![]() |
Szerintem ha az orkoknál meggátoljuk a tekercslopást, akkor többé nem lesz más faj mint ork... A pénzt be lehet védeni bankkal, rúna nem kell bele annyi, mert faji vari meg vérszomj azt heló, az otthon hagyott íjasok brutál bonusz védelmet kapnak, stb stb stb... Ha többé nem lehet majd kitekizni, akkor még überalles-ebb faj lesz, mint most. Szerintem hülyeség lenne. Törpe dettó. Elég erős hadis faj, mellette iszonyat jól termel. ha nem lehet kitekizni, akkor a törpe lesz a második legbrutálisabb faj.
Ráadásul törpeként annyi pénzed kéne legyen, hogy egy kis tekilopást simán visszavásárolj.... Szóval én kőkeméynen elleneznék egy ilyen módosítást. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ehez hozzátenném ,nállunk egy jó ork 100%katmorálos és mindig beteg.:DD
|
Quote:
|
Quote:
Egy matyas kiralyos mese, keresd meg... :) Megkerestem Neked... http://kokeny.tripod.com/mora.htm |
Más
Az eredeti ötlet nem tetszik.
Sok ellenérv volt már és ezek többségével 1-etértek. Most nem másolgatom be ide mind.;) Amiért igazából írok: Vannak ugye olyan személyiségek amik 1-1 kifejezett területen növelik az országot. PL:Vari,Toli... Vannak amik a hadsereggel való operációt segítik. PL:Harcos,Tábornok. És vannak amik gazdasági előnyt adnak. PL:Gazdálkodó,Kereskedő. Van még a Tudós ami mindenhez 1 picit ad. Miért nincs olyan személyiség ami az ország védelmét erősíti ? A Túlélő nem kifejezetten ezt teszi,hanem az okozott károkat csökkenti. Viszont a Tábornok pontosan a katonai támadásokat erősíti. A Tábornok ellensúlyaként lehetne mondjuk Védő személyiség. (Tudom,hogy gyenge név de tőlem Dugovicsnak is hívhatjuk.);) A lényeg,hogy hiányt pótolna és színesebb lenne a játék általa. Adhatna mondjuk +5% védelmet az országnak. |
Quote:
hát kérlek ezzel egy baj van h erre nem személyiség van hanem egész faj az elf... amit nem kéne összepárosítani még 5% védelemmel, a mai formájában.. |
All times are GMT +1. The time now is 09:01. |