![]() |
Quote:
De gondolom egy ilyen hatalmas (h)arcostól ez csak egy elírás volt és 2000-et akartál írni... |
Quote:
|
Quote:
|
az a 20.000 pont, meg min 450 hektárral kisebb országot jelent, szal azzal elég sansztalan beütni egy magára adó ellent...
de gondolom, neked ez is menne, mint minden egyéb amiről eddig se hallottam :) |
Quote:
A-ban nem tudom te jöttél-e vagy vmelyik szövid, de azt tudom hogy mivel aznap 2 percre tudtam belépni hódba (abban a hónapban kifogtátok az egyetlen napot amikor nem értem rá) ezért reflexből vettem 500k varit és már mentem is dolgomra... :) szóval ott se volt sok harcélményünk |
Quote:
becsüld meg a 15. helyedet míg megteheted :) |
miylen fokozómatyit? aki rámfokoz 70k-ról mitn te? naná hogy úgy vertelek képen hogy ne vigyél semmit én viszont igen :) amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.
azt hogy befolyásol-e ez téged az meg nem érdekel. ha valaki belémköt megjárja mint mindig, oszt ennyi. nem felejtek és bosszúálló vagyok s úgy általában kiderítem kinek melyik csopiban van még orija :D a helyezés egy állapot. ég világon semmit nem minősít vagy számít |
Quote:
egyebkent te Remivel rokon vagy ? ( csak kivancsisagbol kerdem) |
Quote:
bár ehhez a Black Dragon topicnak sok köze nincs.. |
Quote:
ha vkit le akarok verni arra B-ben is ráfokozok 20k pontot vagy A-ban is bebontok 100at de akkor viszont újráig ütöm kb. ugyanennyi koze van. |
All times are GMT +1. The time now is 08:47. |