote:
Hisz ahogy a mellékelt ábra is mutatja, a 200 hekis termelés mellett nem jó gyakorlati érv hogy mert az újonnan regisztráltak is tudják használni, mert ők egyáltalán nem állnak azon a szinten, hogy ilyet használjanak kezdésnek. Csak a kényelem az érv e mellett, ami sehol máshol nem érv, tehát itt is falsul hangzik... A bank ebből a szempontból más, mert az pénzt lehet fosztani is, de tekit csak lopni lehet. |
A további részében kifejtettem, hogy szerintem ésszerű játékos emiatt nem tartana több tolit, de nem kötöm az ebet a karóhoz, ha nem tetszik, hát nem tetszik:)
Az emberről egyelőre szerintem értelmetlen beszélni. Amíg az elsődleges tolis fajt a felest nem sikerül megmenteni, addig az enyhített verziója, az ember, esélytelen sajnos... |
Quote:
Ezért gondolnám azt, hogy másfelé kellene mozdulni, ami mást nyújt mint a gnóm, tehát más taktikai megfontolásért lenne érdemes felest választani, mint tolis gnómot |
Quote:
Ugyanakkor attól, ha átlopható lenne a kulcs, még mindig nem lenne több feles fenti szinteken. |
Quote:
Érvek ha ütköznek, annak van értelme. Off vége |
én olyasmit tudnék elképzelni hogy a félelf támadomalusz helyett kapna szembemenetelre és hazakisérésre támadobonuszt(amit esetleg a támado szovijei ellen is felhasználhatna)
a szintenként novekvo szerintem se járhato ut igy például annyi támadobonuszt kaphatna ahány %kocsmája van valahogy ugy kéne belőni hogy kontratámadásokkal tudja védeni a foldjét igy nem az lenne hogy a felest kiutik a szovijei kozul aztán meg csak pisloghat es reménykedhet hogy tud annyit lopni ami fedezi hogy a szovijei kozé visszafedezzen és igy bevállalhatná hogy pofátlanul belopkod izmosabb szovikhez is akár a gnom átlopása az szerintem ugy lenne esetleg játhato ut hogy "a félelfek annyira jo tolvajok hogy 10-bol 2-3 alkalommal át tudják lopni a konyvtárkulcsot is" a legfontosabb szerintem hogy meg tudja védeni a foldjét (anélkul szerintem xart sem ér igazábol ) |
Quote:
Legalábbis most még. |
All times are GMT +1. The time now is 22:09. |