Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   1/A klánvezér szerep erősítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4152)

Rob 08-28-2010 18:59

a 10 fős klán az 10 fős klán. kiválik 1-2 tag akik továbbra is élvezik a bentmaradtak támogatását minden tekintetben és elkezdenek hadakozni az 1 főssel. tehát az érv nem állja meg a helyét és továbbra is tény, hogy nagyokat preferáljuk:(

Ati 08-28-2010 19:09

Quote:

Originally Posted by Ricsi MUD (Post 261808)
és az 1 fős klánokba ki fog belépkedni?

Senki, MF országoknak sem küld a szövi segítséget, mert nincs szövije.

Rob 08-28-2010 19:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 261815)

nem bizony, mert nekik automatán ott segítség. ha klánvezérerősítés mellett kapot 40% haderőbónuszt az 1 személyes klánomra, ellenzékből vezérszurkolóvá válok:)

-Ricsi- 08-28-2010 19:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 261815)

Nem azért kell bevenni egy új tagot a klánba, hogy többen legyünk, hanem azért, hogy erősítést jelentsen.
Ha ezt a teljhatalmat bevezetnéd, akkor mindenki erősítés lenne, hisz mindig lesz mögötte egy vezér, aki majd egyengeti mellette/helyette a kicsiny útját...

[off]
Azt se értem alapból, hogy a máshoz való belépkedésért miért nem jár alapból anarch? Ez már rég ellett rontva, hogy anno elnézted az ilyeneket és most már követeli a nép, hogy megengedett legyen.
Vicc az egész!!!

Másokat ok nélkül átdobáltatok anarchba, aki meg megérdemelné az már a sokadik szemért forog...[/off]

Pool 08-28-2010 19:39

Quote:

Originally Posted by Ricsi MUD (Post 261817)
Nem azért kell bevenni egy új tagot a klánba, hogy többen legyünk, hanem azért, hogy erősítést jelentsen.
Ha ezt a teljhatalmat bevezetnéd, akkor mindenki erősítés lenne, hisz mindig lesz mögötte egy vezér, aki majd egyengeti mellette/helyette a kicsiny útját...

Azt se értem alapból, hogy a máshoz való belépkedésért miért nem jár alapból anarch? Ez már rég ellett rontva, hogy anno elnézted az ilyeneket és most már követeli a nép, hogy megengedett legyen.
Vicc az egész!!!

Másokat ok nélkül átdobáltatok anarchba, aki meg megérdemelné az már a sokadik szemért forog...

Ne itt sírd már el a keserűséged, ha lehet...

-Ricsi- 08-28-2010 19:40

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 261818)
Ne itt sírd már el a keserűséged, ha lehet...

Ne itt offolj már, mert nem tudsz értelmesen reagálni, egy olyanra amiben te is érzed hogy igazam van.

szerk:
és ne álszenteskedj

Ati 08-28-2010 19:51

Quote:

Originally Posted by Ricsi MUD (Post 261817)
Vicc az egész!!!

Az, hogy nem tetszenek a szabályok, egy dolog. De hogy ezzel szétoffolj egy megveszélést, az már egy egészen másik dolog, amit nem viselek jól. Kérlek, hogy ettől tartózkodj, és ha kíváncsi vagy arra, hogy ez miért így van, akkor olvass vissza, már válaszoltam rá. Köszönöm.

Témára visszatérve...

Ati 08-28-2010 19:53

Quote:

Originally Posted by Ricsi MUD (Post 261819)
Ne itt offolj már, mert nem tudsz értelmesen reagálni, egy olyanra amiben te is érzed hogy igazam van.

szerk:
és ne álszenteskedj

És offolod tovább a témát... Gratulálok. Többet nem szólok. A fórum nem a kitiltásokkal kapcsolatos reklamációk helye, sem a szabályokkal kapcsolatos reklamációk helye. Ha nem tetszenek a szabályok, nem játszol. Pont. Nem vita tárgya.

Ati 08-28-2010 19:54

És ha esetleg visszatérhetnénk a témához.....

(Közben szórom a figyelmeztetéseket, senki ne lepődjön meg, ha hirtelen valaki kitiltásra kerül, mert összejött annyi pontja...)

Pool 08-28-2010 20:00

Quote:

Originally Posted by Ricsi MUD (Post 261819)

szerk:
és ne álszenteskedj

Én már reagáltam rá, leírtam tegnap, hogy milyen eset fordult elő a klánomban, amikor jól jött volna a helyettesítés lehetősége. Beléphettem volna, ha nagyon akarok, de nem akartam, így nem fenyegetett az anarch veszélye. Ellentétben azokkal, akik szerinted persze ok nélkül vannak ott :)
Támogatom a topic elképzelését

All times are GMT +1. The time now is 00:19.